- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.621
evet bazı hareketlerı bılındık seyler ama jıllıanla yaparken ısyanlarda oluyorumİnşallah bana da kolay gelir. Aslında 5 aydır yaptığım bazı hareketlerin benzeri ama, dinlenme olmayınca çok zorluyor. Özellikle dumbellar, kullanmıyordum onları, köşede duruyorlardı. Jillian hep dumbell kullandırıyor. :))
canım ya sen shredde gayet guzel ınceldın sıkma canını :112:sımdı ben napım hıc kılo veremedım ustune aldım bıle sımdı verecem dıye yememeye calısıyorum ama yıne yıyorum bırazben de dün ripped 1/4 ü yaptım
kilo vermem yine durdubu akşam ripped 1/5
yarın da yapıp pazar ara vericem.. p.tesi de 2. leveldan devam..
evet bazı hareketlerı bılındık seyler ama jıllıanla yaparken ısyanlarda oluyorumah o dumbel olayı benı bıtırıyo zaten korkuyorum bazen elımden fırlayıp ucacak oraya buraya dıye
canım ya sen shredde gayet guzel ınceldın sıkma canını :112:sımdı ben napım hıc kılo veremedım ustune aldım bıle sımdı verecem dıye yememeye calısıyorum ama yıne yıyorum bırazsen yıne guzel ınceldın kılo verdın
3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece
ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek
Aslııı ben 19 gün sonunda 1,20 kg verebildim henüüz :26:
Aslııı ben 19 gün sonunda 1,20 kg verebildim henüüz :26:
İlahi ya siz beni öldürceniz benim 15 kg fazlam varben de 15 ocaktan bu yana hem spor hem diyet 1.4 verebildim zehroş
1 buçuk ay olduuuuuu
verilebilecek pek fazla kilon yoksa vücut napsın şekerimmmmm, fazla olanı vermiş işteeeeben de 15 ocaktan bu yana hem spor hem diyet 1.4 verebildim zehroş
1 buçuk ay olduuuuuu
İlahi ya siz beni öldürceniz benim 15 kg fazlam var
normal yani bu kadar kilo vermem...
siz zaten zayıfsınız sadece belli kısım sorunlu ve sıkılaşma varmoral bozmak yok .:13:
isterseniz vücut değiştirelim
verilebilecek pek fazla kilon yoksa vücut napsın şekerimmmmm, fazla olanı vermiş işteeee
boyları değiştirelim mi selvi boylum al yazmalım
ben anlamam arkadaşşş
mayısa kadar 50 olcak o kilo ben bilmem
vay be o kadar mııı????? darısı başımıza inşallah o zaman
1/3 tamamdır bende.... umarım yarın daha dayanılabilir olurbugün geçen 2 günden daha kolay bitti, yaşasınnnnn
Aynen öyle canım :) 4 kilo verdim ben ve de bel, göbek, kol da iyi sonuçlar elde ettim bayağı sıkılaştım
Iyi kilo vermissin canim, hedefin kac kilo?
60 olmak istiyorum boyum 1.68 gayet dengeli oluyo. Ben mesela 2 sene oncesine kadar 52 kiloydum (çok zayıf görünüyodum o yüzden 52 olmak istemiyorum) sonra birden 65 oldum (65 kiloyken herkes çok iyi göründüğümü söylerdi ama 58-59 görünüyodum yine de bu yüzden 60 larda olmak istiyorum ) sonra sonra derken 80 e ( 80 olduğuma da inanmazlar genelde en fazla 73 74 derler ) kadar dayandım malesef şimdi de vermeye uğraşıyoruz böyle, ama bu sefer kararlıyım en azından 65 i görcem İnşallah.
Bu arada incelmişim yine ama tartıda verdiğim 4 kilonun 2 kilosunu nerdeyse almış görünüyorum çok moralim bozuldu, egzersizler kas yapmaya yönelik olduğu için yağlarımı kasa çevirdim ondandır tabi de ben sonucun tartıda da değişmesini isteyenlerdenim. Hem kilom çok fazla sadece incelsem de 60 kilo biri gibi görünemem o yüzden kilomun da düşmesi lazım ve o yüzden ben bırakmayı düşünüyorum jillianı
Bu arada senin hedefin kaç kilo ? ve kilo vermiş miydin ? Bir de amma uzun yazmışım yahu okuyan gözlerine sağlık şimdiden