- 21 Ocak 2013
- 3.771
- 2.911
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.601
1/2 yi de yaptım dün gece, ancak üst bacak pert... yaaaa bu her gün daha beter ağrıya sebep oluyo gibi... çok yoruluyorum. hatta öyle ki yatmadan önce yapıyorum zaten, sonrasında da yatağa sürünerek gidiyorumbiri bana bu durumun geçici olduğu bi kaç gün sonra alışacağımı söylesin nooooooolurrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iş yerim 5. katta ve asansör yok, o merdivenler kabusum oldu.... bacaklarımmmmmm acıııııyyyyooooooo
söz mü???Tatlım ben bir kaç gün düz yolda yürürken dahi zorluk yaşadım. Merak etme geçiyor hepsi
söz mü???
o karın vebacaklar hizaya gircek arkadaş.... bu ağrısız olmayacak anlaşılan, napalım dayanalım biraz daha bakalımsöz vermem o bacak ağrısı geçiyor ama başka ağrıların olması muhtemel
1/2 yi de yaptım dün gece, ancak üst bacak pert... yaaaa bu her gün daha beter ağrıya sebep oluyo gibi... çok yoruluyorum. hatta öyle ki yatmadan önce yapıyorum zaten, sonrasında da yatağa sürünerek gidiyorumbiri bana bu durumun geçici olduğu bi kaç gün sonra alışacağımı söylesin nooooooolurrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iş yerim 5. katta ve asansör yok, o merdivenler kabusum oldu.... bacaklarımmmmmm acıııııyyyyooooooo
Günaydınlar iki gündür gelemedim.
3/3 tamamdır. bugünü de saymazsam 6 gün kaldı
level 3'ü pek sevmedim bacakları kolları fena calıştırıyoren zevklisi 2 geldi bana..
durmak yok
fitifit günler
Ben 2. leveldayım. Bu akşam 8. günü yapacağım. Ben de 2. level'ı hiç sevmedim. 3.'den de korkuyorum, bakalım nasıl olacak.
Merhaba kedi seninle aynı gidiyoruz. Bende bugün 2/8 i yapıcam.. Ölçülerini alıyormusun :26:
ay canım inşallah yaaaa... bildiğin acı çekiyorum iyi migeçici geçici canım
bikaç gün sonra ağrıların kalmıcak.. vücut alışıyo
Ölçülerimi yazmıştım galiba buraya. Göbeği başlarken ölçmemiştim, değişken oluyr diye.
10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Bacak: 49
Kalça: 85
Kol: 24
25 ŞUBAT
Bel 65
Göbek: 73
Göğüs: 85
Bacak: 48
Kalça: 85
Kol: 24
ne kadar zayıfsın
Anladim cnm sagol. Bende bugün 1/2 yaptim, henüz ikinci günümdeyim yani
alt bacak ve popom cok agriyor bu tabiki kaslarin ne denli calistiginin ispati.. yola devam :)
Kac kilo verdin simdiye dek ? ya da SIKILASTIN mi?
bence zorlamaya gerek yok
ben 6w6p yaptım. ilk level biraz sıkıcı gibi görünse de 2.level daki kardiyoyla birlikte emin olun ne göbek kalacak, ne simit..bırakmadan devam edin
burdayım kuzum burdayım... evet 5 gün yaptım.. sağ tarafımda sezaryen dikişimin üstünde belirgin bir şişlik oluştu... neden bilemedim ara verdim..tekrar başlayacağım...
kızlar 1/6 tamamdırrr
artık 1. level bitsin istiyoruumm
bugün bi arkadaşımla görüştüm ve zayıflamışsın dediinasııll sevindiiim.
30 gün sonrasını iple çekiyorum
ah canım uzme kendını arada olur oyle kacamaklar ben bıle yemeyı kesmeden ınceldıysem sen hıc uzulme2/7 bitti.. spordan sonra çikolatalara boğdum kendimi...
Günaydınlar iki gündür gelemedim.
3/3 tamamdır. bugünü de saymazsam 6 gün kaldı
level 3'ü pek sevmedim bacakları kolları fena calıştırıyoren zevklisi 2 geldi bana..
durmak yok
fitifit günler
Ben 2. leveldayım. Bu akşam 8. günü yapacağım. Ben de 2. level'ı hiç sevmedim. 3.'den de korkuyorum, bakalım nasıl olacak.
İnşallah bana da kolay gelir. Aslında 5 aydır yaptığım bazı hareketlerin benzeri ama, dinlenme olmayınca çok zorluyor. Özellikle dumbellar, kullanmıyordum onları, köşede duruyorlardı. Jillian hep dumbell kullandırıyor. :))ah canım uzme kendını arada olur oyle kacamaklar ben bıle yemeyı kesmeden ınceldıysem sen hıc uzulme
evet canım gecıyo gecmese nasıl yaparız bu kadar ınsan bu kadar gunınsallah senınkıler cabuk gecer
banada en zoru 2 geldı 3 cabuk gecıyo tatlım ya valla helal olsunbende 3te baya zorlanmıstım
sahsen bana level 2 daha zor gelmıstı 3 kolay korkma bence