• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jilet kurbanıyım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kafam karman çorman oldu allah açkına yardım edin.eşimin bu kesik izlerinden kurtulmasını çok istiyorum sizinde isstediğinizi çok iyi biliyor ve anlıyorum.suna dinçe gitmelimiyiz yoksa gitmemelimiyiz.5000 euro fix fiyat galiba.hem çok para hemde ya geçmezse manevi oolarakta büyük yıkım.sonra giden çok şikayet çok ama tedaviyi tamamlayıp geçti diye yazan yok.muayenehanede hiç görmedim yada gösterlmedi işte bunu tedavi ettik diye sonra sözleşme imzalayacağız diyor bu sözleşmeyi gören varmı ne yazıyor.yardım nolur çöktüm kızlar...

bu konuyla alakalı canı yanmış çok insan var kyro terapi hiç bir işe yaramıyor üstüne birde yanık lekeleri kalıyor canım bütün forumları araştırdım bu dertden muzdarip biri olarak bence iyi düşünüp karar vermelisin birde üstüne yanık acısı çekmek var

slm banada yardım lütfen:(

ben ağdaya gecmeden önce(gecen sene) jiletle yapıyordum hep genital,bacak ve koltuk altı bölgelerimi.Birgün banyodaykn jileti tutamadım kaydı ve bacağımı feci şekilde çizdi.bişey yok zannettm ama iz gecmiyor hala:( kabuğuna dokunmadım kendiliğinden düştü fakat cok rahatsızım.bicimsiz kötü duruyor.:(

ben de bayaa bayaa kesildin sandım :52:

canim hergun aleovera sur
bildigimiz bitki var ya, uzun yaprak... kes onu icinden jelimsi suyu cikiyor. ilk once yapis yapis gibi geliyor ama cilt hemen emiyor merak etme. nerene sursen sorun sorun cozuyor. jilet izine de sur.
bir arkadasimin elleri cil degil de acayip bir lekeler vardi. sedef gibi. 4-5 ay sonra tekrar gordum ellerine ne oldu dedim. 30 yasindaki kizin aciklamasi; 29 yil bosuna lekelerimle yasamisim. aleovera surdum hergun dedi...

kızlar kafam karman çorman oldu Allah açkına yardım edin.eşimin bu kesik izlerinden kurtulmasını çok istiyorum sizinde isstediğinizi çok iyi biliyor ve anlıyorum.suna dinçe gitmelimiyiz yoksa gitmemelimiyiz.5000 euro fix fiyat galiba.hem çok para hemde ya geçmezse manevi oolarakta büyük yıkım.sonra giden çok şikayet çok ama tedaviyi tamamlayıp geçti diye yazan yok.muayenehanede hiç görmedim yada gösterlmedi işte bunu tedavi ettik diye sonra sözleşme imzalayacağız diyor bu sözleşmeyi gören varmı ne yazıyor.yardım nolur çöktüm kızlar...

Canim hicbir ise yaramiyor... ben uzun uzun yazdim yasadigim tecrubeyi oku istersen bi. Umarim tedaviye baslamamissindir.

Fraksiyonel lazer eğer izler cok derin degilse iyi sonuçlar veriyor 1.seansımı yaptırdım 2.seansa gidecegim tavsiye ediyorum

Back