- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.381
Oooo beybim, citir cerezmissin sen daha. Ben nisanda 33 olacam ama daha uzun sure 32 demeyi planliyorum.
Hemileyken cok kilo almadim, 10 kilo. Dogum sonrasi hemen gitti zaten. Amaaa isin kotusu ben hamile kalmadan once 1 yil sibirya da yasadim. Az yedigim halde aktivitesiz 50 kilo gittigim rusyadan 60 kilo dondum. Kilo veripte bebis olsun derken o kilolarla hamile kaldim. Yinede gectigimiz yaz 50 kiloydum ama suan yine yurt disindayiz, dusun halimi. Simdiden 54 oldum.
Bebise acele etme, evliliginizin tadini cikarin, gezin tozun.
canım destegın ıcın sagol valla evdekıler sevgılım falan ıyıce moralımı bozdu acıkcası ben bıtırmek ıcın can atıyodum hatta kılo almıyorum ya buna sukur dıyodum ama sevkım baya dustu ıstahım acıldı vs sınır oldum kendıme bıde 2 gundur depresyonda gıbı ne bulursam hamur ısı falan yıyorum nolcak sonum hıc bılmıyorum ya1\3 tamamdır hocam
İnşallah olurum bakalım.
Canım motivasyon düşmesi zaman zaman hepimizde oluyor.
Hayatım boyunca 0 beden olarak gezen ben şuanda popo ve göbek yapmış boyumda kısa olduğundan acayip moralim bozulmuştu.
Hatta dün özge olmasa 3 yapmayacaktım o kadar streslii yoğun ve uykusuz günler geçiriyorum.Fakat kendini toplamayıp olumsuz eleştrilere takılırsan hiç yol alamazsın.Evdekileri salla gitsin.Akıllarınca bize iylik yapıyorlar ama üzüldüğümüzü görmüyorlar bu sebeple acı yok, umutsuzluk yok yola devam
kızlar 3/3 u yaptımdestek olan herkese cok tesekkurler emın olun boyle cok daha mutlu oldum en azından elımden gelenı yaptım dıycem
ben dün yapamadım jillian ıgeç geldik ve alkol aldıydım hemen uyudum valla
blue kızma bana :18:
bugün fırsat ve güç bulabilirsem 2 kere yapmak istiyorum ama kısmet 3/6dayım daha
anaaaaaa diyecektim ki tam bugun iki tane yapmissin, walla tebrik, alkis, islik onunde egiliyorum ablam buyuksun, utandiriyosun bizi. :26: artik ebru salli kivamini hakettin.. bende totomu zor kaldiriyorum :26:
Veee totomu kaldirip 3/8 i yaptim,
Melinda beybim sana mesaj attim ozelden bakiver kuzum.
speedy gonzales olaraktan cevapladım bilem
Ah genclik size yetisilmiyo walla, bide bi gunde iki jillian yapmis hiiimmm cadi.
Buguun 3/1 yaptim ustune alamadim hizimi mari einsor buns and thighs yaptim ta okulda incecik kizlar kendimi camura bulanmis domuz yavrusu gibi hissediyorum bazenaslinda once ve sonra rezimlerim var ama ekleyemedim bi de 3 bana daha kolay geldi ikiden yani kolay digil de 2 de kesilirdim son circuitde bunda cok terledim ama arim yamalak da olsa yapabildim sizce yanlis mi yapiyorum yoksa 3 daha mi kolaay
ay o kızları bosver tatlım ya bızde oyle olcaz takma kafana senıkı gun onceye kadar bende kendımı cok kotu hıssedıyordum sımdı bıraz daha kendıme geldım arada oyle oluyor bunalımlar bu arada banada 3 daha kolay gıbı geldı vucut alıstı galıba ondan
sadece bu egzersizle kilo verilebilirmi yada yanında yürüyüşte gerekli mi