- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.241
bu akşam level 3 e başlıcaaaam çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba ben 18 yasindayim bu yil universteye girdim ve zaten oss stresiyle acayip salmisken universteye gecince de ilk donem yiyebildigim kadar yedim zaten cok pisbogazim ama gecen hafta annemin bi arkadasina gittik anneme de bana da acayip kilo almissiniz dediler benim oss doneminden once 56 olan kilom 73e cikmis sok gecirdim :O basen gobek hepsi almis basini yurumus ve sonra puccanin kitabinda jillian michaelsi gordum biraz aradtirinca buraya ulastim inanin 900 sayfanin cogunu okudum ve baya once basladim 30 ds'e. Bugun level2nin 4.gunu bitti cok sukur vee kilom 68e dusmus o kadar mutlu oldum ki ama cok siki bi sekilde yediklerimi azalttim ayrica aksam cikolata yerdim hep o da kalkti olculerimse
26.01
Bel en ince: 80
gobek en kalin: 100
Kalca: 116
Bacak:64
Gogus:97
4.02 (1.level sonu):
Bel en ince:78
Gobek en kalin:97
Kalca:111
Bacak:66!!!(2cm artmis)
Gogus:96
Bana gore mukemmel bu incelme simdiden ve ben evde bi tek 3 kiloluk dambil var diye onla yapiyorum cok fazla kol kasi olmaya basladi ve hic spor yapmadim tabiri caizse agzima s.cyo ( bacaktaki artma normalmidir sizce ve bende araniza katilmak istiyorum kabul edermisiniiiz:)))
Selam citirlarim
Bugun level 3/ 1
Birazdan yapicam ins. Kolay gelsin hepimize.
Melindaaaaaaa
ben başlayamıcam galiba eşimle film keyfi yapçaz
1 gün ara vermiş olayım ben de yeni level a başlamadan
merhaba arkadaşlar 2.5 ay önce doğum yaptım 73 kilo ile hamile kaldım ve hiç kilo almadan bebeğim doğdu ben hamileliklerde kilo almıyorum ama emzirme döneminde acısı çıkıyor doğumdan 2 hafta sonra kilom 65 di ama şimdi 70 olmuşum tekrar ve sezeryan olduğum için çook büyük bir göbek kaldı ne yazık ki çok üzülüyorum eşimle bile mesefeliyim çünkü eşim çok hassatır bu konularda (sarkmış göbek) gerçekten üzülüyorum bende yarın itibariyle aranıza katılıp bu sporu yapmak istiyorum ama birilerinin motive etmesi lazım birde bunun yanında hangi diyeti önerirsiniz
merhaba arkadaşlar 2.5 ay önce doğum yaptım 73 kilo ile hamile kaldım ve hiç kilo almadan bebeğim doğdu ben hamileliklerde kilo almıyorum ama emzirme döneminde acısı çıkıyor doğumdan 2 hafta sonra kilom 65 di ama şimdi 70 olmuşum tekrar ve sezeryan olduğum için çook büyük bir göbek kaldı ne yazık ki çok üzülüyorum eşimle bile mesefeliyim çünkü eşim çok hassatır bu konularda (sarkmış göbek) gerçekten üzülüyorum bende yarın itibariyle aranıza katılıp bu sporu yapmak istiyorum ama birilerinin motive etmesi lazım birde bunun yanında hangi diyeti önerirsiniz
sezeryandan sonra yapılan sporlara dikkat etmek lazım canım dikişler açısından..gereksiz diyetlere giripte sütünüde azaltma ayrıca..ama tatlı,hamurişi falan süt yapmaz oda ayrı olay tabi:)) kocanada söyle en kutsal işi yapmışsın kilo alınırda verilirde üzmesin seni
Canimcim bende sezeryan Annesiyim. Bende normal kilomun coook ustunde hamile kaldim, hamileyken 10 kilo aldim. O 10 kilo dogumdan sonra hemen gitti ama benim eski kilolarim gitmedi. Benim kilolarda gobekde zaten. Kizim 7 aylik olunca 3 ay power plate e gittim 5 kilo verdim, o ara bol kefir ve az yiyerek destekledim power plate yi. sonra bi sene ara verip spor salonuna gittim 6 ay. O cok iyi oldu 5 kilo daha verdim incecik oldum 50 kiloya dustum. Diyet yapmadim salona giderken cok calisiyorcdm ama at gibi kosuyordum, milletin fonu bozulmazken ben kipkirmizi bi surat ve islak bi tisortle cikiyordum. Simdi 4 kilo aldim maalesef onun icin cabaliyorum. Diyet icin birsey diyemiycem, sen kendine en uygununu arastir. Dukanin kitabini aldim bi ara onu yapacaktim ama ben uzun diyetler yapamiyorum. O baya etkili. Bi arastir. Hosgeldin..
ben sıteye gırene kadar sen yarılamıssın bıleBu akşam başlayacağım inşallah
Ama sen bir gun arayi coktan hak ettin, hic durmadin bugune kadar, regl bile sana engel olamadi. Keyifli seyirler size. :131:
Level 3 un ilk izlenimleri,
Buda cok yorucu ama daha xabuk bitti gibi geldi bana. Double jump rope u basa almis ilk defa bunu yorulmadan yaptim ama sonlarinda yine yorulup kaytardim :26: burnum hala akiyor, sinuslerim dolu yorgunlugum birazda ondan galiba, yeterli nefes alamamak.
Bu arada bisey daha paylasayim, ben bir haftadir jillian bitince yogurt yiyorum (kendi yaptigim), gobek yaglarinda etkiliymis. ay cok seviyorum herseyi yesek, yesek ama zayif kalsak
ben sıteye gırene kadar sen yarılamıssın bıle
bende bugun 2/9 u yaptım tok karna yaptıgım ıcın acayıp nefes nefese kaldım keske bıraz daha sındırmeyı bekleseydım
yarında 2/10 ıns bu levelde bıtıyo ya bugun sen kılo mu verdın dıyenler oldu halbukı bı gram vermedım vucudum gayet ıyı toparladı ya cok mutluyum ıns emeklerımı heba etmem
verirsin inşallah canım spora başlamak istedim ama gurbette çocukları bırakacak yer olmayınca kaldım böyyyle
Bugun 2/5 yaptik annemle o iki gun ara vermisti 54 yasinda zaten cok yoruldu ve ben 15 gundur ara vermedim boyle level 2yi hakkiyla yapamiyorum gibi geliyo naapmaliyim