Popüler Konu Jilet izi giderme

sanırım izler çıkartılıp boylamasına dikilmiş 6 ay geçmesini bekliyor kol gerildiği için izler açılmış tekrar dikilip ince halini alacak çünkü tek dikilmesi hoş durmuyormuş yaptıranları okudum

canım bu tek ameliyat izi haline getirmeden mi bahsediyorsun bu yazıyı yazan arkadsla iletisim kurme gibi sansın olabilr mi tatlım kaydirigubbakcemile5

canım bu tek ameliyat izi haline getirmeden mi bahsediyorsun bu yazıyı yazan arkadsla iletisim kurme gibi sansın olabilr mi tatlım kaydirigubbakcemile5

forumların altında yazan yazılardan bende bu bilgiye ulaştım poppynin paylaştığı hangi forumda gelirse sorarız

evet ben tek iz olandan bahsediyorum bunu her estetik cerrah yapıyor

senin izlerin nasıl ne kadarlık?

ya benim izlerimde poppynin kardeşininki gibi.. yani ne çok derin ne çok ince. beyaz durduğu için belli oluyo kesikler.. 5 tane. deri üstünde kabarıklık falan yok. bu lazer bende işe yarayabilir belki bilmiyorumkismile kabarık iz olmadığı için bilemiyorum yaa öffffff

bu arada ben anlamadım silikon tabakalar 6 ayı geçmemiş yaralarda mı etki ediyomuş yoksa onları mı 6 ay kullanmak gerekiyomuş?

ya benim izlerimde poppynin kardeşininki gibi.. yani ne çok derin ne çok ince. beyaz durduğu için belli oluyo kesikler.. 5 tane. deri üstünde kabarıklık falan yok. bu lazer bende işe yarayabilir belki bilmiyorumkismile kabarık iz olmadığı için bilemiyorum yaa öffffff

zaten beyaz olması sorun dedi o dr ya kabarık pürüzlü olsa lazerle düzleşiyormuş ama izi belli oluyormuş gene inceyse 1 umut senınki düzelir

aman ya ne kadar iç karartıcı yazdı adamya butun umutları yıktı yaaaaaa

hadi ya ben kabarık olması sorun sanıyodum ayyy deminden beri bi film izliyorum ağlaya ağlaya daha moralim bozuldu heee

evet canım o karışımlar cilt soyucu kremler yara kabuk bağladığında iyileşme aşamasında deri ölmeeden faaliyeti kaybetmeden bizimkiler açık yeri kapatıp bitti onlarla biilem olcek değil kaç kaç

hadi ya ben kabarık olması sorun sanıyodum ayyy deminden beri bi film izliyorum ağlaya ağlaya daha moralim bozuldu heee

Bu izler kabarmışsa veya çok hafif ise bahsettiğiniz yöntemler ile azaltılabilir.demiş dr ya senin az dedin belki olur bilmiyorumkismile

canım izler yeniyken benim kırmızı ve kabarık duruyodu demek ozamanlar işlevini kaybetmemiş

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar en iyisi belli bir gün ve saat verip burada buluşalım mı? herkes onlıne haldeyken konuşalım ve hep beraber bir çözüm arayalım

bu arada ben anlamadım silikon tabakalar 6 ayı geçmemiş yaralarda mı etki ediyomuş yoksa onları mı 6 ay kullanmak gerekiyomuş?

tarçıncım birisi 6 ay kullanmış geçmemiş demek ki devam edeyim mi diye soruyor doktorda 6 aydan sonra faydası olmaz demiş ama onda işe yaramış bizde yarar orasını bilemiyorum
scar esthetique diye bir krem var onunla beraber kullanılmış bu silikon tabakalar ama çok pahalı 180 lira galiba işie yarayacağını bilsen pahalı değilde ya işe yaramazsa

scar esthetique diye bir krem var onunla beraber kullanılmış bu silikon tabakalar ama çok pahalı 180 lira galiba işi yarayacağını bilsen pahalı değilde ya işe yaramazsa bende ki öncesi ve sonrası resimlerdeki kişilerde kullanılmış mesaj sayım yetse paylaşacam resimleri ama mesaj sayım yetmiyor

aman beceremedim resim yüklemeyi yaa arzunun dediği yerden yapayım dedim ama yapamadım onun içinde mi acaba 100 mesaj şartı gerekiyor

kızlar bugün kardeşim silikon tabakalardanda almış tabakayı satan kadın yeni yaralarda etkili ama eski yaralarda bilmiyorum demiş kardeşimde denemeye değer diye almış herhangi olumlu bir gelişme olursa size
haber veririm

X