Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben de dün ripped 1/4 ü yaptım
kilo vermem yine durdu :KK5: bu akşam ripped 1/5
yarın da yapıp pazar ara vericem.. p.tesi de 2. leveldan devam..

İnşallah bana da kolay gelir. Aslında 5 aydır yaptığım bazı hareketlerin benzeri ama, dinlenme olmayınca çok zorluyor. Özellikle dumbellar, kullanmıyordum onları, köşede duruyorlardı. Jillian hep dumbell kullandırıyor. :))
evet bazı hareketlerı bılındık seyler ama jıllıanla yaparken ısyanlarda oluyorum:KK8: ah o dumbel olayı benı bıtırıyo zaten korkuyorum bazen elımden fırlayıp ucacak oraya buraya dıye :KK9:

ben de dün ripped 1/4 ü yaptım
kilo vermem yine durdu :KK5: bu akşam ripped 1/5
yarın da yapıp pazar ara vericem.. p.tesi de 2. leveldan devam..
canım ya sen shredde gayet guzel ınceldın sıkma canını :112:sımdı ben napım hıc kılo veremedım ustune aldım bıle sımdı verecem dıye yememeye calısıyorum ama yıne yıyorum bıraz:KK17: sen yıne guzel ınceldın kılo verdın:KK9:

evet bazı hareketlerı bılındık seyler ama jıllıanla yaparken ısyanlarda oluyorum:KK8: ah o dumbel olayı benı bıtırıyo zaten korkuyorum bazen elımden fırlayıp ucacak oraya buraya dıye :KK9:

canım ya sen shredde gayet guzel ınceldın sıkma canını :112:sımdı ben napım hıc kılo veremedım ustune aldım bıle sımdı verecem dıye yememeye calısıyorum ama yıne yıyorum bıraz:KK17: sen yıne guzel ınceldın kılo verdın:KK9:

canım acaba beni biriyle mi karıştırıyon :KK1:
ben hiç incelmemiştim çünkü shred deeeee
mm bile gitmemişti
6 haftadır da diyet+spor anca 1.4 kilo gitti

Son düzenleme:
Günaydınlar :KK3: dün 3/4 de bitti :KK8::KK8:

artık alıştım sanırım çabuk geçiyor superman hareketi beni sinir ediyor :63: super woman olaymış belki cazip gelirdi. :KK23:

neyse :KK9:

24 gün sonunda belden 6 cm,kalçadan 2 cm,bacaktan 2 cm gitmiş.

ve 3 kg vermişim :KK55::KK12: (börek,pasta yememe rağmen rahat 5 kg verirdim :KK24:)

neyse :KK53::KK53: göbek ve basen gitsin artık:

fitifit günler :KK23::KK3::KK3::KK3:

3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere :KK14:
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece

ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek :KK14:

Aslııı ben 19 gün sonunda 1,20 kg verebildim henüüz :26:

ben de 15 ocaktan bu yana hem spor hem diyet 1.4 verebildim zehroş :KK1:
1 buçuk ay olduuuuuu :KK52:

Aslııı ben 19 gün sonunda 1,20 kg verebildim henüüz :26:

ben de 15 ocaktan bu yana hem spor hem diyet 1.4 verebildim zehroş :KK1:
1 buçuk ay olduuuuuu :KK52:
İlahi ya siz beni öldürceniz benim 15 kg fazlam var :KK60:

normal yani bu kadar kilo vermem...

siz zaten zayıfsınız sadece belli kısım sorunlu ve sıkılaşma var :21::KK19: moral bozmak yok .:13:

isterseniz vücut değiştirelim :KK60:

Son düzenleme:
vay be o kadar mııı????? darısı başımıza inşallah o zaman :KK1:

1/3 tamamdır bende.... umarım yarın daha dayanılabilir olur:KK14: bugün geçen 2 günden daha kolay bitti, yaşasınnnnn

aslında verdiğim sadece 1 kilo ama sıkılaştığımı hissediyorum :KK9:
düzenli yapınca demekki 5 günde bile etkisini gösteriyo :KK9:
ölçülerimi almak için 1. levelin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :KK52:
buraya da yazarım inşaAllah

Az önce 1/3 tamamladim, 1 gün ara vermek zorunda kaldim
2.günden sonra alt bacaklarimin kas agrisi yüzünden zor yürüdüm..
Birkac güne kalmaz kas agrilarim gecer diye düsünüyorum

Iyi kilo vermissin canim, hedefin kac kilo?

