Popüler Konu Jilet izi giderme

canım bu tek ameliyat izi haline getirmeden mi bahsediyorsun bu yazıyı yazan arkadsla iletisim kurme gibi sansın olabilr mi tatlım kaydirigubbakcemile5

canım bende bu yazıyı bir forumdan aldım memnune .com ordada birçok insan var bu derde çözüm arayan ama mesaj atarım cevap gelirse iletişim kurmaya çalışırım birşey mi soracaksın

hosbulduk canlarım da yahuu bacılar ne ara giriyorsunuz ne ara birbirinizi bulup bukadar yazısıyorsunuz bravo yaniiikaydirigubbakcemile5 simdi ben acıkcası tam olarak algılayaöadım o kadar yazısmısınız ki masallah her neyse anlatıgım kadarıyla bu tek iz haline getirme tedavisi bence bizim için en son yöntem olmalı.....jilet izlerinden cok daha iyidir sonucta....bu deri yaması falan bunlar ben ce bi yöntem degil bacılar...dayım trafik kazası gecirmiş gecirmiş gencliginde hep kollarından almıslarbacagına yama yapmıslar mesela ama onun ki mecburiyet...biz zaten sinirimizi boozan izlerden kurtulma yolundayız insallah baska yerlerimizde garip garip izler kalcak dikdörtgen seklinde falan bunuda onaylamıyorummm lmaz: baska bişey bulalım yaaaaaaolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canım bende bu yazıyı bir forumdan aldım memnune .com ordada birçok insan var bu derde çözüm arayan ama mesaj atarım cevap gelirse iletişim kurmaya çalışırım birşey mi soracaksın

fıstıgım hani ben sey biliyorum ..bu tek iz haline geldikten sonra kişinin bünyesine göre iz genişliyormus büyüme falan yapabiliyormus...hani merak ettigim o ne derece memnun kalmıs yapan arkadas ve o tek izde cok cirkin duruyomudur acaba bilmiyorumkismile

mervecim sanırım bütün kolda olunca tek bir ameliyatla çıkaramıyorlar sibel diye mesaj atan kişinin anladığım kadarıyla bütün kolda var bilekten omuza kadar ayrıca dikilen ip çok önemliymiş okuduğum kadarıyla izler genişleyip açılmasın diye ayrıca özel bantlar varmış özel kremler ve silikon bantlarlada izi minumuma indiriyorlar zaten bir çok yöntem var ama en az dikkat çeken ve mantıklısı bu galiba lazer çok riskli sonuç vermeye bilir en azından bunda sonucun ne olacağı belli tabi ki bir doktor görüşü almak çok önemli

vallaa fıstıgım dedigim gibi en kötü ihtimale bıraktım bunu ben..daha önceki msjlarımı okuduysan ben hayati akbas la konustum o da bana bu yöntemi önerdi ki baska bi yöntemi yok dünyada dedi ama inanmak istemedim bilemiyorum fıstıgımohaoldumsmile

slm merve sanırım boydan boya dikim olcek sonumuz ama ben hücre spreyinide düşünmüştüm ne olcek bılemedimki ya ah bi istanbulda olsaydım((((((((

silikon tabakalarla ilgili bugün bi firmaya mail atıp sormuştum arkadaşlar.. cevaplarını aktarayımmmmmmmmm
Sayın Müşterimiz,

Silikon Jel Tabakalar genellikle açık yaranın kapanmasını takiben uygulanmaya başlanır ve en az 3 ile 6 ay boyunca uygulanması tavsiye edilir. Tedavideki gelişme ancak bu süre içerisinde farkedilebilir. Silikon jel tabakalar 2 yılı geçmemiş yara izlerini gidermede etkindir.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yok yok bacılar bunun daha bi tedavisi keşfedilmemiş offf ya ama nedenn iyice umutsuzluğa kapılıyorum yaaboshayallersmile anlamadıgım herseyin artık mümkün oldugu ülkemizde nasıl oluyorda bu izlere adam akıllı bi yöntem uygulanamıyor gerci dünyada yokmus ama farketmez aptal saptal seyler icat edeceklerine bize yaralı bişeler bulsunlar ama dimi olumunekankayizsmile neymiş klonlama yok neymiş dna gen vs. vs. vs. çok lazım sankikaydirigubbakcemile3 adamlar erkekleri hatun yapıyolar 60 yasındaki kadını 30 yasında gibi gösteriyolar ama bizim jilet izlerine bi çözüm yok vayy beee haksızmıyım ama bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

