Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

link isteyen herkese gonderdim, gozumden kacmis olan varsa lutfen atabiliyorsa bana ozel mesaj atsin veya buradan yazsin

bilgisayariniza once utorrent (veya benzeri bir program) kurup ondan sonra linkten indireceksiniz arkadaslar

ripped in 30 week 3 az once bıtmıs bulunmakta
tartıda artık gram gram ancak ınebılıyorum
we week 4 bıttıkten sonra napıcamı kara kara dusunuyorum:KK31:

ripped in 30 week 3 az once bıtmıs bulunmakta
tartıda artık gram gram ancak ınebılıyorum
we week 4 bıttıkten sonra napıcamı kara kara dusunuyorum:KK31:

canım bende de durum aynı bende pazartesi week 3 e geçicem ama zayıflamıyorum aksine kilo alıyorum ama sıkılaştım.XL giyerken geçen hafta M beden aldım tişörtler falan çok sevindim.63 kiloyken l giyiyordum ama şimdi 65 kiloyum ve rahatlıkla m giyiyorum.jillianı asla bırakmam.şimdi body revolution ve buns&thigs indiriyorum.kendime göre bir program yapıyorum.haziranda ripped ve 30 ds bitmiş olacak bende yeni indirdiklerimden birini seçicem.amaç S beden olabilmek.ama sıkılaşarak tabiki:KK51:

kara kara düşünme diğer videolardan kendine uygun birini seç devam et asla bırakma :KK16:

canım bende de durum aynı bende pazartesi week 3 e geçicem ama zayıflamıyorum aksine kilo alıyorum ama sıkılaştım.XL giyerken geçen hafta M beden aldım tişörtler falan çok sevindim.63 kiloyken l giyiyordum ama şimdi 65 kiloyum ve rahatlıkla m giyiyorum.jillianı asla bırakmam.şimdi body revolution ve buns&thigs indiriyorum.kendime göre bir program yapıyorum.haziranda ripped ve 30 ds bitmiş olacak bende yeni indirdiklerimden birini seçicem.amaç S beden olabilmek.ama sıkılaşarak tabiki:KK51:

kara kara düşünme diğer videolardan kendine uygun birini seç devam et asla bırakma :KK16:

yok ya bırakırmıyım can o can
supersın ya tartı aslında onmlı deıl beden onmlı ama ıste ınsan bısılerde gormek ıstıor dımı

link isteyen herkese gonderdim, gozumden kacmis olan varsa lutfen atabiliyorsa bana ozel mesaj atsin veya buradan yazsin

bilgisayariniza once utorrent (veya benzeri bir program) kurup ondan sonra linkten indireceksiniz arkadaslar

özelden msj atamıyorum.ben daha yeni başlıcam linki bana da gönderir misin?

Level 1 biri bende buldum 27 dk sürüyo 30 day shred adı.
Bu bitince hangisini yapıcaz kızlar ?

Son düzenleme:
Bana gönderilen sayfa açılmıyo:KK14:

canımcım,özelden henüz mesaj atamıyorum.
ben slim in 6 ile başladım hemen jilliana geçemedim çünkü kondüsyon sıfırdı.debbie siebers ile slim in 6, 6 hafta yapılması lazım ama ben 5 hafta yaptım onu yaptıktan sonra 30 ds ye gectim.sabahları da yine jillianla ripped in 30 yapmaya başladım.30ds de son leveldayım ripped de 3.haftadayım.jillianın videolarını torrent ile indirdim.bizbizesağlık diye bir site var aynı burası gibi üye olur orda jillian ı aratırsan torrent linkleride var.burda link vermek yasak sanırım.:KK16:

3 gün aradan sonra level 3 e geçicem bugün.ripped in 30 da da 3. haftaya geçmem lazımdı ama 3 gündür regl dönemimdeyim beni mahvetti.yarın sabahta hastaneye gitcem ripped yine kalıcak ama 30ds ye devam ertesi gün sabah ripped yaparım.kızlar sporu sakın bırakmayın her tarafınız tutulur ben de durum bu :KK43: biran önce spor yapmak istiyorum of yaaaa ama karın ağrısı izin vermiyor

buarada millet ne durumdasınız 30 ds bitiren var mı?ripped bitiren var mı?sonuçlar nasıl?30 ds bitsin 6 packs yapcam video acaip:KK9:

kendimi seviyorum spor yapıyorum,sporu seviyorum 30 ds ve ripped yapıyorum :KK9: nasıl oldu:KK54:

canımcım,özelden henüz mesaj atamıyorum.
ben slim in 6 ile başladım hemen jilliana geçemedim çünkü kondüsyon sıfırdı.debbie siebers ile slim in 6, 6 hafta yapılması lazım ama ben 5 hafta yaptım onu yaptıktan sonra 30 ds ye gectim.sabahları da yine jillianla ripped in 30 yapmaya başladım.30ds de son leveldayım ripped de 3.haftadayım.jillianın videolarını torrent ile indirdim.bizbizesağlık diye bir site var aynı burası gibi üye olur orda jillian ı aratırsan torrent linkleride var.burda link vermek yasak sanırım.:KK16:

Canım teşekkür ederim yorum için
Sonunda indirdim perşembe günü başlayacağım bakalım
Dediğim gibi kilo problemi yok sıkılaşmak istiyorum
Umarım güzel sonuçlar alırım ve bende sizlerle paylaşırım :KK19:

X