- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Yeter neden yetmesin kiBen de direkt başlıyorum ama yeterli değil sanırım onlar
Ayakkabı var ama yine de level 2 dün yordu. Şimdi 2. Gününü yapcam bi bakalım nasıl olcakNormalde başındaki ısınmalar yeterli oluyor kızlar.
Spor ayakkabısı giymek çok önemli, giymedim ben bir kere, sadece o zaman ayaklarım ve ayak bileklerim ağrımıştı.
Fazla ağrı varsa aman çok da zorlama. Bir doktora görün canım Allah korusun ablam el bileğini incitmişti bu sporu yaparken çok zorlamış herhalde.
Yorgunluk ağrı sızı oluyor, ağır bir spor sonuçta ama aşırı olursa ihmal etme, çok da zorlamamaya çalış bileğini canım... Allah korusunAyakkabı var ama yine de level 2 dün yordu. Şimdi 2. Gününü yapcam bi bakalım nasıl olcak
Bilemedimki baksana iki gündür agrıtıyorum bir yerlerimiYeter neden yetmesin ki
Ben belki de yanlış yapıyorum anlamadım. 2. Level başladığımdan beri bir kaç yerimi ağrıttım, o yüzden ısınma mı yeterli gelmedi dedim.Normalde başındaki ısınmalar yeterli oluyor kızlar.
Spor ayakkabısı giymek çok önemli, giymedim ben bir kere, sadece o zaman ayaklarım ve ayak bileklerim ağrımıştı.
Fazla ağrı varsa aman çok da zorlama. Bir doktora görün canım Allah korusun ablam el bileğini incitmişti bu sporu yaparken çok zorlamış herhalde.
Ayakkabısız yaptığındandır canım ya. Ben bir kere ayakkabısız yaptım üşendim, giymedim. O kadar pişman oldum ki, ayakları mahvediyor..Ben belki de yanlış yapıyorum anlamadım. 2. Level başladığımdan beri bir kaç yerimi ağrıttım, o yüzden ısınma mı yeterli gelmedi dedim.
Ayakkabısız yapıyordum ben
Ayagım değil de benim arka bacağım agrıyo baldır kısmı. Yarın ayakkabılı devam edeyim cnm o zaman sağol.Ayakkabısız yaptığındandır canım ya. Ben bir kere ayakkabısız yaptım üşendim, giymedim. O kadar pişman oldum ki, ayakları mahvediyor..
İsmimi listeye ekleyip güncelleye bilirsinmerhaba kızlar bende jillian yapmaya başladım bugün 2. günümdeyim
nasıl yapacağımİsmimi listeye ekleyip güncelleye bilirsin
Yaptım cnm ben, kendimi de ekleyip güncelledim.nasıl yapacağım
Listeyi kopyalayıp altına kendi adını da yazarak yapabilirsin canım :)nasıl yapacağım
canım bugün benim üçüncü günüm1 mart spor listesi
1-Sekerportakalımm shred 11/30
2- womennn shred 15/30
3-besbb9 shred 2/30
Teşekkür ederimm :)Yaptım cnm ben, kendimi de ekleyip güncelledim.
Teşekkür ederimm :)Listeyi kopyalayıp altına kendi adını da yazarak yapabilirsin canım :)
Evet canım üstte tarih yazan kısmı da al ama, karışmasıncanım bugün benim üçüncü günüm
1-Sekerportakalımm shred 11/30
2- womennn shred 15/30
3-besbb9 shred 3/30
Yani böyle oluyor herhalde
Teşekkür ederimm :)
Teşekkür ederimm :)