yaptim, bugün daha kolay gecti sanki. Aynen dedigin gibi yaparken hissedilmiyor agri sizi.
Bugün birde ayakkabiyla yaptim daha basit geldi:) bide beni su bacaklari acip cöküp öne yumruk atma hareketi zorluyo yaa :)
Evet nefes önemli yoruldugum veya zorlandigim anda farkediyorum bende nefesi dogru almadigimi hemen düzeltiyorum.
Kardiyoda dün durmustum, bugünde pes etmek üzereydim esim iceri girip kadinlardaki kondisyona bak beeaa diyince, ne var bende de var diyip gaza geldim
Yarin daha da kolay gecer saniyorum, umuyorum
Evet ayni gidiyoruz 2. günümdü. 30 günün sonunu merakla bekliyorumBirkaç tane kaçırırsan da hiç üzülme
Sonuçta düşünsene oradaki kadınlar buna yıllarını vermiş
Emin ol birkaç ay yapsan sen de o hıza yetişirsin
Çünkü vücudun o hareketleri benimseyecek
O yüzden umutsuzluğa kapılmıyorum ben
İnanıyorum ki gittikçe daha da kolay olacak
Senin ikinci gündü dimi bugün
Beraber gidiyoruz bakalım sonuçlar nasıl olacak
Öncesi sonrası fotosu da çek
Ahahah sorma nerde kaldi C cranialCranial bir hafta daha girmezse bence birbirimizi başkan ilan edebiliriz
Biz devam edelim
Her gün 1 tane mesaj da olsa gel yaz buraya aquarius
Ben de öyle yaptım mahsus dar dar giydim
İyice göbeğim falan görünsün diye
geldimm ben de dün olculerimi aldim fotograflarimi cektim yapcaz biz bu işiiCranial bir hafta daha girmezse bence birbirimizi başkan ilan edebiliriz
Biz devam edelim
Her gün 1 tane mesaj da olsa gel yaz buraya aquarius
Ben de öyle yaptım mahsus dar dar giydim
İyice göbeğim falan görünsün diye
aramiza hosgeldinn canimm olculerini aldin mi?SÜPERSİN CANIMMM
ben izlesene.com dan buldum videosunu, google'a jillian 30 days shred level 1 izle yaz cikiyor. 27 dakikalik video. Ama acilmadan önce farkli bi süre yaziyo nedense, belki bende öyledirKızlarr merhaba hangi bideoyu yapıyorsunuz
Ya baktım ama sadece amatör videolar var bulamadım :/ben izlesene.com dan buldum videosunu, google'a jillian 30 days shred level 1 izle yaz cikiyor. 27 dakikalik video. Ama acilmadan önce farkli bi süre yaziyo nedense, belki bende öyledirbi bak sen.
Hmm ilginc, tekrar yazdim yine ilk basta cikti. Malesef video yüklemeyi bilmiyorum. Video resminde esmer bir kadin var 13 dakika yaziyo, o mu amatör gibi geldi size acaba tiklayip baktinizmi videoya?Ya baktım ama sadece amatör videolar var bulamadım :/
Buldum ben canım dur resim atıcamHmm ilginc, tekrar yazdim yine ilk basta cikti. Malesef video yüklemeyi bilmiyorum. Video resminde esmer bir kadin var 13 dakika yaziyo, o mu amatör gibi geldi size acaba tiklayip baktinizmi videoya?
ahahah alışma sürecidir hayatimm ben de ilk günümü tamamladim az önce cook iyi hissediyorum.Bu senin ilk yapışın mı?Yaa bu arada ben sporu yaparken gayet iyiydim ama suan üstüme beton dökülmüs gibiyimnoldu bu kaslara kimi agriyo kimide gidiklar gibi deli deli gülme tutuyo
bu programi ilk yapisim, bugün 2. günümdüahahah alışma sürecidir hayatimm ben de ilk günümü tamamladim az önce cook iyi hissediyorum.Bu senin ilk yapışın mı?
ben daha önce yaptim ama 30 günü bitirdigim olmamisti.sayenizde olacak insallah :)bu programi ilk yapisim, bugün 2. günümdü
canim yaptin mi olculerini bekliyorumbenide ekle canım listeye şuan işteyim akşam ölçümlerimi göndereceğim
birlikten kuvvet doğar :)bende akşam öyle yapayım çok heyecanlıyım insan tek başına sıkılıyor en azından birlikte olursak çok daha iyi olurr
canim bizimle yapacaksan olculerini yaz ekliyim ilk sayfayaKızlarr merhaba hangi bideoyu yapıyorsunuz