Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bütün gün yazdıklarınızı okuyup gaza geldim ve bir saat kadar önce 30 Day Shred - Level 1'e başladım ama 8. dk da nefes nefese kaldığım için pes edip bıraktım.. Sonra yine buraya geldim, yorumlarınızı okudum "bu kadar insan yapabiliyorsa ben neden yapamayayım" dedim kendi kendime ve tekrar açtım videoyu.. An itibariyle Level 1 - 1 tamam :) Şınav çekerken biraz kaytardım ama bi kaç gün sonra hareketlerin hakkını vermeye başlayacağıma inanıyorum.. Yazdıklarınız gerçekten insanı motive ediyor.. :21:

Son düzenleme:
hoş geldin canım öncelikle :) youtube den paylaştığımız video 1. level onu 10 yapıyoruz daha sonra 2. level a geçiyooruz onuda 10 yaptıktan sonra 10 günde 3. level ı yapıp toplamda 30 güne tamamlıyoruz her level 10 gün 3 level toplam 30 gün şeklinde umarım anlatabilmişimdir :)
hoşbulduk cnm çok saolasın anladım ,yeni olduğum için sporda ben bu leveli 30 gün yapıcaz sandım ama dediğiniz gibiymiş tekrar teşekkürler:KK42:
hoşgeldn aramıza! her bir level 10 gün yapılıyor cnm. 3 level 10ar günden 30 gün sürüyor. son yazdıkların doğru .levelin 1. Günü , 1. Levelin 2. Günü .....diye gidiyor :) incecik bir vücuda sahip olman (olmamız) dileğiyle :KK52:
Çokteşeküür ederim umarım hep birlikte istediğimiz kilo ve sıkı vücutlara sahip olabilirz
Bütün gün yazdıklarınızı okuyup gaza geldim ve bir saat kadar önce 30 Day Shred - Level 1'e başladım ama 8. dk da nefes nefese kaldığım için pes edip bıraktım.. Sonra yine buraya geldim, yorumlarınızı okudum "bu kadar insan yapabiliyorsa ben neden yapamayayım" dedim kendi kendime ve tekrar açtım videoyu.. An itibariyle Level 1 - 1 tamam :) Şınav çekerken biraz kaytardım ama bi kaç gün sonra hareketlerin hakkını vermeye başlayacağıma inanıyorum.. Yazdıklarınız gerçekten insanı motive ediyor.. :21:
eheeee bendensin kızçemmmm

AN İTİBARİ İLEE LEVEL 1-1 bende de tmmdır bir an nerdeyse tüm midemdekileri çıkarıyordum , demekki o derece çok yemek yemişim bundan sonara ders olur fazla yükleme yapmam mideye , tıpkı özgürkent arkadaşımızınki gibi bendede nefes sorunuoldu ama tekrarlarla bunun üstesinden geleceğime inanıyorum acayip terletti yahu bu spor ohhhhhhh şükür uyurken dahimetobolizmam çalışçak :21::21::KK8:
Hepinize tekrar teşekkür eder çıtır hatun olmak dileğiyle yarın görüşürüz kızçeler TAM GAZ YOLA DEVAM :KK55::KK3:

"Kollarda sıkılaşma ve kas oluyor" diyen arkadaşlar; kolların alt kısmı (triceps) hani tuz dökerken sallanan kısmının sıkılaşmasına da bir etkisi oluyor mu bu hareketlerin yoksa o bölge için ağırlıkla ekstra bi çalışma yapmamız gerekir mi?

Ben de dün başladım Level 1'e. Yaklaşık 15 dk falan yaptım. Merak ettiğim şey level 1 bitmediği için baştan tekrar alıp yapabildiğim kadar mı yapmalıyım yoksa kaldığım yerden mi devam etmeliyim? Sizler nasıl yapıyorsunuz?

"Kollarda sıkılaşma ve kas oluyor" diyen arkadaşlar; kolların alt kısmı (triceps) hani tuz dökerken sallanan kısmının sıkılaşmasına da bir etkisi oluyor mu bu hareketlerin yoksa o bölge için ağırlıkla ekstra bi çalışma yapmamız gerekir mi?
oluyor bence ben henüz 6 gündür yapıyorum ama fark hissediyorum 30 günün sonunda daha da sıkılaşıcam bence

Ben de dün başladım Level 1'e. Yaklaşık 15 dk falan yaptım. Merak ettiğim şey level 1 bitmediği için baştan tekrar alıp yapabildiğim kadar mı yapmalıyım yoksa kaldığım yerden mi devam etmeliyim? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
canım bana sorarsan tam hakkıyla yap öbür türlü fazla etki göremezsin yani en azından bir kaç gün kendini denemek için yarım yap sonra kondüsyonun arttıkça tamamlayıp programa başlarsın

hoşbulduk cnm çok saolasın anladım ,yeni olduğum için sporda ben bu leveli 30 gün yapıcaz sandım ama dediğiniz gibiymiş tekrar teşekkürler:KK42:

