Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ne demek rica ederim umarım siz de faydasını görürsünüz :KK34: bahsettiğiniz karın egzersizlerini bir ara ben de yapıyordum faydası olmuştur sanırım jillian'ı da yapıyordum o sıralar :KK8:

inşallah,aslında faydası olup olduğunu bakınca anlayamıyordum ama dün bir pantolonumu denedimde baya bir faydası olduğunu farkettim..egzersizleri araştırırken bu topiği buldum,şimdide jillianı yapacağım :KK34:

youtube da olan 8 dakıkada karın egzersizini bende yapıyorum alman kardiyologlar yapmıs o vıdeoyu ve baska vıdeolarıda var eger anımasyonlu 8 dakıkadan bahsedıyorsanız.yaklasık 1aydır yapıorm:KK52: benım kılo problemım yok sızın gibi gobek var hafıf ama sıkı olsun ıstıoyum ve 1ayda ust gobek ve alt gobegın ıcı sertlestı resmen farkedılıyor en zoru alt gobek gitmıyor esek sıpası:)ama farkedılıyor yaparken bayagı zorluyor

ayy ne güzel..benimde inşallah gider bu göbişim :44: çok kötü bir görüntü oluyor gerçekten,içerden bebek çıkınca resmen sarkık ve içi boş gibi duruyor..ama kafaya koydum bende sıkılaştıracağım..umarım başarırım.:KK34:

kızlar bu göbek ve yan yağlar herkesin sorunu sanırım.benim göbeğimde resmen six pack var ama gelin görün ki dışında 10cm kalınlığında yağ var ve o yağ gitmeden hiçbir işe yaramıyor karın egzersizi.bu yüzden cardio şart ve jillian bence süper.herkese kolay gelsin :KK54:

ripped week 2 de ilk günümü tamamladım. ilk haftada zorlanmamıştım
ama bu zorladı ve hareketleri zor anladım.
4 hafta sonucunu merak ediyorum ve sonrasında nasıl devam edeceğimi bilmiyorum

ripped week 2 de ilk günümü tamamladım. ilk haftada zorlanmamıştım
ama bu zorladı ve hareketleri zor anladım.
4 hafta sonucunu merak ediyorum ve sonrasında nasıl devam edeceğimi bilmiyorum

bende 30ds level 2 yi merak ediyorum level 1 e daha yeni alıştım sanırım 5 gün oldu.peki ripped nasıl kendinde ne gibi değişiklikler hissediyorsun anlatır mısın?bende ripped e geçicem de slim bitince :KK54:

bende 30ds level 2 yi merak ediyorum level 1 e daha yeni alıştım sanırım 5 gün oldu.peki ripped nasıl kendinde ne gibi değişiklikler hissediyorsun anlatır mısın?bende ripped e geçicem de slim bitince :KK54:

daha 1 haftam yeni bitti. 30ds de de 15 günden sonra etkilerini görmeye başlamıştım. bundada henüz bir etki görmüyorum. ama week 2 de çok terledim. faydasını görürüm diye düşünüyoırum. 30ds sonrasında extra bir farkla karşılaşmadım henüz ama selülitlerime baktım akşam hiç kalmamışlar. popo oldukça kalktı. kollarda ince ve fit. alt göbekte hala sorun var bu program sonrası ondanda kurtulmayı ümit ediyorum.

daha 1 haftam yeni bitti. 30ds de de 15 günden sonra etkilerini görmeye başlamıştım. bundada henüz bir etki görmüyorum. ama week 2 de çok terledim. faydasını görürüm diye düşünüyoırum. 30ds sonrasında extra bir farkla karşılaşmadım henüz ama selülitlerime baktım akşam hiç kalmamışlar. popo oldukça kalktı. kollarda ince ve fit. alt göbekte hala sorun var bu program sonrası ondanda kurtulmayı ümit ediyorum.

