- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
merhaba konuyu acan arkadas cok tesekkur ediyorum linki gonderdigin icin bugun level 2de 3gunumdu level 1bittigindeki olculerimi yazmak istedim
baslangic kalca 97 bucuk bel 78 alt bel 85
level birden sonraki olculer
kalca 96 bel 74 alt bel 84
cok tesekkur ediyorum
eh sikilasinca ister istemez inceliyoruz da, ama siz zaten cok inceyseniz o zaman isler degisebilir :)
evet bu program sikilastiriyor ama kilosu olan yaglari eritip kas yaptigi icin cok inceliyor olay tamamen bu. sizde yag yoksa sorun yok ^^ (kiskandim)
eve gittigimde isteyenlere linki atacagim kizlar su an ofisteyim :)
merhaba konuyu acan arkadas cok tesekkur ediyorum linki gonderdigin icin bugun level 2de 3gunumdu level 1bittigindeki olculerimi yazmak istedim
cok tesekkur ediyorum
linki bende alabilir miyim..
cok tesekkur ediyorum
Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.
30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.
EKLEME: Bazi arkadaslar indirmede sorun yasamislar ben nasil indirdigimi screenshot alarak uzerilerine yazarak aciklamaya calistim umarim yazilar anlasilir buyuklukte cikar
merhaba
bu konu ilr ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.yani kaç level hangisiyle başlanır örneğin level 1 otuz gün yapıp diğer level laramı geçiyoruz lütfen yardımmmmm nerden başlamalıyım nasıl devem etmeliyimmm
3 günde mi oldu bunlar?
peki canım, lavel 1 başında ölçüler neydi?
harika gidiyorsun canim aynen devam :)) bende de en cok belden gitti ama cok duzenli yapamiyorum
simdi hemen atayim canim
the biggest loser i bende izliyorum cdden cok guzel bir program insnalari cok guzel motive ediyorlar.burdada egzersiz programibu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.