Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Aman sakın bırakma hiç iyi olmuyor bende öyle diyordum bıraktım ve başa sardım ne güzel şekillenmiştim oysa.Hafta 3-4 gün yap mutlaka.Her gün zor oluyor gerçekten.

kışın zor olucak ama yok yok bırakmayacağım:KK1:yaza doğru tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:KK1:en iyisi dediğin gibi haftada ama 3 ama 4,bütün kışı fit geçirmek lazım.Eyvah kilo alıcam diye düşünmektense yarım saatlik yorgunluk iyidir:KK9:

evet 1 ayda bile etkisi çok iyiydı,tabi ben o farkı gördükten sonra bırakamadım:KK1:bi ara üşüttüm hastalandım ondan sonra aksaklıklar oldu falan derken iyice soğukluk geldi nedense,bide killer buns yapıyodum oda baya zorladı beni.Seninde bebişin vardı galiba hatırlıyorum :)) insan fırsatta bulamayınca bugünde yapmıyım boşver yarın yaparım diye diye böyle oluyor işte:KK1:Bende ne gibi değişiklikler oldu şöyle özetliyim;2 beden inceldim,jillianla toplam 12 kilo verdim,diyet yapıyodum tabi sporla birleşince hızlandı.Kilo vermekten daha önemlisi vücuttaki yağlar bir süre sonra kasa dönüşüyor bunu farkettim.Uzun sürede diyet yapmasan bile kemiklerin gözükmeye başlıyor zaten:KK1:En son artık bölgesel fazlalık sorunu kalmadığı için body revolutıon'la devam ediyodum,15 gündür şu gün bugün derken daha başlayamadım:KK1:hayırlısı artık yarın diyorum,çünkü daha fazla beklersem ilk günkü gibi ağrılar olucak,oda çok fena

evet canım17 aylık bebişim var ondan zor fırsat buluyorum genelde yatmadan önce yapıyorum sporumu.. maşallah çok güzel devam etmişsin ve zayıflamışsın öyle devam eder inşallah sakın bırakma ....

evet 1 ayda bile etkisi çok iyiydı,tabi ben o farkı gördükten sonra bırakamadım:KK1:bi ara üşüttüm hastalandım ondan sonra aksaklıklar oldu falan derken iyice soğukluk geldi nedense,bide killer buns yapıyodum oda baya zorladı beni.Seninde bebişin vardı galiba hatırlıyorum :)) insan fırsatta bulamayınca bugünde yapmıyım boşver yarın yaparım diye diye böyle oluyor işte:KK1:Bende ne gibi değişiklikler oldu şöyle özetliyim;2 beden inceldim,jillianla toplam 12 kilo verdim,diyet yapıyodum tabi sporla birleşince hızlandı.Kilo vermekten daha önemlisi vücuttaki yağlar bir süre sonra kasa dönüşüyor bunu farkettim.Uzun sürede diyet yapmasan bile kemiklerin gözükmeye başlıyor zaten:KK1:En son artık bölgesel fazlalık sorunu kalmadığı için body revolutıon'la devam ediyodum,15 gündür şu gün bugün derken daha başlayamadım:KK1:hayırlısı artık yarın diyorum,çünkü daha fazla beklersem ilk günkü gibi ağrılar olucak,oda çok fena

günaydın canım

benim egzersizim 15 gün sonar bitiyor.benim basenim falan yok.göbek,mide, alt karın bölgesini eritmek istiyorum.hangi egzersizleri yapmam gerekir.yardımcı olursan sevinirim...

günaydın canım

benim egzersizim 15 gün sonar bitiyor.benim basenim falan yok.göbek,mide, alt karın bölgesini eritmek istiyorum.hangi egzersizleri yapmam gerekir.yardımcı olursan sevinirim...

günaydın cnm biraz geç oldu ama:KK1:karın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.

günaydın cnm biraz geç oldu ama:KK1:karın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.

çok teşekkür ederim.jıllıan bitince her akşam yarım saat kadar bunları çalışayım o zaman.bacaklarım inceydi ama shered ile güzel çalıştılar.kollarımdan çok memnunum.hemen toparlandılar.göbeğim hiç gitmedi.

level 2/ 8 bitti.hem Sabah hem akşam yapınca çok yorucu oluyor. günde bir tur yapmak yetiyor.
level 3 e göz attım biraz.sanki karın hareketleri daha çok var gibi.tamda benim ihtiyacım olan şeyler...

