Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sen 30 günü ara vermeden mi tamamlayacaksın canım? 6 gün yapıp 1 gün ara verenler de olmuş hangisi daha sağlıklı acaba? sanki aralıksız olursa sonuç daha iyi olur gibi geliyor bana ama yanılıyor da olabilirim tabii.. ben sadece shred bittikten sonra 1 - 2 gün ara verip ripped a başlamayı planlıyorum..
canım ben forumu baştan aşağı okudum sayılır ille de 6 gün yapıp bir dinlen diye bir kural yok jillian yapabildiğiniz en kısa sürede bitirin programı demiş ama ben pek ara vermeyi düşünmüyorum belki biraz daha ilerdedikten sonra 1 yada 2 gün ara verip sonra kaldığım yerden devam edip bitirmeyi düşünüyorum şahsen

Kalca 3 cm gobek 7 cm bel 3 cm bacak 2cm kol 2 cm göğüs 4 cm incelme oldu
Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim :KK43:
Bende rippede baslamayi düşünüyorum oda bu kadar sonuc verirse super olur
canım maaşallah çok güzel bir iş başarmışsın hemde kilo vermeden :KK52:
tebrik ediyorum seni ve ripped e bende bunu bitirince başlamayı düşünüyorum eminim ondan da güzel sonuçlar alırız :KK8:

maşalahh maşallahh sana 34 kilo muu inanamıyorum ben 8kilo vercem off olmuyor yaa:KK43: ben de çok inceldim canım en çokta göbekten ama 2 kilo verebildim 1 ayda çok dikkat etmeme rağmen
Bir cok diyetle verdim montignac dukan arada hizli kilo verdiren diyetler ama en iyisi dukandi
Jillianla hic kilo vermedim bir iki kilo vereyim iyiydi
canım maaşallah çok güzel bir iş başarmışsın hemde kilo vermeden :KK52:
tebrik ediyorum seni ve ripped e bende bunu bitirince başlamayı düşünüyorum eminim ondan da güzel sonuçlar alırız :KK8:

Saol canim
Bu aksam baslicam ama hala kaldiramadim kendimi bu biraz daha uzun sanırım

Son düzenleme:
Kalca 3 cm gobek 7 cm bel 3 cm bacak 2cm kol 2 cm göğüs 4 cm incelme oldu
Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim :KK43:
Bende rippede baslamayi düşünüyorum oda bu kadar sonuc verirse super olur
süper süper süperrrrrrrrrrrr göbek 7cm i görünce içim kıpırdadıı yaaa
bunu 1 ayda gitti di mi 7cm ?

canım ben netten dambıl aldım çk pahalı diildi zaten su şişesiyle yapıyordum sevmiyordum alıverdim bende 1er kiloluklarr
tmm cnm bende ilk su şişesi ile deneyeyim baktım yapıyorum alıcam dambıl
Bir cok diyetle verdim montignac dukan arada hizli kilo verdiren diyetler ama en iyisi dukandi
Jillianla hic kilo vermedim bir iki kilo vereyim iyiydi

Saol canim
Bu aksam baslicam ama hala kaldiramadim kendimi bu biraz daha uzun sanırım

34 kg ı ne kadar sürede verdiniz süpesiniz... :KK9: :KK9: :KK9:

süper süper süperrrrrrrrrrrr göbek 7cm i görünce içim kıpırdadıı yaaa
bunu 1 ayda gitti di mi 7cm ?

tmm cnm bende ilk su şişesi ile deneyeyim baktım yapıyorum alıcam dambıl

34 kg ı ne kadar sürede verdiniz süpesiniz... :KK9: :KK9: :KK9:
Evet canim bir ayda 7 cm
34 kiloyu 3 senede verdim
jillian ripped in 30 week 1 in son gunuydu bugun :) yarın week 2 1. gunle devammmmmmmmm :):KK16:

Kac dk ka suruyo hala baslayamadim youtube ta varmi

X