Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Günaydın arkadaşlar :KK3: dün 1/8 yaptım bu aksam 9. yapacağım :KK23: artık level 2 için sabırsızlanıyorum.
Benimde sol ayak bileğim sızlıyor. Önceden de burkmuştum sanırım o yer edinmiş en ufak birşeyde sızlamaya başladı yine :KK1:

Gelelim daha şimdiden çevreden gelen yorumlara ;
Kardeşim ::KK53: oha! belin gitmiş :KK60:

Eşim : Önceden burda bir tabaka vardı (simit bölgemi kastediyor:KK37:) şimdi fıstık gibi olmuş:KK23: kıskandım :KK69:

Umarım 30 gün sonunda bende çok çok mutlu olurum daha da :KK69: şimdiden farkı bende görebiliyorum. İlk başta foto çekemedim kendimi 7.gün sonunda çektim bakalım sonuç nasıl olacak:KK8:

Son düzenleme:
Bugün bi kaç arkadaşım zayıflamışsın dediler kimisi bacakların incelmiş kimisi de göbeğin gitmiş dediler onlar öyle diyince daha çok yapasım geldi :KK9:

günaydın cnm biraz geç oldu ama:KK1:karın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.

Merhaba, Killer abste, youtube'dan sadece level 1 olarak bir video bulabildim, kaç level var? :)

Merhaba, Killer abste, youtube'dan sadece level 1 olarak bir video bulabildim, kaç level var? :)

canım 3 level var Google level 1 ilevel 2 diye yazınca geliyor her leveli 10 gün yapıyosun sanırım 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun benim anlamadığım ilk önce kıvırcık saçlı kızın yaptığınımı yapcaz yoksa düz saçlı kızınkinimi kafam karıştı :KK43: ama benim bahsettiğim 30 day shred

Son düzenleme:
Selam arkdaşlar bende jillian Michaels'i bende duydum.İnternetten indirdim.Dün ilk kez yaptım. Bugün kollarım karın kaslarım ağrıyordu. Bugünde pes etmedim. 2. günümü sağsalim tamamladım :KK1: bakalım inşallah 30 gün tamamlamak istiyorum.Muhtemel yarında hertarafım ağrıyacak.Ama pes etmek yok. Forumda başka yapanlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

ya kusura bakma yazalı çok olmuş ama kıvıcık saçlı kız gibimi yaptın düz saçlı kız gibimi ?

canım 3 level var Google level 1 ilevel 2 diye yazınca geliyor her leveli 10 gün yapıyosun sanırım 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun benim anlamadığım ilk önce kıvırcık saçlı kızın yaptığınımı yapcaz yoksa düz saçlı kızınkinimi kafam karıştı :KK43: ama benim bahsettiğim 30 day shred

Cevap için teşekkür ederim. :)
Kıvırcık saçlı bayan zor versiyonu yapıyor, sarışın bayan daha kolay versiyonunu yapıyor, zorlananlar sarışını takip edecek.

Son düzenleme:
ya kusura bakma yazalı çok olmuş ama kıvıcık saçlı kız gibimi yaptın düz saçlı kız gibimi ?

Canım zaten ilk günlerde zorlanacağın için kolay versiyonları yapabilirsin performansın arttıkça zor versiyonunu yapabilirsin...zaten 10 gün boyunca yapacağın için her leveli gittikçe daha iyi yapıyorsun...yani başlarda düz saçlı gibi sonlarda kıvırcık saçlı gibi yapabilirsin...

Canım zaten ilk günlerde zorlanacağın için kolay versiyonları yapabilirsin performansın arttıkça zor versiyonunu yapabilirsin...zaten 10 gün boyunca yapacağın için her leveli gittikçe daha iyi yapıyorsun...yani başlarda düz saçlı gibi sonlarda kıvırcık saçlı gibi yapabilirsin...

çokk teşekkür ederim ilk gün yaptım düz saçlı gibi mekik çektim ve yoruldum en son bacaklarımızı açıp oturduğumuz hareket te çok zorlandım ama kollarım ağrıyo .( azmedip başarcam

çokk teşekkür ederim ilk gün yaptım düz saçlı gibi mekik çektim ve yoruldum en son bacaklarımızı açıp oturduğumuz hareket te çok zorlandım ama kollarım ağrıyo .( azmedip başarcam

Rica ederim. Ben jilliandan sonra başka programlarda denedim ama hala normal mekik çekemiyorum. Çok da dert etme yani kolay birşey değil normal mekik...tebrik ederim böyle devam et..jillian işe yarıyor kesinlikle...