çok teşekkür ederim.jıllıan bitince her akşam yarım saat kadar bunları çalışayım o zaman.bacaklarım inceydi ama shered ile güzel çalıştılar.kollarımdan çok memnunum.hemen toparlandılar.göbeğim hiç gitmedi.

rica ederim cnm,killer abs'de jilianın zaten.Oda aynı 3 level,killer abs'de biraz kolda çalıştırıyor ama karın için çok ideal

rica ederim cnm,killer abs'de jilianın zaten.Oda aynı 3 level,killer abs'de biraz kolda çalıştırıyor ama karın için çok ideal
benimkollarım şimdiden super oldu.
bu shered sırayla tüm vücudu çalıştırıyor aslında. gücümüz ve zamanımız yetse; haftada 3 gün 3 leveli peşpeşe yapsak super olurdu bence. belki spora iyice alıştıktan sonar olabilir.hareketleri bir kaç tane azaltırsın,ısınma ve gevşeme aralarda olmayacak zaten.yoplamda 1 saat bile sürmez ve tüm vücudun çalışmış olur.ben level 3 ü bitireyim once.senin dediğin videoyuda yapayım.sonra kendime uygun yeni bir egzersiz planı çıkarırım... spor olmazsa olmazım olmalı.yürüyüş tek başına yetersiz kalıyor...

hiç yoktan iyidir mantığıyla yapıyorum ama, bütün kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırmak lazım...

benimkollarım şimdiden super oldu.
bu shered sırayla tüm vücudu çalıştırıyor aslında. gücümüz ve zamanımız yetse; haftada 3 gün 3 leveli peşpeşe yapsak super olurdu bence. belki spora iyice alıştıktan sonar olabilir.hareketleri bir kaç tane azaltırsın,ısınma ve gevşeme aralarda olmayacak zaten.yoplamda 1 saat bile sürmez ve tüm vücudun çalışmış olur.ben level 3 ü bitireyim once.senin dediğin videoyuda yapayım.sonra kendime uygun yeni bir egzersiz planı çıkarırım... spor olmazsa olmazım olmalı.yürüyüş tek başına yetersiz kalıyor...

hiç yoktan iyidir mantığıyla yapıyorum ama, bütün kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırmak lazım...

evet canım dediğin gibi yürüyüş yetersiz,metabolizmayı hızlandırıyor sadece.Kasları çalıştırmak ve sıkılaşmak için spor gerekli.Ben kiiler abs'yi vimeo'dan indirmiştim,yarım saat sürüyor oda

kızlar kas yaptım inceldim ama bu tartıda fazla cıkmalar benim psiikolojimi bozuyor hele erkek arkadasım tam bir mal :KK70: 53 kilo oldum diyorum kız dediğin 50yi geçmez sen naptın diyo dalga geçiyo inceldim kas o 53 kilo diyorum yeme beni diyo diyette yapamam zaten yurtta kalıyorum yurt yemekleri zor doyuruyor napcam bilmiyorum eski kiloma düşmek istiyorum 48'e:KK43:

Kizlar lutfen bi akil verin bana ya gobegim falan nerdeyse hic yok butun problem alt bolgemde bacaklarim kalin ve basenlerim var 30ds level 2deyim ve alt bacaklarim kaslandi biraz eskisinden dahada kalin gozukuyo gibi devam mi etsem yoksa pilates gibi bi spora mi baslasam kafam cok karisti cevremde herkes kas yaparsam daha zor eritebilicegimden bahsediyo .

Kizlar lutfen bi akil verin bana ya gobegim falan nerdeyse hic yok butun problem alt bolgemde bacaklarim kalin ve basenlerim var 30ds level 2deyim ve alt bacaklarim kaslandi biraz eskisinden dahada kalin gozukuyo gibi devam mi etsem yoksa pilates gibi bi spora mi baslasam kafam cok karisti cevremde herkes kas yaparsam daha zor eritebilicegimden bahsediyo .

bence ebru şallının selülit savarını dene alt bölgeyi süper çalıştırıyor 21 günlük kür yapıyorsun ciddi fark oluyor

3.level I arefe akşamı yapmıştım ama 4 gün ara verince bugünü 1. gün sayıp, 10 güne tamamlayacağım.
3.level bana çok hafif geldi. videodaki zenci kız kadar yapamıyorum ama sarışın kız gibi yapınca da hafif geliyor.ikisinin ortasında birşeyler yapmaya çalışıyorum .ama 2. level deki terin onda biri ancak gidiyordur.
neyse bu bitsinde, bel karın göbek bölgesine yoğunlaşacağım...

shred a yazın başlayp bi beş günüm kala tatil yüzünden bırakmıştım. tatilden döner dönmez hemen rippeda başladım ancak onu da hastalıklarım nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım. çok düzensiz gidiyor diye shred a yeniden başladım ve yarın 3. levele geçiyorum.

jillian tam bir uzman. yani bir kaç hareketi fazla zorlandığım için yapmadığım halde karın bölgem aşırı sıkılaştı. elimi belime koyunca o sıkılığı hissediyorum.

belimi ilk ölçtüğümde 70ti şu anda 64 oldum. eğer sıkılmam diyorsanız 2 ay yapın derim biri içinize sinmeden diğer programa da geçmeyin. daha iyi sonuç alıyorsunuz. inanın değiyor tüm o yorgunluğa :KK1:

arkadaşlar linki biri paylaşabilir mi sağolsun arkadaş çok işe yarra bi bilgi vermiş ancak link yok :KK43: bilen birisi bana da atarsa çok sevinirim teşekkürler

arkadaşlar level 1 2 3 indirdim ancak levellerde 1er tane videolar var. ama hepsi için 10ar gün yapılıyo yazmıstınız. ben level 1 in icinde 10 tane video var sanmıstım. yoksa aynı videoyu 10 gün boyunca yapıyor muyuz? yardımcı olun lütfen...

X