alt gobegını yerım eheheheh

slm kızlar.bana yardımcı olur musunuz??
iyi bi diyet programım var,her gün lesslie yapıyorum ama jillian'ı buldum ve daha etkili olabileceğini düşüünüyorum
nette bissürü görüntü var,sizin yaptığınız hangisi,sonuçlar nasıl ve süreç nasıl işliyo??
acil yardım lütfen

ben de 2 gün önce başladım 30 day shred level 1 e. ama dün öyle bi hamlamıstım ki yürüyemiyordum resmen bugün kısmen azaldı ağrılarım akşama yapmayı denicem zorlamadan kendimi.

slm kızlar.bana yardımcı olur musunuz??
iyi bi diyet programım var,her gün lesslie yapıyorum ama jillian'ı buldum ve daha etkili olabileceğini düşüünüyorum
nette bissürü görüntü var,sizin yaptığınız hangisi,sonuçlar nasıl ve süreç nasıl işliyo??
acil yardım lütfen

youtube da jillian michales 30 day shred level 1 diye bir video var ben onu yapmaya başladım

bence bırakma azimle devam et eminim faydasını göreceksin..ben bu spora başladığımda göbek çevrem için istemiştim ve açıkçası ilk 10 gün pek bir şey olmamıştı.bir süre callanatics ile birlikte yaptım faydasını çok olmasa da gördüm.yani öyle hemen 2-3 cm incelemedim.ama bir süre yapamadım hatta eskisi gibi olacağımı düşünmüştüm ama aksine kaslar dinlendikçe gelişir diyorlar ya daha da sıkılaştım (göbekten baktıydım:KK9:) o yüzden jillian'ın faydalı olduğunu düşünüyorum tek ki azimle yapılabilsin egzersizler :KK34:

ben de aynen dediğin gibi azimle devam ediyorum. bugün level 2'nin 10. gününü yaptım, yarından itibaren level 3'e başlıyorum ve yavaş yavaş da olsa vücudumda farklılıklar olmaya başladı. en azından sıkılaştığımı ve biraz da olsa daraldığımı hissediyorum :21::21::21:

30ds level 2ye geçicem bugün.level 1 e daha yeni alışmıştım bakalım beni neler bekliyor:KK1: sabahları da ripped yapıyorum 1.haftadayım ama sanki ripped daha kolay gibi fazla zorlanmıyorum ama 30ds beni öldürüyor.2 haziranda hepsi bitmiş oluyor buarada slim in 6 bitti ve callanetics evolution ı bıraktım jillian la yola devam :KK16:

Jillian Michaels - 30 Day Shred yazın youtube a cıkıyo benım kılo problemım yok fakat spor yapmayı sevıorum ve sıkı olmak ıstıorum taş gibi
dun aksam denedim ve suan kaslarımı hıssedıorm agrıolar cnku:) ter ıcınde kaldıgım bir egzersiz bayıldım bayıldım:KK52:

Hergün yeni birşey bu forumu seviyorum:m benim de fazla kilo problemim yok iç basen ve belimin incelmesni istiyorum. v şeklindeki görünütüden kurutlmak istiyorum basendeki hareketleri torrentten indiriceğim bir de bunu deneyelim:)

selam kizlar.

level 1 de bugün 6.gününümü tamamladim.

yapanlara bir sorum olacak,yaprken bacak popo ve karninizi SIKIYORmusunuz? ben karnimi SIKIyorum ama bacak ve popoyu hoplayip zuiplarken SIKAmiyorum..

selam kizlar.

level 1 de bugün 6.gününümü tamamladim.

yapanlara bir sorum olacak,yaprken bacak popo ve karninizi SIKIYORmusunuz? ben karnimi SIKIyorum ama bacak ve popoyu hoplayip zuiplarken SIKAmiyorum..

bazı hareketlerde sıkıyorsun soledgınde

benm bugun rıpped ın 30 week 2 bıttı
aman Allahım
3 cok zorlıcak sanırım:KK52:

X