Popüler Konu Jilet izi giderme

vallahi tarçıncım resimlere bakınca insan acaba diyor denenebilir bizde alabiliriz çünkü rakam çok değil

ben alcam ya sonuçta seansı 200-300 lira olan lazerle vs para vermeyi zaten gözden çıkarmışız sonuçta 50-60 lık bişey. kolumda işe yaramazsa başka yerlerde kullanırım bacağımdaki izlere vs.. bu arada poppycim silikon tabaka işi nası gidiyo cindyrelin kremini kullanmayı bıraktı mı yoksa dewam ediyo mu ona da ?

valla fıstıgım insan neye güvenecegini sasırıyor...gercekten resimlere bakınca olur gibi ama yinede bi doktor gözetiminde olsa en iyisi madem denemek istiyosunn fıstıgım..ayyy keşke birimizden biri fabrikatör cocugu olsaydı da kesin cözüm ü bulsaydı bizde aramadan net cözümle kurtulsaydık bu illettenkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

nerdesin fıstıkk sen nerdesinn heeeaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 neyse hosgeldin fıstıgımmm....görmüşsündür bir cok arkadsımız varr ayn dertten olan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi arkadasımız senin kremden kardesine yaptırmıs iyi gelmemiş hatta kendi sivilce izlerine sürmüş onlara bile fayda etmemiş...buarada ne durumda senin tedavi canım benim.....bi msn e ekleyemedin kii rahatca görem kolcağızlarınıııkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

kolların resmini koydum btanem ay cok mutluyum ya 2 tane çizik kaldı allahıma çok şükür inşallah bir yol buluruz ben sizin içinde araştırıyorum yanlız kreme şaşırdım çevremdekilerde çok etkisi oldu :S sabah öğle aksam sürülck hiç aksatılmadan 2 hafta allahım inşallah bir yol gösterir hepimize ya ekledim davet gitmemiş mi tekrar eklerim hemen :1hug:

lüttfen boşuna umutlandırma gibi birşeyi yapacak kadar düşüncesiz biri değilim ben inanmıyor veya kandırıldgını düşünüyorsanda cm açarım veya önce sonraki resimlere bakabilirsin attım. sonuçta nolursa olsn bu deri ve ben senin kollarını neyle zarar verdiğini bilemem ben ve 3 tane arkadasımda bu krem faydalı oldu gerçkten yazdıgıma çok pişman oldum kimseyi umutlandırmak değildi niyetim öyle bir şey yaptıysamda özür dilerim özelden mesaj atarsanda kanıtlarım çok kırıldım

kusura bakma canım amacım seni kırmak değildi senin anladığım anlamdada bizi umutlandırdığınıda düşünmedim zaten bizde de olabilir bazı şeyler işe yarıyor gibi görünüp yanıltıcı olabilir yani sende yanılmış olabilirsin o anlamda.ayrıca bizi umutlandırrmaktan ne gibi bir çıkarın olabilir ki zaten öyle düşünmedim o anlamdada söylemedim zaten işe yaradığına çok sevindim hepimizin amacı burda birbirimize yardımcı olmak en iyi yine bu derdi çekenler bilir sen 3 günde deyince hepimiz bir umut koştuk yoksa senin bizi kandırdığını düşünmedik canım tekrar kusura bakma seni kırdıysam tabi ki resimlerini gönderirsen çok seviniriz

canım tabakaları kullanıyor ve kremede devam bu arada silikon tabakaları kullanmadan önce yumurta akıda sürüyoruz yumurta akı kuruyunca silikon tabakayı yapıştırıyoruz sanki biraz iyileşme var gibi ama daha erken konuşmak için bir iki hafta daha devam edelim belirgin bir farklılık oluşursa ozaman yorumlarımı paylaşacağım peki sen cindyrel'in kremini kullanıyor musun ? devam mı? kullanıyorsan bir farklılık gözlemledin mi?

yok canım pek kullanmıyorum yani aklıma geldikçe sürüyorum yine günde 2 kez filan.. cindyrelin izlerini gördüm kırmızı duruyodu zannedersem onunkiler yeni iz. bilemiyorum yeni izde mutlaka fayda eder ama 13-14 senelik iz bilmiyorum ya bakalım.

tatlım onlar kırmızı değil güneş yüzünden kahverengileşmişti bu kolumdaki yeni değil yani 4 senelik falan..ama cilt farklı tabiki poppycim ben bu aralar hassasım bu konuda dahada hassasım bende özür dilerim:1hug:
dilek avşar var istanbulda o jilet izlerine kesin çözüm diyor , benimkiler derin ve dağınık bölgelerde oldugu için tedaviyi yapamam uzun sürer falan demişti sizde bir mail atıp konusun zaten kesiklerin resmini atıp maille o size olur veya olmaz diyor

cindyrel sen şimdi sadece o kremi mi kullanıyosun cicim? daha yakından çekilmiş bi resmi var mı kolunun öncesi sonrası diye :) varsa gönderir misin bana

cindyrel canım senin tedavi nezaman bitiyor..tam sonuclandıgında asama asama ne sekilde nasıl ne sürede neler yaptıgını buraya tek tek yazsan hepimiz daha rahat bilgilenmiş oluruz fısıtıgım..valla ben senin uygulamayı denicem ama senin ki nin bitmesini bekliyorumzemuszemus bitsin böyleeee hevesle bende baslayimmmkaydirigubbakcemile3 bide özelden msn adresi yolla bana ben eklim seni yine davet gelmedi fıstıgım...vereliniortak

önemli değil canım hepimizin hassas olduğu zamanlar olabilir dilek avşarı bende duydum mail attım farklı tedaviler uyguladıklarını söylediler ama kardeşimin izleri ameliyatlık değil çok. belki lazerlede sonuç alabiliriz gibi geliyor bir forumda ona bu jilet izi için ameliyat olan birinin yorumunu okumuştum çok iyi bir doktor diyordu gidip görüşmek lazım ama şehir dışı olunca iş biraz zorlaşıyor

arkadaşlar merhaba
ben de yaklaşık 10 yıldır bu jilet izleriyle uğraşıyorum contractubex jel ve cica-care silikon tabaka kullandım ama pek bi sonuç alamayınca bıraktım iki seans dermaabrazyon tedavisi gördüm ama ona da devam edemedim izmirde gittiğim bi estetik cerrahı bu izleri yok etmenin mümkün olmadığını en fazla kimyasal peeling vb. ile hafifleyeceğini söyleyince de bütün ümitlerim boşa gitti ve uğraşmayı bıraktım ama bir kaç gün önce televizyonda Servet Terziler in prp yöntemiyle bu yaraları iyileştirdiğini iddia ettiği bi program izledim sitesine baktım ama net bi bilgi yok bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

PRP (Doku Yenileme) nin cilt üzerindeki uygulamaları nasıldır ? Amacı nedir?

- Doku yenilemede kandan alınan büyüme faktörleri kolejen üretimi arttırmakta doku yenilenmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede lekelerin azalması , sivilcelerle kalan izlerin yok olması cildin daha gergin , canlı ve parlak görünmesini sağlanmaktadır.

cilt lekeleri sivilce izleri vs diyo baktım şimdi sitesinden.. ben dermaroller almayı düşünüyorum.

dermaroller da sorunlu bölgeyi kızartıp tahriş ediyo vücut orayı yeni yara olarak algılayıp kolejen üretiyomuş. yani bi nevi bunun gibi bişey.

ama zaten genelde bütün kremler zaten deriyi tahriş edip iyileştirmiomu , ben ******* kullanmıştım baya faydasnı gördüm açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…