Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

mesajı aldım teşekkür ederim ama şöyle bir sorun var internet kotamız müsait değil. eğer gerçekten işe yarayacağından emin olsam gidip o cdyi alıcam. sizce değermi buna?

kuzenim de yapmak istiyor ama ingilizcesinden anlamıyor, türkçe dublajlı dvdsinden aldım ona. eğer düzenli yaparsanız bence de almaya değer...

Selam arkdaşlar bende jillian Michaels'i bende duydum.İnternetten indirdim.Dün ilk kez yaptım. Bugün kollarım karın kaslarım ağrıyordu. Bugünde pes etmedim. 2. günümü sağsalim tamamladım :KK1: bakalım inşallah 30 gün tamamlamak istiyorum.Muhtemel yarında hertarafım ağrıyacak.Ama pes etmek yok. Forumda başka yapanlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

merhaba kizlar ben dun basladim ve bugunde devam ettim her tarafim agriyo canim linkide sen gondermistin isteyene bu "ripped in 30" linkide gonderebilirim demissin bana gonderebilirmisin

evet kizlarrr nasil gidiyor kimler yapiyordu 3-4 kisi variz sanirim?
ben aralikli aralikli yapiyorum daha 2.ye gecemedim o yuzden :26: ama gayet iyi gidiyor artik hareketlerin zor versiyonunu yapabiliyorum agrilar da tamamen gecti :KK15:
level 2 ye anca onumuzdeki haftasonu gecebilcem artik haftada 6 gun yapmayi planliyorum cok ara vermeden
karin ve gobek bolgesinde oldukca toparlanma var kizlar, basen ve ust bacakta da biraz incelme olmus ama en cok karin bolgesi gitmis benim (zaten en cok ordan kilo aldigim icin olabilir)
yapanlar ara ara buraya geribildirim yapsin gorelim kim ne alemde :)))

Ben 4. günümü de bitirdim. Yaklaşık 30 dk sürmesine rağmen bayağı terletiyor.Hatta jillian diyorki ara vermeden yapacağınız bu 30 dk lık çalışma spor salonunda saatlerce yaptığınız çalışmaya eşdeğer.Ama ara vermeden tamamlamak gerekiyor aman dikkatt..

Ben 4. günümü de bitirdim. Yaklaşık 30 dk sürmesine rağmen bayağı terletiyor.Hatta jillian diyorki ara vermeden yapacağınız bu 30 dk lık çalışma spor salonunda saatlerce yaptığınız çalışmaya eşdeğer.Ama ara vermeden tamamlamak gerekiyor aman dikkat..

evet kizlarrr nasil gidiyor kimler yapiyordu 3-4 kisi variz sanirim?
ben aralikli aralikli yapiyorum daha 2.ye gecemedim o yuzden :26: ama gayet iyi gidiyor artik hareketlerin zor versiyonunu yapabiliyorum agrilar da tamamen gecti :KK15:
level 2 ye anca onumuzdeki haftasonu gecebilcem artik haftada 6 gun yapmayi planliyorum cok ara vermeden
karin ve gobek bolgesinde oldukca toparlanma var kizlar, basen ve ust bacakta da biraz incelme olmus ama en cok karin bolgesi gitmis benim (zaten en cok ordan kilo aldigim icin olabilir)
yapanlar ara ara buraya geribildirim yapsin gorelim kim ne alemde :)))

cok tesekkur ederim canim bugun 3.gunumdu ve cok yoruyo ama aynen devam yilmak yok bende ise yariycani dusunuyorum cunku 5mil leslie yapiyodum bukadar yoruldugumu aci cektigimi hatirlamiyorum

cok tesekkur ederim canim bugun 3.gunumdu ve cok yoruyo ama aynen devam yilmak yok bende ise yariycani dusunuyorum cunku 5mil leslie yapiyodum bukadar yoruldugumu aci cektigimi hatirlamiyorum

evet ben de 5milden buna gecis yaptim :KK70: ama artik yavas yavas guclendigimi hissediyorum dunku egzersizim cok guzel gecti bugun bakalim ne olcak.. esim de artik benimle beraber yapmaya karar verdi eger dayanabilirse :KK53::KK47:

kizlar az once kalp atimini olcen kucuk saat gibi olan aletlerden aldim, en dogru kalori hesabini yapabilmek icin. egzersizde kac kalori yaktigimi soyle boyle biliyorum ama kalori diyeti de yaptigim icin hersey tam olsun dedim hem kontrol de ederim bakayim hile yapiyor muyum egzersiz esnasinda yavaslayip :KK1:

merhabalar bu programı deneyen varmı kısa süreli olarak değilde tamamen deneyen ben 1 haftadır yapıorum azcık faydasını gördüm ...

selamm bende geldim aranıza kızlar bu programa yeni başlayacağım kocaman göbeğim için:KK43:(yapan arkadaşlar program zayıflatıyormu sıkılaştırıyormu

sonunda indirdim videoyu ve izledim. hareketler oldukça etkili görünüyor ilk fırsatta yapıp denemek isterim.
hareketlere lafım yok ama jillianın vücudunu hiç beğenmedim, biraz kalın özellikle bel kısmı, üstelik tricepsleri sallanıyor ve hiç esnek değil neden acaba...

benim 7. günümde bitti. sadece 1 günü atladım :KK17: ama tam gaz devam jillian'a güveniyorum. Kızlar Youtube'da aratırsanız birçok kişiyi inanılmaz derecede zayıflatmış.

X