- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.621
kızlar karın için hangi sporu yapacagız yazarsanız sevinirim 4 ay önce dogum yaptım karnım oldgu gıbı kaldı onun gıtmesını ıstıyorum
kızlar yorumlarınızı okudum ne güzel devam ediyosunuz hepiniz :)) benim jillianla 5. ayım bittiama artık eski enerjim yok,spor yapmaya hiç isteğim yok,10 gündür yapmıyorum zaten sporu uzun süre yapıp bıraktıktan sonrada vücut salıyomuş kendini şimdi derdim sadece kilo almamak.Jillian benim mucizemdi gerçekten...Haftada 3-4 kere yaparak devam ederim diyodum ama yok havalarda soğuyunca hiç istek falan kalmadı.Vakti olan,üşenmeyen hiç bırakmasın
Cmerhaba sayfa 707 de butun link var onlara gore yapabilirsin bnde yapiyordum level 2 ye gecmistim cok guzel faydasi oluyo baya inceltiyor ama bu aralar bıraktım bayramdan sonra bnde baslicam insallahbende jillian yapmaya karar verenlerdenim ama youtube da doğru düzgün ve sıralı bulamadım yani hangisi olduğunu anlayamadım..bana link konusunda yardımcı olurmusunuz acaba...
Tabi yardim ederim sormaj istedigin varsa sor her leveli 1 hafta boyunca yapman lazimher bir level kaç gün yapılmalı..ben hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana..
merhaba...Tabi yardim ederim sormaj istedigin varsa sor her leveli 1 hafta boyunca yapman lazim
Rica ederim cnm yardimci olabildiysem ne mutlu bana ama bn hic ara vermeden yaptim dogrumudur yanlis midir bilmiyorummerhaba...
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler...
peki jillian yaparken herhangi bir rest günü yapıyormuyuz yoksa durmaksızın devam etmemiz gerekli mi...
her bir level kaç gün yapılmalı..ben hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana..
kızlar yorumlarınızı okudum ne güzel devam ediyosunuz hepiniz :)) benim jillianla 5. ayım bittiama artık eski enerjim yok,spor yapmaya hiç isteğim yok,10 gündür yapmıyorum zaten sporu uzun süre yapıp bıraktıktan sonrada vücut salıyomuş kendini şimdi derdim sadece kilo almamak.Jillian benim mucizemdi gerçekten...Haftada 3-4 kere yaparak devam ederim diyodum ama yok havalarda soğuyunca hiç istek falan kalmadı.Vakti olan,üşenmeyen hiç bırakmasın
maşallah sana bence hiç bırakma en azından haftada 3.5 gün yap ben 2.5 ay yaptım çokta ii sonuç almıştım bi bıraktım 5 ay sonra başlayabildim vücut saldı biraz kendini ama hemen değil inşallah bu sefer kalıcı olur. senide o zamanlardan hatırlıyorum sende ne gibi değişiklikler oldu 5 ay uzun bi süre nasıldın nasıl oldun anlatırmısın motive olalım
her level 10 gün yapılacak ara vermeden toplam 1 ay sürüyor ve çok etkili mutlaka yapmalısın ...
level 1 Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
level 2 Jillian Michael's 30 day shred level 2 - YouTube
level 3 jillian michaels 30 day shred level 3 - YouTube
ben birde shredden sonra 12 dk bunu yapıyorum göbek için tavsiye ederim...
Slim and Six Pack workout.mp4 - YouTube
kızlar ben level 2 nin 3. gününe kadar yaptım bıraktım yaparken bırakamıyorsun bırakıncada yapamıyorum ama ben hastalandığım için bıraktım şimdi regl v.s bahaneler çok ama kaç gündür yapmamlazım. buarada linkleri okudum kilo vermek o kadar kolay değil ama benn 20 gün hızlı tempoda yürüyorken yeni öğrendim jillianı 20. günden sonra başladım ve 12 gün önce 1 saat yürüyor sonra 27 dakikacık jillian 30 dayshered son 12 günde önce kilom gitmiyordu 69 da takılıkaldım 30 gün tartının tepesinde bir umut sonra hastalandım bıraktım ve hastalığımın 3 günü tartıdaki kilom beni mutlu ettiii 67 kiloya düştüm uzattım ama kısaca jillian 30 day shered kesinlikle işe yarıyorvucut önce kaslanıyor altan alttan sonrada güçlenince karayağları sporumuzu yaptıkca eritiyor.. korkmayın kaslı bir fizik için önce yağların gitmesi lazım kas yapmakta kolay değil yani çalıştığımız ağırlıklar 1 kiloyu geçmesin yeter ağırlık çalışılırsa uzun sürede kas olur biz sadece yürüyüşler ve cadiolarla zayıflıyalım bende bakalım bugünmü yarınmıbaşlıycam benimle başlamak isteyen varsa beraber zorlıyalım level 1 den başlıyorum yarın bana eşlik etmek isteyen varsa bugün yada yarın başlıyalkım hadiiii.
maşallah sana bence hiç bırakma en azından haftada 3.5 gün yap ben 2.5 ay yaptım çokta ii sonuç almıştım bi bıraktım 5 ay sonra başlayabildim vücut saldı biraz kendini ama hemen değil inşallah bu sefer kalıcı olur. senide o zamanlardan hatırlıyorum sende ne gibi değişiklikler oldu 5 ay uzun bi süre nasıldın nasıl oldun anlatırmısın motive olalım