- 18 Şubat 2010
- 15.898
- 19.809
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.341
Linki alabilir miyim acaba bende ?
kyumi Japonca da ne anlama geliyordu :) hatırlıycam ama aklıma gelmiyor şuan :)
cnm youtube dan izleyebilirsin
ben sana link atayım
kumi ile karıştırdınız sanırım. Kumi: küme bölük anlamına geliyor. -Belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.Japonca bilgim iki üç keliimeden ibaret.- Benim kullandığım Kyumi ise bir tanıdığımın uydurması. Kyumi olsun demişti.
Teşekkür ederim. Bugün başlıycam inşallah
Ah jillian ah!O level 1 de neydi öyle... Hayır bunun 2 ve 3 ü de vardı. Abartmıyorum kalp krizi geçirebilirdim.
3 gün dayanabilmiştim.
:) o kadar zorlayıcı değil bence level 1 tabi 2 ve 3 ü bilmiyorum nolucak :)
Kişiden kişiye değişir tabi... :) Ben cardio da zayıfım. Çabuk yoruluyorum. O yüzden 3 gün dayanabilmiştim.
Ben callaneticsçiyim. Kalp kirizi geçirtmeyeninden...
Bu arada sonuçlar nasıl? :)
acaba kalp krizi geçiren varmıdır,allah korusun...Benimde hep aklıma geliyodu cardio gerçekten zorlayıcı
acaba kalp krizi geçiren varmıdır,allah korusun...Benimde hep aklıma geliyodu cardio gerçekten zorlayıcı
kızlar bişey sorucam ben youtubede videolarını gördüm de şimdi 3 level var üç gün ayrı ayrı yapıp tekra başa mı dönücez nasıl bana yardımcı olurmusunuz
hg canım
her level i 10 gün yapacaksın
yani level1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün
toplam 30 günde bitiyor
ben zorlanınca 1-2 dakka nefes alıyorum o zaman rahatlıyor kaldığım yerden dewam ediyorum valla en mantıklısı bu :)
Ben zorlanıyordum. Arada dinlenmesem ciddi sorun olabilirdi. Spor geçmişinin olması gerçekten önemli... Yoksa benim gibi kalırsınız.
kızlar bişey sorucam bu 30 günü bitirdikten sonra hangi programa devam edicez bi bilgisi olan varmı?