- 7 Ocak 2013
- 417
- 49
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.841
level 2/6 bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aboovvv napcez böyle biz yahu :18:
level 2/6 bitti
sharddan sonra ripped BU MEVZULAR NE Kİ HENÜZ DAHA YENİ BAŞLAYANLARDANIM BENDE AMA LEVEL 1İ 3GÜN YAPTIM SONRA AĞIR BİR GRİP HASTALIĞI ATLATTIM ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM İNŞ TEKRAR BAŞLAMAYI PLANLIYORUMcanım ben dıyette yapıyorum o yuzden kılo verıyorum sanırı ayrıca son 1 haftadır aynı kılodayım kılo verımı durdu bendede... sanırım sen tekrar baştan başladın çunku okuduklarımda baya ilerlemiştin canım.. kesınlıkle ripped tavsıye ederım canım sharddan sonra ripped le devam edebılırsın
AHANDA O YANKALAR VE GIDI BENDEDE VAR HAKİKATTEN İŞE YARIYORMU KIZÇEM KİLO VERİMİ DE OLDUMU CNM ŞU AN NE KADAR KİLON :44:ben bel bölgemde ınanılmaz ıncelme yaşadım ayrıca yanaklarım ve gıdım vardı kalmadı mekık çekerken yukarı doğru kalkıyo ya çene onsan sanırım :) bencede hiç ara verme bende vermıyorum bakalım son gaz devammmm. burda bırbırımıze moral verıp destek olabılırız ıstersen canım
MAŞŞALLH KIZÇE BAYAAA DEVRİM YAPMMIŞŞ AHHH AHHH BENDE BÖLE VÜCUT OLACAKMI ACABA KADININ ÜST BACAKLARINDAN DAHA KALIN BENİMKİLER ŞU AN EN ÇOKDA O BÖLGEMDEN RAHATSIZIM AYRICA DİZ KISMINDANBefore & After - Jillian Michaels - 3 months with Jill - YouTube
ızlemenı tavsıye ederım canım ben bu kızın yaptığı programı uyguluorum suan
shard
ripped
vucut devrımı yapmış.
her zaman gel canım beklerımmm paylaşabılırsın burda yaptıklarını
sharddan sonra ripped BU MEVZULAR NE Kİ HENÜZ DAHA YENİ BAŞLAYANLARDANIM BENDE AMA LEVEL 1İ 3GÜN YAPTIM SONRA AĞIR BİR GRİP HASTALIĞI ATLATTIM ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM İNŞ TEKRAR BAŞLAMAYI PLANLIYORUM
AHANDA O YANKALAR VE GIDI BENDEDE VAR HAKİKATTEN İŞE YARIYORMU KIZÇEM KİLO VERİMİ DE OLDUMU CNM ŞU AN NE KADAR KİLON :44:
MAŞŞALLH KIZÇE BAYAAA DEVRİM YAPMMIŞŞ AHHH AHHH BENDE BÖLE VÜCUT OLACAKMI ACABA KADININ ÜST BACAKLARINDAN DAHA KALIN BENİMKİLER ŞU AN EN ÇOKDA O BÖLGEMDEN RAHATSIZIM AYRICA DİZ KISMINDAN
sharddan sonra ripped BU MEVZULAR NE Kİ HENÜZ DAHA YENİ BAŞLAYANLARDANIM BENDE AMA LEVEL 1İ 3GÜN YAPTIM SONRA AĞIR BİR GRİP HASTALIĞI ATLATTIM ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM İNŞ TEKRAR BAŞLAMAYI PLANLIYORUM
AHANDA O YANKALAR VE GIDI BENDEDE VAR HAKİKATTEN İŞE YARIYORMU KIZÇEM KİLO VERİMİ DE OLDUMU CNM ŞU AN NE KADAR KİLON :44:
MAŞŞALLH KIZÇE BAYAAA DEVRİM YAPMMIŞŞ AHHH AHHH BENDE BÖLE VÜCUT OLACAKMI ACABA KADININ ÜST BACAKLARINDAN DAHA KALIN BENİMKİLER ŞU AN EN ÇOKDA O BÖLGEMDEN RAHATSIZIM AYRICA DİZ KISMINDAN
shred daha çok üst bölgeyi çalıştıran bir program
ripped de shred gibi jillian ın egzersiz programlarından ama ripped de daha çok alt bölgeyi şekillendiren bir programa benziyor yani kalça bacak ağırlıklı bir program shred le üst bölgeyi incelttikten sonra ripped le bacak ve kalçayı şekillendirip bütün olarak forma girmeyi planlıyoruz canım o yüğzden shren sonra ripped yapmayı düşünüyoruz :)
canım tamamen kesmeyip en azından hafta da 2 gün fln yapıp birde kilo almamaya çalışırsak koruyabiliriz formumuzu bence
benimde 3.level son günümde bitti kızlar yarında diğer dvdye geçicem inşallah sabah ölçümleri alıp yazayım size sabahları ölçüyorum da kendimi devam devam devam
tabiki spor a alışmış bir vücut spor yapmayı bırakınca kendini doğal olarak biraz salıyo aslında spor u sürekli yapıp yaşamımızın bir parçası haline getirsek süper olur ama bunu yapamasak bile en azından kilo almamaya çalışıp yediklerimize dikkat edersek çok deforme olmayız diye düşünüyorum
bu arada hoş geldin :)
maaşallah canım
sabah kesinlikle bakıcam ölçümlerine shred bitti darısı ripped in başına kolay gelsin
aminnn sonuçlar gayet güzel canım ripped i de devam ettirdiikçe buradan paylaşbugün jillian ripped in 30 dan 1.günü tamamladım ilk seviye biraz kolay geldi farklı hareketler de iyi oluyor sıkılmıyorum.. daha sonra ölçülerimi aldım ben göbek ve bel bölegesine kafayı taktığım için tek ordan alıyorumm belim 30günlük egzersizdn sonra 2 cm göbeğim 5 cm inceldi darısı başınıza kızlarrr
level 2/8 de bitti
benden 2 gün öndesin.sona benden daha yakınsın :) çok güzel ve fit bir vücuda sahip oluruz inş. :))