- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.401
ben de bu sabah 1/8 yaptım ama hala natali gibi yapamıyorum 8.dakikadan sonra çok zorlanıyorum napsam uzatsam mı biraz daha birinci leveli, siz nasıl yaptınız şekerler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar 1/6 yı yapacağım az sonra
yememe hiç dikkat etmiyorum
ramazanda kendimi tutabilirim diye umut ediyorum sporu ne zaman yapacağım onu bilemiyorum :44: sizler ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ?
Aaaaaaaa senin 30 days bitti mi :) başka kimin bitti :) kaçar cm inceldiniz merak ettik valla.
sen en azından istikrarla devam ediyosun...ben yattığm yerden baklava bekliyorum..ben demiştim sana dimi dürt beni diye, aldın başını gidiyon
evde olsam, sabahları 6w6p, akşamları da debbie ile slim & 6pack yaparım..ne olcak 10dk.ama işten ev, yemek, ordan park, gelip çocukları yıkayıp yatırma derken pilim bitiyor gerçi akşam çoook istekliydim yapacaktım ama sızmışım çocukları uyuturken ama yarın sabahtan tezi yok, sabah erken kalkıp jillian + duş + iş
akşamları da debbi + duş + yatak yapiciiim..ebrudan sonra feci gaza geldim
kızlar ne yaptınız öyle kaslı karın fotoları falan gördüm biz 30 ds bitirip 6w6p yapıyoruz karınlardan kurtulamadık öhüüüüüüüüüü :18: nerde yanlış yapıyoruz ulen biz
yaa 2/3 yapacam bugünn hiiiiç fark yok hani ölçü kilo falan deil kıyafetlerdende aynı yaa,,,sırf pes etmememk için devam ediyorum,benim bu göbek gitmiyor nedense ne yaptımsaa
bazılarında level1de belirtiler var ben aynı kotuma hala zorlanarak giriyorum?sıkılışma falan o ne ki
jille beraber call da yapacam yarından itibaren daha etkili olur belki,zaten bugün yine yapamicam,haftda 2 3 gün ara verdiğim için hem spora hem diyete faydasını görememiş olabilirmiyimkiiiii
seni göremiyoruzki burada dürtelim gerçi bilgisayar gündüz boş burdada akşam kuzenimin eşinden fırsat bulamıyorum :))sen bence baştan başla şurda gün sayalım sanada yoksa takip edilmiyor ya ben her yapışımdan sonra buraaya yazıyorum takip etmek için
birazdan 6w6p level 1/3 yapıcam
yaa 2/3 yapacam bugünn hiiiiç fark yok hani ölçü kilo falan deil kıyafetlerdende aynı yaa,,,sırf pes etmememk için devam ediyorum,benim bu göbek gitmiyor nedense ne yaptımsaa
bazılarında level1de belirtiler var ben aynı kotuma hala zorlanarak giriyorum?sıkılışma falan o ne ki
jille beraber call da yapacam yarından itibaren daha etkili olur belki,zaten bugün yine yapamicam,haftda 2 3 gün ara verdiğim için hem spora hem diyete faydasını görememiş olabilirmiyimkiiiii
tuannan,
sendeki en büyük sorun bence haftanın 4 günü diyeti fazlasıyla asman...full dikkat etmeye çalış...arada bi kaçamak olsun ama o da 2 top dondurma kadar olsun....karnını şişirmeden yemek yemeye çalış inan çok farkettiğini göreceksin.
YA DİYORUMKİ ACABA PZARTESİ TAM DÜZENLİ BİR DİYETLE SIFIRDANMI BAŞLASAMM???
ama 2deyim şimdi hem emeklerim boşa gidecek hemde 2den 1e dönünce işe yararmıki???
merve
ben, ve movenius 30ds'i (yani 30 days shred) bitirdik, 6w6p ( 6 weeks 6 pack) yapıyoruz. yazması uzun geliyor herkes kafasına göre kısaltıyor
yine karın çalıştıran bi video var ama o jillian'ın değil. debbie'nin. onun adı da slim & 6 pack...bazı arkadaşlar hem jillian hem debbie yapıyor.
umarım anlatabilmişimdir.
jillian'ın bugüne kadar çıkardığı tüm dvd'lerin linklerini movenius paylaşmıştı. oradan jillian'a ait videolarla ilgili de bilgi alabilirsin.
Slim & 6 pack bu galiba :)
Ben işten geldikten sonra hemen üstümü değiştirip jillian yapıyorum gecede yatmadan da bunu yapsam olur mu ?Bunu ne kadar süre yapmak lazımmış ki :)
[video=youtube;-TP4sMCX0tc]http://www.youtube.com/watch?v=-TP4sMCX0tc[/video]
Slim & 6 pack bu galiba :)
Ben işten geldikten sonra hemen üstümü değiştirip jillian yapıyorum gecede yatmadan da bunu yapsam olur mu ?Bunu ne kadar süre yapmak lazımmış ki :)
[video=youtube;-TP4sMCX0tc]http://www.youtube.com/watch?v=-TP4sMCX0tc[/video]
Canım şimdiden etkili olmadı diyerek kendini salma
Eğer çok kilolu değilsen ,hemen sonuç vermesi zor zamanla olacak şeyler.
Bence bunu bitir sonra diğerlerini yapıp,call geçersin .İnan call çok sıkıcı ne terletiyor ,ne de insanı zorluyor .
bence baştan başlama..
zaten level 2'ye geldin, level 1 senin kalori harcaman için hafif kalır..
kaldığın yerden devam et, 30ds bitince ripped in 30 days'e geçersin.
peki cnm o zman devam artı debbie dediğinizi yapayım o zman,,diyetede devam,ama haftasonu diyet yapamıyorum yaaa :26:dışarda oluyorum genelde gerçi haftaiçi tam uygulasam 1 gündende bişey olmaz heralde??