- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.221
Merhaba arkadaslar, bu egzersizleri yapanlar sikilasma fark ettiniz mi? kilo verdiniz mi? Birde bu 1/2 3/2 gibi ibareler tam olarak nedir, beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bende yarindan itibaren basliyacagim :))
Degisim var elbet, hicbirsey yapmayan biriyle kiyas olamaz. 1/2... gibi ifadelerde hangi level ve hangi gunde oldugumuzu gosteriyor yani level 2/ gun10.
anladim cok tsk ederim cevabin icin.Orasi kesin ama gözle görülür fark var mi onu kast etmistim. Ama yarin bende basliyorum.
Imzaya levelleri nasil ekliyorsunuz?
Eger daha once daha sert spor calismalarin olmadiysa sonuc gozle gorulur olacaktir, ama spor gecmisin varsa da olusan toparlanma seni mutlu eder.
bu bile son derece iyi bir sekilde motive edecektir. Zayiflamam lazim, heryerim yag ve sikilasmaya ihtiyacim var.:18:
canım ben kendimden örnek vereyim motive ol
kilo veremedim çok ama cidden göbek yan yağlar karın eridi gitti resmen.. az kaldı
ilk başladığımda kendimi hamile gibi şiş hissediyodumşimdi kendime güvenim geldi valla aynaya bakmak hoşuma gidiyo artık
Melindacim sen jillian bitince ek olarak biseyler daha yapiyor musun?
yapmıyom canım diyet yapıom sadece kalori sayma yöntemi ile
gerçi kilo veremedim amatoparlanmamı tamamen jillian ablamıza borçluyum
linki bende alabilir miyim acaba:)
linke gerek yok cnm,youtube da var
teşekkür ederim ben gün gün farklı diye biliyordum sadece level 1 olarak 25 dk lık bişeyler çıkıyor sanırım yanlış biliyormuşum:)
:) 3 level var hepsi 10 ar gün,zordur ama haberin olsun öyle göründüğü kadar kolay değil
tahmin edebiliyorum hareketleri görünce yaza düğünüm var ama başarmalıyım:) ve + diyet ile yapıcam umarım kazanırım