Çokteşeküür ederim umarım hep birlikte istediğimiz kilo ve sıkı vücutlara sahip olabilirz
eheeee bendensin kızçemmmm

AN İTİBARİ İLEE LEVEL 1-1 bende de tmmdır bir an nerdeyse tüm midemdekileri çıkarıyordum , demekki o derece çok yemek yemişim bundan sonara ders olur fazla yükleme yapmam mideye , tıpkı özgürkent arkadaşımızınki gibi bendede nefes sorunuoldu ama tekrarlarla bunun üstesinden geleceğime inanıyorum acayip terletti yahu bu spor ohhhhhhh şükür uyurken dahimetobolizmam çalışçak :21::21::KK8:
Hepinize tekrar teşekkür eder çıtır hatun olmak dileğiyle yarın görüşürüz kızçeler TAM GAZ YOLA DEVAM :KK55::KK3:
canım zaten yemekten hemen önce spor yapmayı uzmanlarda önermiyor en az 1 yada 2 saat bekle hem yediklerini de hazmetmiş olursun hemde aç ken yapılan spor da vücut daha çok yağ yakarmış

aynen bende insanlar bunu nasıl yapıyorlar yahu diyodum 7.gü alıştığımı hissettim tam ben bzn 10.gün aa şu hareket tam böle mi oluyormuş dediğim zamanlar bile oldu:KK52: önemli olan hareket etmek çok etkili çooook bu videolar

ben hep tamamladım canım ama yarın baştan alıp bitirmeye çalış istersen ve onu 1.gün kabul et:KK8:

oluyor canım kollar sıkılaşıyor benim tombiş kollar bile inceldi tabi ben önceside pilates de yapmıştım

Level 1 - 2 de tamamdır!:21::KK76::KK9:

Bugün bütün gün inanılmaz acıdı her yerim.. Tüm kaslarımı tek tek hissettim resmen her hareket edişimde.. "Gece bu acıyla nasıl tamamlayacağım egzersizi" diye kara kara düşünüp durdum.. Offlaya pofflaya başladım ama nasıl bitti anlamadım bile.. Üstelik kaslar ısındıkça acım da azaldı resmen..

Ptty sen ne yaptın bugün??

Son düzenleme:
aynen bende insanlar bunu nasıl yapıyorlar yahu diyodum 7.gü alıştığımı hissettim tam ben bzn 10.gün aa şu hareket tam böle mi oluyormuş dediğim zamanlar bile oldu:KK52: önemli olan hareket etmek çok etkili çooook bu videolar

İlk günden beri zor haliyle mi yapıyorsun hareketleri? Benim 2. günüm ama iki gündür başlangıç seviyesinde yapan kıza bakarak yapıyorum egzersizi.. Ona rağmen bugün her yerim ağrıyordu ve yaparken su gibi terliyorum resmen.. Hareketlere alıştıkça diğer kız gibi yapabilir miyim acaba bi kaç güne?:18:

Son düzenleme:
evveeettt level 1/7 bitiii
önceden egzersiz yaparken sıkılırdım ama jillian çok eğlenceli severek yapıyorum :) :KK8:

Ben de :) Pilates yapmaya niyetliydim aslında bu topiği görene kadar.. Onda da vücudun iyi şekillendiğini biliyorum ama sıkıcı geliyor bana pilates.. Bu çok eğlenceli tam "öldüm, şimdi bayılacam" diye düşünürken hop diye yer egzersizlerine geçiyor.. Alt karın, üst karın egzersizi yaparken bu kadar sevineceğimi söyleseler gülerdim.. Totom 2 dk yer gördü diye seviniyorum resmen :))

Level 1 - 2 de tamamdır!:21::KK76::KK9:

Bugün bütün gün inanılmaz acıdı her yerim.. Tüm kaslarımı tek tek hissettim resmen her hareket edişimde.. "Gece bu acıyla nasıl tamamlayacağım egzersizi" diye kara kara düşünüp durdum.. Offlaya pofflaya başladım ama nasıl bitti anlamadım bile.. Üstelik kaslar ısındıkça acım da azaldı resmen..

Ptty sen ne yaptın bugün??

"Acım da azaldı" falan demişim de erken konuşmuşum yahu!!! Oturursam kalkamıyorum, kalkarsam oturamıyorum resmen her yanım acıyo :KK43: Yarın napcam ben??
:KK43:

X