Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben de level 1 de 3. günü bitirdim bugün :)) çok sevdim bu egzersizleri :)) benim hiç tutulmam, ağrım olmadı aksine yaptıkça daha dinç hissettim kendimi :)) herkese tavsiye ederim :) Tam gaz devam !!! :)

30 ds ve ve ripped ın 30 bıttı
1 hafta ara verıyorum bu afta sadce yuruyus yapıcam sonrakı hafta yenıden baslıcam

arkadaşım allah senden razı olsun bende ne zamandır bu sporu indirmeye çalışıyodum tesadüf gördüm burda ve indirdim.çoook teşekkürlerrr ....ama bişey sorcam başka egzersizlerin videosu yok galiba burda?

bişey sormak istiyorum. ben kilo vermek istemiyorum. vermemem de lazım şu aralar. sadece sıkılaşmak için. bide 5-6 kilo falan vermiyim şimdi?

Son düzenleme:
Selam kızlar...

Benim sorunum basen , popo ve iç bacaklarımda.Hamileliğimde 18 kilo aldım , 20 kilo verdim dolayısıyla vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var.Kilo problemim yok 52 kiloyum belki 2 kilo verebilirim.Sorum şu; bu 1 aylık programla bacak bölgemde incelme sağlayabilir miyim ? yoksa jillianın killer buns and thighs bacak bölgesini hedef alan egzersizlerini mi yapmalıyım..birde buns and things dvd'sini dnr da falan bulabilir miyim ?

Kimileri bel ve göbek bölgesini daha fazla çalıştırdığını ,söylemiş kimileri bacak bölgesini .

merhaba :)
özellikle bacak basen bölgesine yönelik bi egzersiz değil bütün vücudu çalıştırıyor. Mekikler olduğu için karın bölgesinde biraz daha fazla etki gösteriyor. killer buns and thigs da daha fazla bacak hareketi var. Ben 30ds yapıp üstüne pilates bacak hareketleri yapıyorum :)

arkadaşım allah senden razı olsun bende ne zamandır bu sporu indirmeye çalışıyodum tesadüf gördüm burda ve indirdim.çoook teşekkürlerrr ....ama bişey sorcam başka egzersizlerin videosu yok galiba burda?

başka egzersizlerin videosunu bu site de mi aradın? tüm sporlara ait videolar yoktur sanırım...ben mesela jillian'ın 6 weeks 6 pack'ini aradım ama bulamadım

bu tür bir egzersiz arıyodum. bunu gördüm ama tabi linkini bulamadım. burda görünce o kadar mutlu oldum ki bilemezsin.. çok teşekkür ederimmm!!!

rica ederim..

birde kullanılan el dambılları 3lbs yani 1,5 kg'luk olmalıymış...kendi soruma cevap vermiş olayım :)) ben şimdilik 1lt lik limonata şişeleriyle işi götürüyorum..biraz daha kuvvetlenince evdeki 2kg luk dambıllarıma geçicem.

Selam kizlar, ben bugün 30 day shred'in 30. gününü tamamladım

Bunu yaparken çok sıkı bir diyet ve haftada 5 gün de spor salonuna gidip bir sürü egzersiz daha yaptım ama yine de fikir vermesi açısından yarın verdiğim kiloyu ve ölçülerimi paylaşabilirim.

Bence yeme düzenine dikkatedilmediği ve ek kardiyo ezgersizleri yapılmadığı sürece öyle kilo verdirecek bir program değil. Ama yine de vücudunuz sıkılaşacağı için kilo vermiş gibi görünebilirsiniz

Kuyabiye,
peki ya karın? karında işe yarıyor mu?

kızlar... başlarken hepimiz, beden ölçülerimizi alalım. programı tamamlayınca da eski ve yeni ölçülerimizi mutlaka paylaşalım. sonuçları somut olarak göstermiş oluruz böylece. hem de birbirimiz için çok daha faydalı olur. ne dersiniz???

Kuyabiye,
peki ya karın? karında işe yarıyor mu?

Canım açıkçası ölçülerimi alınca daha net bir cevap verebilirim ama benim hissettiğim en büyük değişiklik karın bölgemde oldu. Aslında buraya fotoğraf koymayı pek düşünmüyorum ama belki sadece karnımın fotoğraflarını paylaşabilirim değişikliği görmeniz açısındann

ilk denemem. ve 21 dk.. mahvoldum.. çok zormuş gerçekten.. aslında vücut ne kadar hammış bunu anladım... sık sık mola verdim. her tarafım ağrıyo, ama sevindim. kaslar baya çalışıyo demekki, hissediliyo baya. inşallah güzel sonuçlar alırız.

selam kizlar bi suredir diyet yapiyorum yaklasik 10-11 kilo verdim daha verecek 5-6 kilom var ..
sikilasmak istiyorum ne dersiniz baslasamm mi buna faydasini groebilirmiyim sizce yoksa verilecek kilomu verip mi baslayim
oneriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…