Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba arkadaşlar... shard 30 days bıttı suan jillian ripped in 30 level 6. gun bıttı..... rippedden sonra vucut devrımıne geçicem :) mukemmel bır ıncelme var ve shard 1 den bugune toplam 4 kılo cıvarı verdım.... resımlerımde var albumlerımde ıncelme gözle görulur sekılde :)

merhaba arkadaşlar... shard 30 days bıttı suan jillian ripped in 30 level 6. gun bıttı..... rippedden sonra vucut devrımıne geçicem :) mukemmel bır ıncelme var ve shard 1 den bugune toplam 4 kılo cıvarı verdım.... resımlerımde var albumlerımde ıncelme gözle görulur sekılde :)

merhabalar canım benim bugün 14. günüm shred de ama bende kilo kaybı söz konusu değil ve henüz çok inceldiğimide söyleyemem acaba neden olabilir?
birde bende bu programdan sonra ripped yapmayı düşünüyorum senin fikrin ne? tavsiye edermisin

merhabalar canım benim bugün 14. günüm shred de ama bende kilo kaybı söz konusu değil ve henüz çok inceldiğimide söyleyemem acaba neden olabilir?
birde bende bu programdan sonra ripped yapmayı düşünüyorum senin fikrin ne? tavsiye edermisin

canım ben dıyette yapıyorum o yuzden kılo verıyorum sanırı ayrıca son 1 haftadır aynı kılodayım kılo verımı durdu bendede... sanırım sen tekrar baştan başladın çunku okuduklarımda baya ilerlemiştin canım.. kesınlıkle ripped tavsıye ederım canım sharddan sonra ripped le devam edebılırsın:KK16:

canım ben dıyette yapıyorum o yuzden kılo verıyorum sanırı ayrıca son 1 haftadır aynı kılodayım kılo verımı durdu bendede... sanırım sen tekrar baştan başladın çunku okuduklarımda baya ilerlemiştin canım.. kesınlıkle ripped tavsıye ederım canım sharddan sonra ripped le devam edebılırsın:KK16:

yok canım baştan başlamadım aslında hiç ara vermedim bende diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sorun ne anlamadım bende umarım shred bittikten sonra güzel bir sonuç alabilirim ve ripped e de geçicem çünkü bacak bölgemde sorunlu benim

yok canım baştan başlamadım aslında hiç ara vermedim bende diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sorun ne anlamadım bende umarım shred bittikten sonra güzel bir sonuç alabilirim ve ripped e de geçicem çünkü bacak bölgemde sorunlu benim

ben bel bölgemde ınanılmaz ıncelme yaşadım ayrıca yanaklarım ve gıdım vardı kalmadı mekık çekerken yukarı doğru kalkıyo ya çene onsan sanırım :) bencede hiç ara verme bende vermıyorum bakalım son gaz devammmm. burda bırbırımıze moral verıp destek olabılırız ıstersen canım :KK16:

ben bel bölgemde ınanılmaz ıncelme yaşadım ayrıca yanaklarım ve gıdım vardı kalmadı mekık çekerken yukarı doğru kalkıyo ya çene onsan sanırım :) bencede hiç ara verme bende vermıyorum bakalım son gaz devammmm. burda bırbırımıze moral verıp destek olabılırız ıstersen canım :KK16:
ahh canım ne iyi olur bir bilsen :KK52: insanın motivasyona ihtiyacı oluyor çünkü bende göbek bel bölgemi inceltmek istiyorum aslında shred den sonuç alamazsam karınla ilgili videolarına geçebilirim jillian ın

ahh canım ne iyi olur bir bilsen :KK52: insanın motivasyona ihtiyacı oluyor çünkü bende göbek bel bölgemi inceltmek istiyorum aslında shred den sonuç alamazsam karınla ilgili videolarına geçebilirim jillian ın

Before & After - Jillian Michaels - 3 months with Jill - YouTube

ızlemenı tavsıye ederım canım ben bu kızın yaptığı programı uyguluorum suan

shard
ripped
vucut devrımı yapmış.

her zaman gel canım beklerımmm paylaşabılırsın burda yaptıklarını:KK16:

evet canım yaa çok şükür valla az kaldı benim ama bunu bitirince ara vermeyi düşünmüyorum farklı programları denemey devam edicem sonuçta önemli olan sporda sürekliliği sağlamak yoksa uzun vadede fayda göremeyiz :KK76:

Ben daha çok başındayım yolun ama ben de bunu bitirince ripped'e devam etmeyi planlıyorum.. Onunda dvd sini aldım shred'i alırken :)

Son düzenleme:
maaşallah darısı başımıza :KK8: ölçü alırsan paylaşmayı ihmal etme canım bize de motive olur :KK52:
Kalca 3 cm gobek 7 cm bel 3 cm bacak 2cm kol 2 cm göğüs 4 cm incelme oldu
Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim :KK43:
Bende rippede baslamayi düşünüyorum oda bu kadar sonuc verirse super olur

Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim :KK43:

Toparlanmaya başladı mı peki vücudun? Şu an hangi level dasın canım? Bi de 34 kiloyu ne kadar sürede verdin? Ne çok soru sordum :) Ben de diyet yapıyorum da o yüzden soruyorum bu kadar çok :)

Son düzenleme:
aynen canım shred bitsin bende ripped e devam edicem bakalım beraber yaparsak yine destek oluruz birbirimize :KK15:

sen 30 günü ara vermeden mi tamamlayacaksın canım? 6 gün yapıp 1 gün ara verenler de olmuş hangisi daha sağlıklı acaba? sanki aralıksız olursa sonuç daha iyi olur gibi geliyor bana ama yanılıyor da olabilirim tabii.. ben sadece shred bittikten sonra 1 - 2 gün ara verip ripped a başlamayı planlıyorum..

Son düzenleme:
level 2 4 bitti :KK8:
2. level başlarda beni çok zorlamıştı ama bugün hareketleri biraz daha rahat yaptım kondüsyonumun arttığını görmek beni mutlu etti darısı başınıza kızlar :KK76:

hepimizin zorlandığı kısımlar vardır hani en az sevdiğimiz sneinki 2de ne canım ben 3teyim de şimdi gerçi

maşalahh maşallahh sana 34 kilo muu inanamıyorum ben 8kilo vercem off olmuyor yaa:KK43: ben de çok inceldim canım en çokta göbekten ama 2 kilo verebildim 1 ayda çok dikkat etmeme rağmen

X