- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.401
1\4
1\5
1\6 tamamdır.
Cumartesi 2 jillianla açık kapatılmıştır hocam duyrulur
1\5
1\6 tamamdır.
Cumartesi 2 jillianla açık kapatılmıştır hocam duyrulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş bulduk canımHosgeldin yiwrum
Heoyytt kaytarmak yok,
Valla bizimkilerin yaptığını bildiğimden duymamazlıktan geliyorum sende öyle yapcanım destegın ıcın sagol valla evdekıler sevgılım falan ıyıce moralımı bozdu acıkcası ben bıtırmek ıcın can atıyodum hatta kılo almıyorum ya buna sukur dıyodum ama sevkım baya dustu ıstahım acıldı vs sınır oldum kendıme bıde 2 gundur depresyonda gıbı ne bulursam hamur ısı falan yıyorum nolcak sonum hıc bılmıyorum ya
sagol canım ya valla sayenızde bırakmadım melındayla sızın sonuclarınızı merak edıyorum bır an once bıtırınde sonucları yazın azcık daha gaza gelelım :13:Ha soyle yaa aferin kis bak bende sistim, incelecegime gobegim buyudu daha da. Yakinda hamile misin gaflarini duyarim
Eger kilo fazlan coksa verirsin, ama 3-5 kilo fazlan varsa sıkı diyet yapman lazim. Bide 30 yasin altindaysan daha kolay olur tabi
Ha soyle yaa aferin kis bak bende sistim, incelecegime gobegim buyudu daha da. Yakinda hamile misin gaflarini duyarim
Eger kilo fazlan coksa verirsin, ama 3-5 kilo fazlan varsa sıkı diyet yapman lazim. Bide 30 yasin altindaysan daha kolay olur tabi
oyle yapıyorum artık ya ama regl donemım yaklastı ondan duygusala bagladım galıbaHoş bulduk canım
Yazdıkların iyi motivasyon oldu.
Bebekten önce gidecek bu göbek
Valla bizimkilerin yaptığını bildiğimden duymamazlıktan geliyorum sende öyle yap
3/9 tamamdır
yarın bitiyoooooo
haftaya pazartesine kadar bişi yapmamayı planlıyorum kısmetse
haftaya pazartesi ripped a başlıcam
ay ne güzel bitiriyosun darısı bize.baya incelme oldu mu.kilo verdin mi.
merhaba youtube da level 1 videosu var 27 dk; dvddeki aynisimi
bence bırakmalısın canım cunku vucut dırencını arttırırsın bu zaman 3 saatte spor yapsan o kılolar gıtmez ya jıllıan yap ya dıger sporlarını .ancak dıyetını bırakma yoksa sadece kılo alımını durdurursun.benım sıkılasma oldu ancak dıyetı son levelde yaptıgım ıcın cok pısmanım sana onerım dıyetle bırlıkte goturmeye bakMerhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor