Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Tatlım ben bir kaç gün düz yolda yürürken dahi zorluk yaşadım. Merak etme geçiyor hepsi

geçici geçici canım
bikaç gün sonra ağrıların kalmıcak.. vücut alışıyo

Günaydınlar iki gündür gelemedim.

3/3 tamamdır. bugünü de saymazsam 6 gün kaldı

level 3'ü pek sevmedim bacakları kolları fena calıştırıyor en zevklisi 2 geldi bana..

durmak yok
fitifit günler

Ben 2. leveldayım. Bu akşam 8. günü yapacağım. Ben de 2. level'ı hiç sevmedim. 3.'den de korkuyorum, bakalım nasıl olacak.

Merhaba kedi seninle aynı gidiyoruz. Bende bugün 2/8 i yapıcam.. Ölçülerini alıyormusun :26:

Ölçülerimi yazmıştım galiba buraya. Göbeği başlarken ölçmemiştim, değişken oluyr diye.

10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Bacak: 49
Kalça: 85
Kol: 24

25 ŞUBAT
Bel 65
Göbek: 73
Göğüs: 85
Bacak: 48
Kalça: 85
Kol: 24

Anladim cnm sagol. Bende bugün 1/2 yaptim, henüz ikinci günümdeyim yani
alt bacak ve popom cok agriyor bu tabiki kaslarin ne denli calistiginin ispati.. yola devam :)

Kac kilo verdin simdiye dek ? ya da SIKILASTIN mi?

Aynen öyle canım :) 4 kilo verdim ben ve de bel, göbek, kol da iyi sonuçlar elde ettim bayağı sıkılaştım

kızlar 1/6 tamamdırrr
artık 1. level bitsin istiyoruumm
bugün bi arkadaşımla görüştüm ve zayıflamışsın dedii nasııll sevindiiim.
30 gün sonrasını iple çekiyorum

ben 6w6p yaptım. ilk level biraz sıkıcı gibi görünse de 2.level daki kardiyoyla birlikte emin olun ne göbek kalacak, ne simit..bırakmadan devam edin

burdayım kuzum burdayım... evet 5 gün yaptım.. sağ tarafımda sezaryen dikişimin üstünde belirgin bir şişlik oluştu... neden bilemedim ara verdim..tekrar başlayacağım...

Yaa kayra ogltkn siz de geliin size ihtiyacimiz var offf resmen muhabbetinize gazlamalariniza hayran olduuum

1/6 tamamdırr
ilk cardio da hala çok zorlanıyorum jumping jack yaptığımız yerde
diğerleri baya kolay geliyor.
level 2ye geçmek için sabırsızlanıyorum

kızlar 1/6 tamamdırrr
artık 1. level bitsin istiyoruumm
bugün bi arkadaşımla görüştüm ve zayıflamışsın dedii nasııll sevindiiim.
30 gün sonrasını iple çekiyorum

vay be o kadar mııı????? darısı başımıza inşallah o zaman

1/3 tamamdır bende.... umarım yarın daha dayanılabilir olur bugün geçen 2 günden daha kolay bitti, yaşasınnnnn

2/7 bitti.. spordan sonra çikolatalara boğdum kendimi...
ah canım uzme kendını arada olur oyle kacamaklar ben bıle yemeyı kesmeden ınceldıysem sen hıc uzulme

evet canım gecıyo gecmese nasıl yaparız bu kadar ınsan bu kadar gun ınsallah senınkıler cabuk gecer

Günaydınlar iki gündür gelemedim.

3/3 tamamdır. bugünü de saymazsam 6 gün kaldı

level 3'ü pek sevmedim bacakları kolları fena calıştırıyor en zevklisi 2 geldi bana..

durmak yok
fitifit günler

banada en zoru 2 geldı 3 cabuk gecıyo tatlım ya valla helal olsun bende 3te baya zorlanmıstım

Ben 2. leveldayım. Bu akşam 8. günü yapacağım. Ben de 2. level'ı hiç sevmedim. 3.'den de korkuyorum, bakalım nasıl olacak.

sahsen bana level 2 daha zor gelmıstı 3 kolay korkma bence

İnşallah bana da kolay gelir. Aslında 5 aydır yaptığım bazı hareketlerin benzeri ama, dinlenme olmayınca çok zorluyor. Özellikle dumbellar, kullanmıyordum onları, köşede duruyorlardı. Jillian hep dumbell kullandırıyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…