vay be deneyelim dedik aldık bundanda iş çıkmayacak öylemi galiba bizi dediğiniz gibi ya ameliyat ya da hücre spreyi paklayacak

benim izlerim ameliyatlık vs kadar kötü değil. burda lazer yapan bi yerle görüşmeyi düşünüyorum kışın. eğer olursa öyle geçiririm. olmazsada geçen arzu aklıma getirmişti şu suda akmayan fondötenlerden kullanırım napim :sinifsinif:

arkadaşlar şimdi bi krem buldum. bioskinrepair. bide siz bakın isterseniz. yalnız yabancı siteden buldum. tam anlayamadım eski izleride geçiriyo mu? ama eski ameliyat izi resimleri var geçirmiş yani baya azaltmış izleri. 79 dolar fiyatı.

ah canım bunları krem felan geçirmez yarası yeni atıyorum yanık üzeri sulu veya kabuk bağlamış hiç olmadı kızarık üzerinden fazla sene geçmemiş olanları krem tarzı şeyler iyileştirebilirmiş kolumuzda olan o beyaz şey yani bağ dokusu deriden çok farklı kesildikten sonra oluşan başka bişiymiş anca o ilk olduğunda o siliokn tabakalardan falan kullanılsa deri kendiyle kaynayacakmış dr kafama soka soka anlattı ben de anladım ama anlamak istemiyorum çare istiyorum çare((((((((((((((((((

hiç şöyee bende kolumu boydan boya diktirdimde şuda resmi diyen yok herkes bişi yazmış resim felan koyar insan valla ben ettirince çarşaf çarşaf resim koyacam

çok haklısın merve arkandayım arkadaşım konuş ((((

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman benim için tek çare sana bahsettiğim yerle gidip görüşmek lazer için dediğin gibi izler az ve derin olmadığı için küçük bi yerde denettirmek. oda olmazsa suda çıkmayan fondötenlerden alırım kalabalık bi yere gideceğim zaman vs onunla kapatırım offffffffffffff mafoldumben

sen hazır istanbula gidecekken şu suna hanımla bi görüşsen? önce bi yerde deniyolarmış. orda bi denettirsen ameliyattan önce. çünkü bu ameliyat işi benim hiç aklıma yatmıyo. yatmıyo derken merveninde dediği gibi başka bi yerinden deri alacaklar oraya dikecekler falan. yani basit bi ameliyat değil ki bilmiyorumkismile

haklısın arzucum doktorlardanda istiyoruz resim ama gönderen olmuyor malesef neden göndermiyorlarsa aslında fikir sahibi olurduk

Co2 fraxiyonel laser fiyatlarımız 200 TL den başlıyor.
Leke tedavilerinde 3-6 seans
Jilet izi tedavilerinde 4-8 seans tedavi gerekiyor.
Hasta resimlerimi yasal sıkıntılardan dolayı veremiyorum. Üzgünüm.
Geldiğinizde gösterebilirim.
Görüşme ve muayene ücretsizdir.
Saygılarımla
Dr.Nihat DİK
----- Original Message -----

CO2 Fraxiyonel Laser seans ücretleri minumum kaçtan başlıyor ayrıca jilet izlerinde ne kadar bir başarı oranı gösteriyor öncesi ve sonrası olmak üzere birkaç resim gönderebilirseniz çok sevinirim. şehir dışından geleceğim için bir fikir sahibi olmak istiyorum.

arkadaşlar benim attığım mesaj ve doktordan gelen cevabı paşlaşıyorum sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…