Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Hosgeldin yiwrum :KK76:

Heoyytt kaytarmak yok, :KK22:
Hoş bulduk canım
Yazdıkların iyi motivasyon oldu.
Bebekten önce gidecek bu göbek:KK9:
canım destegın ıcın sagol valla evdekıler sevgılım falan ıyıce moralımı bozdu acıkcası ben bıtırmek ıcın can atıyodum hatta kılo almıyorum ya buna sukur dıyodum ama sevkım baya dustu ıstahım acıldı vs sınır oldum kendıme bıde 2 gundur depresyonda gıbı ne bulursam hamur ısı falan yıyorum nolcak sonum hıc bılmıyorum ya :KK31::KK14:
Valla bizimkilerin yaptığını bildiğimden duymamazlıktan geliyorum sende öyle yap

Ha soyle yaa aferin kis :KK16: bak bende sistim, incelecegime gobegim buyudu daha da. Yakinda hamile misin gaflarini duyarim :KK37:

Eger kilo fazlan coksa verirsin, ama 3-5 kilo fazlan varsa sıkı diyet yapman lazim. Bide 30 yasin altindaysan daha kolay olur tabi :KK42:
sagol canım ya valla sayenızde bırakmadım melındayla sızın sonuclarınızı merak edıyorum bır an once bıtırınde sonucları yazın azcık daha gaza gelelım :13:

Ha soyle yaa aferin kis :KK16: bak bende sistim, incelecegime gobegim buyudu daha da. Yakinda hamile misin gaflarini duyarim :KK37:

Eger kilo fazlan coksa verirsin, ama 3-5 kilo fazlan varsa sıkı diyet yapman lazim. Bide 30 yasin altindaysan daha kolay olur tabi :KK42:

Hoş bulduk canım
Yazdıkların iyi motivasyon oldu.
Bebekten önce gidecek bu göbek:KK9:

Valla bizimkilerin yaptığını bildiğimden duymamazlıktan geliyorum sende öyle yap
oyle yapıyorum artık ya ama regl donemım yaklastı ondan duygusala bagladım galıba :KK9::KK8:

Günaydın Arkadaşlar :KK8:

dün 2/5 yaptım. bugün 6 yı yapacağım diye sabah kalktım ama yapamadım akşam da gezmedeyiz umarım akşama halim olur.Yoksa bugün kaytarmış olacağım.

Ve bu level 2 benim enerjimi emdi bitirdi dayamıyorum :KK14: bitsin artık :KK9::KK9:

Kızlar size bir şey soracağım.
Ben sporu yaptığımdan beri sırtımda bir ağrı var.
Sırtta kanat çizersin ya işte tam olarak o bölgede ve durmadan masaj yapıyorum rahatlasın diye.
Çok mu fazla zorluyorum anlamış değilim.

3/9 tamamdır
yarın bitiyoooooo :KK52:
haftaya pazartesine kadar bişi yapmamayı planlıyorum kısmetse
haftaya pazartesi ripped a başlıcam

Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor :KK43:

Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor :KK43:
bence bırakmalısın canım cunku vucut dırencını arttırırsın bu zaman 3 saatte spor yapsan o kılolar gıtmez ya jıllıan yap ya dıger sporlarını .ancak dıyetını bırakma yoksa sadece kılo alımını durdurursun.benım sıkılasma oldu ancak dıyetı son levelde yaptıgım ıcın cok pısmanım sana onerım dıyetle bırlıkte goturmeye bak :KK66:

bu arada bugun 3/6 bıttı bende bıttım :KK8:

X