- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
cok iyi fikir canım :)Teşeklür ederim eline emeğine sağlık.
Bu arada sen bütün mesajları tarayıp güncelleme yapıyorsun zor oluyordur.
Onun için senin dediğin gibi şu günlük bildirimleri gerçekten kişi adı ile bi liste yapıp her sporunu yapan kopyalayıp oraya yazsa daha kolay ve düzenli olur. Kızlar ne diyorsunuz?
iyi ki baslatmissin listeyi harikasin :)17 Haziran Spor Listesi
1. suslucivciv: 4/30 jillian + leslie 3mil
2. aquarius24: Shred Level 3 3/10
3. kedikedi84: Shred 17/30
4. gulhilal: Callanetics
Arkadaslar bu listeyi devam ettirin. Burdan alinti yapin üstteki ve alttaki QUOTE yazilarini silin. Kendi sporunuzu ekleyin.
canim kacinci callaneticsi yaptigini da yaz olur mu17 Haziran Spor Listesi
2. aquarius24: Shred Level 3 3/10
5. Mihail Zoscenko: Callanetics
Bebeğim 18/30 bugün bitti. Yarından itibaren her gün böyle kümülatif bi liste yapalım daha iyi olur hem sana da kolay olur takip açısından.cok iyi fikir canım :)
iyi ki baslatmissin listeyi harikasin :)
canim kacinci callaneticsi yaptigini da yaz olur mu
aynen hayatım toplu görmek daha iyi oldu :)Bebeğim 18/30 bugün bitti. Yarından itibaren her gün böyle kümülatif bi liste yapalım daha iyi olur hem sana da kolay olur takip açısından.
Kızlar callanetics videosunu yükleyeceğim ama bir türlü vakit bulamadım hafta içi halletmeye çalışacağım inşallah.
canim shredden sonra callanetics mi yapmaya karar verdin?17 Haziran Spor Listesi
2. aquarius24: Shred 23/30
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 18/30
6. serapozcan3343: Shred 8/30
ben de hemen ilk sayfaya seninkini 17 yazmıştım duzeltiyim hemen :))17 Haziran Spor Listesi
3. kedikedi84: Shred 14/30
7. cranial : 20 bin adım yürüyüş
Benim 14. Günüm düzelttim elinize sağlık kızlar...
aynen canim programimi degistirmeye karar verdim. Bilek agrimdan dolayi bugün pilates minderimin üstünde yani yumusak zeminde hopladim zipladim biraz faydasi oldu. En azindan egzersiz sirasinda acim olmadi fazla.canim shredden sonra callanetics mi yapmaya karar verdin?
Ripped yapacaktik ya bi de bilek agrindan bahsetmissin bende de oldu agri biraz napsak acaba
Benim 14. Günüm düzelttim elinize sağlık kızlar...
Keşke 17 olsaydım o 3 günlük arayı vermeseydim işte... İyi geceler herkese.aaa nerden uydurmusum 17yi öylekusura bakma canim :)
tebrikler canım :)18 Haziran Spor Listesi
3. kedikedi84: Shred 15/30
7. cranial : 20 bin adım yürüyüş
Ara vermeden yapınca kondisyon daha iyi oluyor 15/30 bitti
canim normalde shredden hemen sonra ripped oneriyolarmis onun devami gibi bir sey. simdi ara verirsek o kondusyonumuzu kaybetmekten korkuyorum sanirim en mantiklisi rippedle devam edip devamında Callanetics yapmakaynen canim programimi degistirmeye karar verdim. Bilek agrimdan dolayi bugün pilates minderimin üstünde yani yumusak zeminde hopladim zipladim biraz faydasi oldu. En azindan egzersiz sirasinda acim olmadi fazla.
Ripped'e baslamadan önce ara vermeyi düsünüyodum, kaslar dinlensin diye. Ama kendimide biliyorum 1 hafta 2 hafta derken uzucak ara:) En iyisi o arada bos kalmiyim hem icteki kaslarimi calistiriyim hem agrilarima terapi olsun diye callaneticse baslarim diye düsündüm. Ilk önce 15 gün yapicam. Sonra Ripped'e baslicam.
Devamin da kararsizim simdilik, ya rippedin haftada 1 gün mola verdigi gün callanetics yapayim diyorum, yada bi 15 gün daha callanide birlikte yapayim rippedle diyorum. Biri sabah biri aksam olarak.
Bide spor degistirmek iyi gelir arada sanirim arkadaslarinda dedigi gibi. Sen ne düsünüyosun?
Oda mantikli aslinda. Kafam karisti benim iyicecanim normalde shredden hemen sonra ripped oneriyolarmis onun devami gibi bir sey. simdi ara verirsek o kondusyonumuzu kaybetmekten korkuyorum sanirim en mantiklisi rippedle devam edip devamında Callanetics yapmak
ripped 6 gün yapip bir gun ara veriliyor 4 levelden oluşuyor ben ara veririm 1 günlük canım çünkü jillian öyle onermis.Oda mantikli aslinda. Kafam karisti benim iyiceoff hic bozmasammi plani. Peki sen rippede 1 2 gün ara vericenmi?
Aslinda bi yandan simdi rippedi yapsam tatile gidene kadar epey dinlenmis olurum. Baya bi karistim suan
Ok dir...tebrikler canım :)
ama listeyi her gün yeniden baslatalim ilk yapanin adi en basta olsun böyle karisir