Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1/6 evde olduğum için sabah yaptım. Normalde akşam işten geliyorum, yemeğimi yiyorum, 1,5 saat kadar bekleyip öyle yapıyorum. Bugün artık bütün ağrılarım geçti.

ben dün yapamadım jillian ı geç geldik ve alkol aldıydım hemen uyudum valla
blue kızma bana :18:
bugün fırsat ve güç bulabilirsem 2 kere yapmak istiyorum ama kısmet 3/6dayım daha

yok yok düşünmüyoruz daha 2 sene kadar canım.. Allah aratmasın da sonra
geziyoz biz de zaten yurtdışı falan.. biraz da o yüzden erteliyoz özgürlük kısıtlancak diye
nerede yaşıyosun sen?

canım destegın ıcın sagol valla evdekıler sevgılım falan ıyıce moralımı bozdu acıkcası ben bıtırmek ıcın can atıyodum hatta kılo almıyorum ya buna sukur dıyodum ama sevkım baya dustu ıstahım acıldı vs sınır oldum kendıme bıde 2 gundur depresyonda gıbı ne bulursam hamur ısı falan yıyorum nolcak sonum hıc bılmıyorum ya

kızlar 3/3 u yaptım destek olan herkese cok tesekkurler emın olun boyle cok daha mutlu oldum en azından elımden gelenı yaptım dıycem

harikasın canım

blueeee gel bana kız hadi kaldır totonu da 3/7i de yap diye
hiç yapasım yok.. bi günde 2 jillian fazla mı gelir acaba :26:
bahanem bu mu olsa

ben dün yapamadım jillian ı geç geldik ve alkol aldıydım hemen uyudum valla
blue kızma bana :18:
bugün fırsat ve güç bulabilirsem 2 kere yapmak istiyorum ama kısmet 3/6dayım daha

anaaaaaa diyecektim ki tam bugun iki tane yapmissin, walla tebrik, alkis, islik onunde egiliyorum ablam buyuksun, utandiriyosun bizi. :26: artik ebru salli kivamini hakettin.. bende totomu zor kaldiriyorum :26:

anaaaaaa diyecektim ki tam bugun iki tane yapmissin, walla tebrik, alkis, islik onunde egiliyorum ablam buyuksun, utandiriyosun bizi. :26: artik ebru salli kivamini hakettin.. bende totomu zor kaldiriyorum :26:

ben de kendimle gurur duydum
benim vicdan azabım beterdir, yaptım kurtuldum valla

Buguun 3/1 yaptim ustune alamadim hizimi mari einsor buns and thighs yaptim ta okulda incecik kizlar kendimi camura bulanmis domuz yavrusu gibi hissediyorum bazen aslinda once ve sonra rezimlerim var ama ekleyemedim bi de 3 bana daha kolay geldi ikiden yani kolay digil de 2 de kesilirdim son circuitde bunda cok terledim ama arim yamalak da olsa yapabildim sizce yanlis mi yapiyorum yoksa 3 daha mi kolaay

ay o kızları bosver tatlım ya bızde oyle olcaz takma kafana sen ıkı gun onceye kadar bende kendımı cok kotu hıssedıyordum sımdı bıraz daha kendıme geldım arada oyle oluyor bunalımlar bu arada banada 3 daha kolay gıbı geldı vucut alıstı galıba ondan

Ha soyle yaa aferin kis bak bende sistim, incelecegime gobegim buyudu daha da. Yakinda hamile misin gaflarini duyarim

sadece bu egzersizle kilo verilebilirmi yada yanında yürüyüşte gerekli mi

Eger kilo fazlan coksa verirsin, ama 3-5 kilo fazlan varsa sıkı diyet yapman lazim. Bide 30 yasin altindaysan daha kolay olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…