Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah yok haklisin tam da bende onu demek icin girdim aslinda sen önce yazmissin. Ben de normalde spordan önce ölcecektim ama o zaman 9 gün yapmis oluyorum. 10 gün bitsin 11e baslamadan ölcecegim :)Bana da öyle geliyordu ama ilk level bitti bile
Ben cumartesi alacağım ölçüleri
Şimdi o gece de vücudun inceleceği varsa tam 10 günün etkisi görülsün
Biliyorum saçma ama mm lik kurtarmaya çalışıyorum işte
Hahahahah
kızlar ya moralim bozuk sirtim agriyor devam edip daha kotu olmasindan korkuyorum yaa icim gidiyor bi yandan
hahah yok haklisin tam da bende onu demek icin girdim aslinda sen önce yazmissin. Ben de normalde spordan önce ölcecektim ama o zaman 9 gün yapmis oluyorum. 10 gün bitsin 11e baslamadan ölcecegim :)
canim bence yap beline fazla yüklenmeden, karin kaslarini sık :) bugün benimde hafiften bi agridi aklima sen geldin hemen kesin bu harekette incitti dedim ama hangis hareketti unuttum bile:)) yavas yavas yapmaya calis birden yüklenme, güzel gidiyorduk bugün yapmazsan yarin yeniden baslamak zor gelebilirkızlar ya moralim bozuk sirtim agriyor devam edip daha kotu olmasindan korkuyorum yaa icim gidiyor bi yandan
ah sorma canim hareketten bile degil dambili yere birakirken dikkatsiz yere attim ordan incindi ahh ahh.canim bence yap beline fazla yüklenmeden, karin kaslarini sık :) bugün benimde hafiften bi agridi aklima sen geldin hemen kesin bu harekette incitti dedim ama hangis hareketti unuttum bile:)) yavas yavas yapmaya calis birden yüklenme, güzel gidiyorduk bugün yapmazsan yarin yeniden baslamak zor gelebilir
Mantıklı benim tartılırken tokayı bile kafamdan çıkarmam gibi...Bana da öyle geliyordu ama ilk level bitti bile
Ben cumartesi alacağım ölçüleri
Şimdi o gece de vücudun inceleceği varsa tam 10 günün etkisi görülsün
Biliyorum saçma ama mm lik kurtarmaya çalışıyorum işte
Hahahahah
Sen kendini daha iyi bilirsin bence gerçekten incinme gibi ağrın varsa bir gün dinlenah sorma canim hareketten bile degil dambili yere birakirken dikkatsiz yere attim ordan incindi ahh ahh.
canim ya bugun dinleniyim diyorum korkuyorum çünkü daha kötü olmasindan sicak bir dus alip ilac sürerim yarina insallah daha iyi olur da yaparim dua edin olur mu
ah sorma canim hareketten bile degil dambili yere birakirken dikkatsiz yere attim ordan incindi ahh ahh.
canim ya bugun dinleniyim diyorum korkuyorum çünkü daha kötü olmasindan sicak bir dus alip ilac sürerim yarina insallah daha iyi olur da yaparim dua edin olur mu
Mantıklı benim tartılırken tokayı bile kafamdan çıkarmam gibi...
Kızlar ya ben de katılmak istiyorum ama bub program daha cok basen mi çalıştırıyor. Benim derdim.bel ve göbek. Yani popo zaten küçük. Bebegimden fırsat bulup yapabilir miyim ki cok.ihtiyacım.var.. Zor olduğu da söyleniyor cesaretimi toplayıp yarın deneyeyim bakalım :))
cok sagol hayatım insallah :)Geçmiş olsun canım benim umarım çok daha iyi hissedersin yarın
Bizi de haberdar et mutlaka
Tokayı iyi akıl verdin ben de çıkartayım
Ben kıyafetleri çıkartıyorum genelde
Geçen 500 g fark etti
Tabii ki hoşgeldin aramıza
Vücuttaki bütün kasları çalıştırıyor
Level 1 bitmeden 1 cmden fazla zayıfladım 2 kilodan fazla verdim (tam rakamları level 1 bitince yani 2 gün sonra alacağım :))
Ve evet zor ama gözün korkmasın azmedersen alışabilirsin
180 kg insanların bile bunu yapabildiğini söylüyor videoda kendisi zaten
180i geçik değilsindir herhalde
cok sagol hayatım insallah :)
canim benimBuralarda mıydın sen
Gördüğüme pek sevindim :)
Şimdi nasıl sırtın?
canim benim
simdi sıcak dus aldim sabunla ovaladim yatmadan da krem surecegim. insallah yarın spor yapacak duruma gelirim.Spor yapabildigimiz her anin kiymetini bilmek lazimmis vallaa hic mizmizlanmak yok bundan sonra. biran once iyilesmek için sabirsizlaniyorum
Haklısın canım bu iş için motivasyon o kadar önemli ki. Ve dedigin gibi ara verdiğinde yeniden baslayacak gücü cok zor buluyosun. Bugun her seye ragmen ara vermeyip devam etmen harika. Insallah daim olur azmimiz.Bence de ara vermek motivasyon açısından iyi olmuyor
Mesela çok güzel granola yaptım bugün
Sadece tadına bakmak için aldım bir parça
Devamını etmek o kadar istedim ki
Ama bir kez bozarsam biliyorum kötü olabilir.
Aynı hesap.
Bugün de regl olduğum için çok zor kalktım yerimden ama bırakırsam sallarım diye korktum.
Bir de buraya yazacağım ya.
Yanisi eğer azıcık bile iyileşirse devam et.
Kötüleşirse bir doktora görün.
Ama umarım bizi bırakmazsın ve iyi olursun
Yarın haber bekleyeceğim senden
7/30 bitti kızlar şimdi duş alıp bir şeyler atıştırıp yatacağım hepinize iyi geceler :)))
masallahh harikasiniz )20/30 bitti arkadaşlar.Sona bir kaldı:)
ahahah :))) teşekkür ederim canım. Kilo problemim yok şükür canım. Bel ve göbek çevresinden verio kaslanmak istiyorum derdim bu :)) evdeki cadidan fırsat bulup yapabilecek miyim bir deneyecegimGeçmiş olsun canım benim umarım çok daha iyi hissedersin yarın
Bizi de haberdar et mutlaka
Tokayı iyi akıl verdin ben de çıkartayım
Ben kıyafetleri çıkartıyorum genelde
Geçen 500 g fark etti
Tabii ki hoşgeldin aramıza
Vücuttaki bütün kasları çalıştırıyor
Level 1 bitmeden 1 cmden fazla zayıfladım 2 kilodan fazla verdim (tam rakamları level 1 bitince yani 2 gün sonra alacağım :))
Ve evet zor ama gözün korkmasın azmedersen alışabilirsin
180 kg insanların bile bunu yapabildiğini söylüyor videoda kendisi zaten
180i geçik değilsindir herhalde