Melindaaaa Cok yedim ben bu aksam :26: :KK56: hala da ne yesem acaba diye dusunuyorum.
Ayagini sikica saripta yapsan sporunu daha mi az zorlar acaba? Bi denesene. :KK16:

bu akşam öyle deneyeyim bi canımmmm :KK16:
haftasonu ben de çok yedim ama bugün dengelemeye çalışıyom :KK1:

ve 2. level bitti:21: yarın bigunluk aramı verıcem hastaneye falan gıtcem aksamada mısafırlıge falan zaten evdede ısler var yıne bos duramıycam ama olsun ya level 2 zor dıyodunuz bıtırdım 3 zor dıyosunuz olmaz kı boyle ıns onuda bıtırıcem :KK34:

helal sanaaa :KK9: acı yok rocky :KK37: hepimiz başarılı olucaz 30 günü tamamlıcaaaz :KK52:

Günaydın arkadaşlar :KK3: dün 1/8 yaptım bu aksam 9. yapacağım :KK23: artık level 2 için sabırsızlanıyorum.
Benimde sol ayak bileğim sızlıyor. Önceden de burkmuştum sanırım o yer edinmiş en ufak birşeyde sızlamaya başladı yine :KK1:

Gelelim daha şimdiden çevreden gelen yorumlara ;
Kardeşim ::KK53: oha! belin gitmiş :KK60:

Eşim : Önceden burda bir tabaka vardı (simit bölgemi kastediyor:KK37:) şimdi fıstık gibi olmuş:KK23: kıskandım :KK69:

Umarım 30 gün sonunda bende çok çok mutlu olurum daha da :KK69: şimdiden farkı bende görebiliyorum. İlk başta foto çekemedim kendimi 7.gün sonunda çektim bakalım sonuç nasıl olacak:KK8:

süpersinnnn 2 level daha eğlenceli :KK23:
el ele fit olcaz :KK9:

Bu akşam bende başlıyorum kısmetse :KK52:
Dün deneme yapmak istedim 9. dakikada pilim bitti.. Bacaklarım kolalrım fena halde :KK25:
Ama yok yapmam lazım :KK47:

aramıza hoş geldin bebek :KK51: :KK52:

Cevap için teşekkür ederim. :)
Kıvırcık saçlı bayan zor versiyonu yapıyor, sarışın bayan daha kolay versiyonunu yapıyor, zorlananlar sarışını takip edecek.

yorum için çok teşekkür ederim bende baktım kıvırcık gibi olmuyo düz saçlı gibi yaptım normal mekik çekiyodum ama şimdi yapamadım yoruldum heralde ondan :KK54:

yorum için çok teşekkür ederim bende baktım kıvırcık gibi olmuyo düz saçlı gibi yaptım normal mekik çekiyodum ama şimdi yapamadım yoruldum heralde ondan :KK54:

Ben zor yapan bayanı takip edeceğim, normal şınavı zaten çekiyorum. :) Bakalım inşallah bitirebilirim. Yeni başlayacağım.

Ben zor yapan bayanı takip edeceğim, normal şınavı zaten çekiyorum. :) Bakalım inşallah bitirebilirim. Yeni başlayacağım.

normal şınavı beden dersindeyken bende çekiyorum ama oradki hareketlerin üstüne pat diye çekilmiyomu düz saçlı kızn yaptığı daha zor gibi duruyo ama daha kolay yinede sen bilirsin bende normelde neyeptığımı sonuçları yazacaktım ama camın bizim internet bozukta bir süre ama sizinkileri görüp motive olmak istiyorum :)) .DD allah hepimizşn yardımcısı olsun birlik olup başaracağız :))) :KK54: :KK51:

normal şınavı beden dersindeyken bende çekiyorum ama oradki hareketlerin üstüne pat diye çekilmiyomu düz saçlı kızn yaptığı daha zor gibi duruyo ama daha kolay yinede sen bilirsin bende normelde neyeptığımı sonuçları yazacaktım ama camın bizim internet bozukta bir süre ama sizinkileri görüp motive olmak istiyorum :)) .DD allah hepimizşn yardımcısı olsun birlik olup başaracağız :))) :KK54: :KK51:

Amin, inşallah. Bende bugün başlayacağım daha, sonuna kadar bitirebilecekmiyim merak ediyorum. Normalde uyguladığım bir programım vardı, onda aralarda dinleniyordum ama bunda dinlenme yok. :KK52:

X