Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ripped bölümü aktif değil ben de buraya da yazayım :KK31:
dün ripped 1/2 yi yaptım.. çokm aşırı yorgundum ama pes etmedim tamamladım
ben onu da sevdim öyle çok canımızı çıkarmıyor
gerçi bu daha ilk level.. sonra nolur bilmem

dün akşam itibariyle bende başladım amaaaaaa 15. dk da kesilmeye başladım ve 22. dk. da bıraktım, bitiremedim son 5 dk yı, dayanamadım resmen.... her kemiğimden ses geliyo ayrıca :KK1: masa başı çalışmanın faydası sanırım:KK52::KK52:

dün akşam itibariyle bende başladım amaaaaaa 15. dk da kesilmeye başladım ve 22. dk. da bıraktım, bitiremedim son 5 dk yı, dayanamadım resmen.... her kemiğimden ses geliyo ayrıca :KK1: masa başı çalışmanın faydası sanırım:KK52::KK52:

İlk deneme öyle oluyor. Benim de denememde 9. dk da pes etmiştim :KK1:
Şimdi 16. gündeyim ve o kadar zorlamıyor :KK34:

burasi ne cok akyif biyermis masallah, cok sevdim:) jillian cok guzel gercekten yorucu ama canlandirio hemde:KK66: bugunde dayanamadim yaptim erkwnden sporumu, gunde 2kez yapsam bi sikinti olurmu acaba bilgisi olan var mi?

Hayır tam tersi, yani 2. levelin 3.günü :nazar: Bu arada sen de yapıyor musun jillianı ?

Anladim cnm sagol. Bende bugün 1/2 yaptim, henüz ikinci günümdeyim yani
alt bacak ve popom cok agriyor bu tabiki kaslarin ne denli calistiginin ispati.. yola devam :)

Kac kilo verdin simdiye dek ? ya da SIKILASTIN mi?

onu yaptım ben bir kez ama çok feci sıkıldım ya ,çok tek düze geldi bana

haklısın galiba canım
rippedi de yapmak istiyorum bundan sonra
ama bacaklarım kalınlaşır kaslanır diye korkuyorum:KK50:
üst bacakta sorun var benim biraz. inceltiyorsa mutlaka onuda yaparım
ben daha bıtırmedım canım ama kaslasmaz ıncelır bence bugun annem senın bacakların falan ne guzel olmus dedı:KK16: benımde ust taraf sıkıntılı gercı ama arada kendımce shredden karın hareketı ekledım rıppeda bı kac tane :KK8: ıns senınde bacakların cok guzel olur

şöyle bacaklarım olsaa :KK31:
benımde heryerım boyle olsa:KK53::KK52:

ben daha bıtırmedım canım ama kaslasmaz ıncelır bence bugun annem senın bacakların falan ne guzel olmus dedı:KK16: benımde ust taraf sıkıntılı gercı ama arada kendımce shredden karın hareketı ekledım rıppeda bı kac tane :KK8: ıns senınde bacakların cok guzel olur
benımde heryerım boyle olsa:KK53::KK52:

süper motive oldum şu an
hemen bitsin shred:KK52:

1/2 yi de yaptım dün gece, ancak üst bacak pert... yaaaa bu her gün daha beter ağrıya sebep oluyo gibi... çok yoruluyorum. hatta öyle ki yatmadan önce yapıyorum zaten, sonrasında da yatağa sürünerek gidiyorum :KK1: biri bana bu durumun geçici olduğu bi kaç gün sonra alışacağımı söylesin nooooooolurrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iş yerim 5. katta ve asansör yok, o merdivenler kabusum oldu.... bacaklarımmmmmm acıııııyyyyooooooo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Günaydınlar iki gündür gelemedim.

3/3 tamamdır. bugünü de saymazsam 6 gün kaldı :KK52::KK52:

level 3'ü pek sevmedim bacakları kolları fena calıştırıyor :KK60: en zevklisi 2 geldi bana..

durmak yok :KK55::KK12:
fitifit günler:KK3:

X