aquarius24
Velvette
canlarim ilk mesaja olculerimizi ve kacinci günde oldugumuzu yazdim ilk level sonunda ölçülerimizi yine alırız
Kızlar selam!
Just arkadaş aktivitelerine girip senin spor iletilerini görünce iki gündür gaza geliyorum :)
Ben yıllardır callanetics arada yapıp bırakırım, en son geçen hafta yine başladım yine bıraktım daha doğrusu güya vakit bulamıyorımhem annem hem halalarım armut tipli olunca ben de ilk kiloyu basenlerden alıyorum malesef
Callanetics bacakları popoyu incelten bir egzersiz, jillian nasıl bişey? Kas yaptırıp şişirmiyor dimi? İnceltiyosa ben de deneyeyim bunu
Ben henüz saglikli beslenmeye gecemedimBir de size de oluyor mu ilginç bir şekilde enerjik hissediyorum
Yediklerimizden mi acaba nedir
Bakınız bu saatte uyandım
Gerçi son 5 yılda 8den sonra ilk defa bir şey yemedim
Çok zordu öyle uykuya dalmak
Vaay yaşa sen bu azimle verirsin hepsini de baksana iki gündür ben bile gaza geldim spor yapacam diye kalktım sabahOoooo hoş gelmişsen toprağım
Callanetics hiç denemedim o yüzden bilmiyorum
Bu Jillian kendinden nefret eden dünyada cehennemi yaşamak isteyenler için birebir
Şaka tabii ki sadece hareketler başlangıçta zorluyor ondan öyle dedim
Günde en fazla 30 dk sürüyor
30 dknın hakkını veriyor ama, her saniyesini kullandırtıyor
3 tane levelı var
Hepsini 10ar gün yaparak atlayıp geliyorsun
Daha önce sadece 17 gün yaptım ve inanılmaz sıkılaştım, kas da yaptı tabii ki yalan söylemeyeyim
Ama o daha önce de topice yazdığım gibi zaten altta yağlanmış bir kas kütlem vardı benim sporculuktan kalma ondan diye düşünüyorum
Bir de öyle üçgen falan olmazsın merak etme
Gel katıl bize
Bu arada 2 günde 1.9 kilo verdim efenim
Ben henüz saglikli beslenmeye gecemedimAma sporu yaptiktan sonra enerjim oluyor ertesi günü seve seve bekliyorum hoplayim ziplayim diye Arkasindan baska bisey dahami yapsam diye de düsünmüyor degilim hani.
Bu arada bugün beslenmeme dikkat etmeye karar verdim ben 2 günde fena almisim kilo58le basladim saniyordum bugün tartildim ben şok
Vaay yaşa sen bu azimle verirsin hepsini de baksana iki gündür ben bile gaza geldim spor yapacam diye kalktım sabah
Bildirim mi yapılıyor zayıflama grupları gibi? Peki ben bildiğim spor olan callanetics yapsam 30 gün boyunca, öyle bildirim yapsam beni de alır mısınız aranıza
canım sen yapabilirsen cok iyi olur ben karistiriyorumİstersen tablo da yapabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tablo-nasil-yapilir.426141/ Curly burada anlatmış eğer yapamazsan ben denerim bir bak bakalım
vaaay harikasin canim.tebrikleerr :))Bugün tartıya çıktım
Diyet grubunda her Cuma çıkıyoruz
Buraya da yazayım
Ben 1.9 kilo verdim bile hanımlar
Günde 1400 kalori + Jillian !
beslenme kurali da mi koysak ben diyet yapamiyorum en azindan paketli gidalari keselim diyorum ne dersinizBen henüz saglikli beslenmeye gecemedimAma sporu yaptiktan sonra enerjim oluyor ertesi günü seve seve bekliyorum hoplayim ziplayim diye Arkasindan baska bisey dahami yapsam diye de düsünmüyor degilim hani.
Bu arada bugün beslenmeme dikkat etmeye karar verdim ben 2 günde fena almisim kilo58le basladim saniyordum bugün tartildim ben şok
canim ben de callanetics yaptım gecmiste.sen ne gibi etkilerini gördün ona göre sana bir program yapalım. bi de olculerini yaz canim olur muVaay yaşa sen bu azimle verirsin hepsini de baksana iki gündür ben bile gaza geldim spor yapacam diye kalktım sabah
Bildirim mi yapılıyor zayıflama grupları gibi? Peki ben bildiğim spor olan callanetics yapsam 30 gün boyunca, öyle bildirim yapsam beni de alır mısınız aranıza
bu arada arkadaşlar topikce yogurt kürü yapalim diyorum ne dersiniz
Velvette C cranial Ben kilo vermek istemiyorum sıkılaşmak istiyorum sadece o yüzden callanetics yapmaya devam edeyim dedim, boy 1.68 kilo 55, üst kısmım daha cılız ama basenli biriyim o baseni eritmek istiyorum bir de bacaklarım kalınlaşmış son fotolarımda fark ettim
Akşam gidince ölçülerimi yazayım inşallah
canim ben diyet psikolojisine girdigimde daha cok yiyorum ya duygusal aclik da var bende
canim callaneticsin olumlu etkisini gördün müVelvette C cranial Ben kilo vermek istemiyorum sıkılaşmak istiyorum sadece o yüzden callanetics yapmaya devam edeyim dedim, boy 1.68 kilo 55, üst kısmım daha cılız ama basenli biriyim o baseni eritmek istiyorum bir de bacaklarım kalınlaşmış son fotolarımda fark ettim
Akşam gidince ölçülerimi yazayım inşallah
Kaç çıktı söyle bakayım
Bence kondisyonun iyi değilse çok zorlar
Sonuçta amacın kilo verip şekle girmek
Ağır kas yapmak istemiyorsun
Eğer 1400 kcala uyar ve Jillianı aksatmadan yaparsan harika sonuçlar alacağına eminim
Evet basenlerde görmüştüm etkisini zamanında. Callanetics değişik biraz, bi kere hareketli atlamalı zıplamalı ter attıran bi spor değil minik minik hareketler var ama bitirince pelte gibi oluyosun bi de yeni başlayınca birkaç gün kasların ağrıyor karın kol allah ne verdiyse.canim callaneticsin olumlu etkisini gördün mü