JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

5 Eylül Spor Listesi

1. Sekerportakalımm ripped level 3 1/7
2. aquarius24: skinny jeans 5/15
3. C cranial : skinny jeans 7/15

cok zorlandim ama kalktim..
Çünkü benim hedeflerim var
aynen öyle hedeflerimiz var :rolleyes:
Ben bugün ananas detoxu yapiyorum. Sirf ananasla geciricem günü. Bakayim ne kadar farkediyomus 1 günde:)

Canım ölçü alamanıştım.ancak inanılmaz incelme ve kilo kaybım var.iştahım da kesildi gerçi.jilliandan önce yaklaşık 2 aydır sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum ve yüzüyordum.işte son 13 gündür de sadece levelleri yaptım.sonuca ben bile inanamadım.63 den 54 e düştüm şu an.sporu şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)

Canım ölçü alamanıştım.ancak inanılmaz incelme ve kilo kaybım var.iştahım da kesildi gerçi.jilliandan önce yaklaşık 2 aydır sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum ve yüzüyordum.işte son 13 gündür de sadece levelleri yaptım.sonuca ben bile inanamadım.63 den 54 e düştüm şu an.sporu şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)
vaay cok iyi kilo vermissin canim bir günde neler yiyosun mesela?

Bayramda memlekete gittik diye benim spor yine yarıda kaldı bi tamamlayamadım şunu ya :KK43:
En baştan mı başlasam level 2den tekrar mı başlasam napsam bilemedim
Canim bence vücuduna göre yap. Yani ölcü aldiysan baslamadan önce ve suan o ölcülere daha yakinsan bastan basla. Ama hepsi sabitse kaldigin yerden devam et.

Ananas detoksuma nazar degdirdiniz kizlar :KK70: dogru söyleyin caniniz cekti demi demii?:KK12:

Saka bi yana, esimle biraz limoniydik aksam pasta kahve falan hazirlamis mecburen yedim. Nee zaman diyete baslasam hep yemek falanda alip geliyordu söyleniyordum. Bu kez yapmayim bari dedimo_O

Onun haricinde kacamagim olmadi yinede sabah bi tartiliyim bakiyim + kac gelicem :KK70:

Canım şekeri hemen hemen tamamen kestim diyebilirim.sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum.şekerli şeyler hariç herşeyden yiyorum.tereyağ dahil olmak üzere.sonra 12 gibi bir türk kahvesi.sonra spor.sonra meyve.elma,armut,şeftali vs.sonra zaten saat 4 filan oluyor.yemeğimi yiyorum.ne olursa ekmek dahil.sonra da acıkırsam yine meyve

13 günde mi bu kadar kilo verdin nasıl oldu sadece sporla mı verdin şu an ben şok:deli:
Ananas detoksuma nazar degdirdiniz kizlar :KK70: dogru söyleyin caniniz cekti demi demii?:KK12:

Saka bi yana, esimle biraz limoniydik aksam pasta kahve falan hazirlamis mecburen yedim. Nee zaman diyete baslasam hep yemek falanda alip geliyordu söyleniyordum. Bu kez yapmayim bari dedimo_O

Onun haricinde kacamagim olmadi yinede sabah bi tartiliyim bakiyim + kac gelicem :KK70:
olabilir valla ama bak güzel deymiş eşinle aran düzelmiş :KK76::KK19:

X