Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Tamam cnm. Agrilarin var mi peki ? Ben 2.günden sonra 1 gün dinlenmek zorunda kaldim

ben ilk gün ağırlıkla yapmadın daha önce 2 leveli yapmıştım nasıl ağı çekeceğimi de biliyordum onun için ağırlıksız yaptık ilk gün iki gündür ağırlıkla yapıyorum normal ağrılarım var canım ama soğumayı da uzattım ben biraz daha az ağrısın diye ilk yaptğıma göre daha az:KK76:

ben ilk gün ağırlıkla yapmadın daha önce 2 leveli yapmıştım nasıl ağı çekeceğimi de biliyordum onun için ağırlıksız yaptık ilk gün iki gündür ağırlıkla yapıyorum normal ağrılarım var canım ama soğumayı da uzattım ben biraz daha az ağrısın diye ilk yaptğıma göre daha az:KK76:

Ilk günü bende agirlik kullanmadim,sonra kullanmaya basladim.
Feci kas agrim olunca 1 gün ara verdim. Az önce 4.günümü tamamladim
Yavas yavas alisiyor beden.. Hic kolay degil ama sonuclar mükemmel olacak :)

Sonunda bitti ama sanırım benim için hayal kırıklıgı oldu, kendimi daha güzel sonuçlara hazırlamıştım :)

ilk ölçülerim
bel=68
simitler=88
kalça=96
basenler=102
üst bacak=58
alt bacak=37
-----------------
bir ay sonraa
bel=68 :KK43:
simitler=87
kalça=94
basenler=100
ust bacak=55
alt bacak=37 :KK43:

yine de buna da şükür diyorum, dengeli beslenmeye calıştım bir ay boyunca ama sonlara doğru çıkolatalarımı da eksiltmedim :KK43: sanırım ondan daha fazla incelemedim, şimdi killer buns a başlayacağım :)

Son düzenleme:
Bu egzersiz sıkılaştırıyor değil mii?
Yüzüyordum ben bırakınca bacaklar bıngıl bıngıl oldu :KK25:
Sıkılaşmaya ihtiyacım var kilo vermeye değil :KK23: Ki kilo almaya çalışıyorum :KK3:

bugun 2/8 yapıcam ayağımda ve kaburgamın altında ağrı var ama olsun pes etmek yok tartıya çıktım 3 kilo verdiğimi gördüm dahada bi hırslandım umarım geçerrr kolay gelsin hepinize

1/8 bittii
ama bende bittim:KK25:

ya arkadaşlar son zamanlarda kas yorgunluğu başladı bende
en ufak bir işi yaparken bile kollarım acıyveriyorr. önceden bütün evi süpürüverirdim şimdi tek bir odayı süpürgeye tutarken kolum kopuyor ya
neden olabilir bi fikriniz var mı
nasıl beslenmeliyim?

1/8 bittii
ama bende bittim:KK25:

ya arkadaşlar son zamanlarda kas yorgunluğu başladı bende
en ufak bir işi yaparken bile kollarım acıyveriyorr. önceden bütün evi süpürüverirdim şimdi tek bir odayı süpürgeye tutarken kolum kopuyor ya
neden olabilir bi fikriniz var mı
nasıl beslenmeliyim?

canım spordan yarım saat saat sonra kesin olarak protein almalısın. yani bu benim değil diyetisyenimin söylediği bişey.
ben ya bi bardak süt içiyorum yada yoğurt yiyorum.

bir de kolların inceyse dayanamıyosan aağırlıkları hergün kullanma mesela.

canım spordan yarım saat saat sonra kesin olarak protein almalısın. yani bu benim değil diyetisyenimin söylediği bişey.
ben ya bi bardak süt içiyorum yada yoğurt yiyorum.

bir de kolların inceyse dayanamıyosan aağırlıkları hergün kullanma mesela.

sütüde yogurduda severm çok teşekkür ederm önern için
kollarım çok ince. ağırlıklarım yarım kilo olmasına rağmen böyle oluyorr

X