60 olmak istiyorum boyum 1.68 gayet dengeli oluyo. Ben mesela 2 sene oncesine kadar 52 kiloydum (çok zayıf görünüyodum o yüzden 52 olmak istemiyorum) sonra birden 65 oldum (65 kiloyken herkes çok iyi göründüğümü söylerdi ama 58-59 görünüyodum yine de bu yüzden 60 larda olmak istiyorum ) sonra sonra derken 80 e ( 80 olduğuma da inanmazlar genelde en fazla 73 74 derler ) kadar dayandım malesef şimdi de vermeye uğraşıyoruz böyle, ama bu sefer kararlıyım en azından 65 i görcem İnşallah.
Bu arada incelmişim yine ama tartıda verdiğim 4 kilonun 2 kilosunu nerdeyse almış görünüyorum çok moralim bozuldu, egzersizler kas yapmaya yönelik olduğu için yağlarımı kasa çevirdim ondandır tabi de ben sonucun tartıda da değişmesini isteyenlerdenim. Hem kilom çok fazla sadece incelsem de 60 kilo biri gibi görünemem o yüzden kilomun da düşmesi lazım ve o yüzden ben bırakmayı düşünüyorum jillianı :KK50:

Bu arada senin hedefin kaç kilo ? ve kilo vermiş miydin ? Bir de amma uzun yazmışım yahu okuyan gözlerine sağlık şimdiden :KK1:

1/5 yaptim tartim bozuldugu icin kilo durumumu bilmiorum cok meraktayim bian once tamieden glesede baksam son duruma:) bende yoruluyorum ama sonra dusununce bu fit gunlerin alameti diyip devam ediyorum, sizlerede kolay gelsin. pes etmeyelim kizlarrr💪💪💪

60 olmak istiyorum boyum 1.68 gayet dengeli oluyo. Ben mesela 2 sene oncesine kadar 52 kiloydum (çok zayıf görünüyodum o yüzden 52 olmak istemiyorum) sonra birden 65 oldum (65 kiloyken herkes çok iyi göründüğümü söylerdi ama 58-59 görünüyodum yine de bu yüzden 60 larda olmak istiyorum ) sonra sonra derken 80 e ( 80 olduğuma da inanmazlar genelde en fazla 73 74 derler ) kadar dayandım malesef şimdi de vermeye uğraşıyoruz böyle, ama bu sefer kararlıyım en azından 65 i görcem İnşallah.
Bu arada incelmişim yine ama tartıda verdiğim 4 kilonun 2 kilosunu nerdeyse almış görünüyorum çok moralim bozuldu, egzersizler kas yapmaya yönelik olduğu için yağlarımı kasa çevirdim ondandır tabi de ben sonucun tartıda da değişmesini isteyenlerdenim. Hem kilom çok fazla sadece incelsem de 60 kilo biri gibi görünemem o yüzden kilomun da düşmesi lazım ve o yüzden ben bırakmayı düşünüyorum jillianı :KK50:

Bu arada senin hedefin kaç kilo ? ve kilo vermiş miydin ? Bir de amma uzun yazmışım yahu okuyan gözlerine sağlık şimdiden :KK1:

Yazdigin gibi boyuna göre ideal kilon 60 cnm. 2 senede neden o kadar cok kilo aldin KI?
Saglik sorunlari yüzünden mi ? Aslinda 2 yil cok uzun bir zaman degil yani, yillardir duran yaglar daha zor gider.
Sen istesen kisa bir sürede yine ideal kilona gelirsin..
Yaglar önce kasa dönmeli ki hem zayiflayabilesin hemde yediklerini eritebilesin cnm, bnce jilliana devam edip yaninda
pilates yaparsan kaslarin incelmis olur.. Belirttigin siskinlik sorunu olmaz kesinlikle.

Ben 3 yilda verdigim 7 kiloyu geri aldim maalesef, o nedenle büyük bi hirsla tekrar basladim jilliana :)
Henüz yolun basindayim kilo veremedim, insallah vericem

X