Popüler Konu Jilet izi giderme

en az 3 seans en fazla 6ymış sitelerde öyle yazıyor en aşa bana göre lazerde 2500 tutacak yol parası felan daha yok

hücre spreyi 5000 desek masraflarla
llazerde yoludur gitme gelme artı masraf 3000de o(izleri az olan belki daha azına bile kurtulabilir)

3 dr a daha mail attım hem hücre spreyi hem lazer için cvp gelirse eklerim kızlar

Arzu hanım,

Koldaki jilet kesilerinin izlerini tamamen geçirecek bir yöntem dünyada henüz yok. Bu izler kabarmışsa veya çok hafif ise bahsettiğiniz yöntemler ile azaltılabilir. Ancak sizin izlerinizin sayısı çok fazla ve çok yakınlar. Ne Fraksiyonel CO2 lazer ne de dermabrazyon(zımpralama) yöntemi size fayda sağlar.

Başka sorularınız varsa veya tam olarak açıklayamadıysam lütfen tekrar sormaktan çekinmeyin.

İyi günler dilerim.

dr.A. Eroğlu

CEVAP VERMİŞ AMA off ya morelim iyice sıfırlandı

şimdi ben çelişkiye düşmeyeyimde kim düşsün yukardakidr olur demiş bu olmaz((((((((((((((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
arzucum bazı doktorlar çok olumsuz konuşuyor biz f. dağdelen e gittik bizim yüzümüze bile bakmadığı gibi birde moralimizi bozdu ama başka bir doktorda çözüm üretmeye çalıştı co2 lazer zaten tamamen yok etmiyor ama oldukça başarılı yani izleri daha belirsiz hale getiriyormuş ben yurtdışı sitelerin öncesi ve sonrası resimlerini inceledim çok başarılı geldi ayrıca ethem mercan dan öncesi ve sonrası resimlerini istesene bir karşılaştıralım ben yakup avşar dan istedim geri dönmediler çaresiz diye birşey yok ne izleri ne hale getiriyorlar bence sonunda doğru adresi bulucaz

ayrıca cilt hekimi.com diye bir site var oradaki doktora sormuşlar bu jilet izlerini ve co2 lazeri tavsiye etmiş ethem mercanı tavsiye etmiş doktor olarakda bende oradan duydum bu doktoru araştırmaya devam edelim hiç moralimizi bozmayalım bence

poppycim sen şu silikon tabakaları araştırmıştın öncesi sonrası resimler buldum demiştin.. o resimler başka izlere mi ait yoksa jilet izi mi? bide bilgin var mı onlarda yeni yaralarda mı etki ediyo?

keşke sorsaydın tekrar öncesi sonrası resimlerden varmıymış kendi yaptıkları ona göre bi karar alırdın canım

Dr a yazdım tekrar tedaviye ne zaman başlamak uygun olur öncesi ve sonrası resimleri var mı diye hayırlısı

co2 lazer scar yaz bir sürü site geliyor ben öyle tesadüf gezerken buldum görseller geliyor zaten onları tek tek gez türkiye de yasaklanmış öncesi ve sonrası resimlerini koymak ama yurtdışında yasak olmadığı için çoğu güzellik merkezinin sitesinde var ama direk site ismi veremiyorum canım

çok var ya bu durumda olan biz cengiz açıkel e gitmiştik o da deri nakli yapıyor bir sürü resim gösterdi bize
deri naklinden sonra yanık izi gibi duruyor ve çok varmış bu durumda olan yurt dışında bile çok varmış resimlerde belli olmuyor kesikler yanık gibi duruyor yani doktorun demesi biz izleri tamamen yok etmiyoruz sosyal olarak kabullenmeyen bir izi sosyal olarak kabullenen bir ize dönüştürüyoruz

poppycim sen şu silikon tabakaları araştırmıştın öncesi sonrası resimler buldum demiştin.. o resimler başka izlere mi ait yoksa jilet izi mi? bide bilgin var mı onlarda yeni yaralarda mı etki ediyo?

jilet izi de var galiba sezeryanda ama sadece yeni yaralara mı yoksa eski yaralarada mı etki ediyor onu bilemiyorum canım:1no2:

eğer mail adresini vermek istersen oradan atarım sana kendinde bir bakarsın yalnız bir yazı daha gördüm dün cilt hekiminde bu silikon tabakaları araştırırken eğer tekrar bulabilirsen buradan paylaşayım sizinle 6 ay kullanan birinin yorumuydu.

silikon sheet

Merhabalar
Daha once 13 yasımda koluma yaptıgım jilet izlerim icin dermabrazyon operasyonu gecirmistim. Aradan 4 -5 yil gecti. Bir plastik cerraha gorundum ve izlerin azalmasi icin tekrar dermabrazyon yaptirsam olur mu diye danistim ve kendisi de silikon sheet kullanmamin daha etkili olacagini soyledi. 6 aydir 1.5 ayda bir degistirmek uzere silikon sheet’ler kullandim. 6 ayin uzerindeki kullanimlarim sonucu degistirirmi? Yani artik 6 ay doldu , kullanmayi birakabilirmiyim diye size danismak istedim. Tesekkur ederim.

bir kullanıcının yorumu doktorda 6 aydan sonra yararı olmaz demiş

ARKADAŞLAR BU DA BAŞKA BİR SİTEDEN BAŞKA BİR YORUM

sibel diyor ki:
27 Temmuz 2010, 19:41
teşekredrim..kolum gayet iyi,geçen perşembe kontrole gittim DİLEK AVŞAR’a çok şükürk ki herşey yolunda hiç iz kalmıycak gibi birşey,hala hafif kızarıklık var oda zamanla geçicek oraya kese yapıcam guneşte yanıcak bunların hepsi zamanla ama olucak düzeliyor hiç iz kalmıyor,herşeyin ilacı zaman arkadaşlar.Dilek hanm.çok iyi biri onun yanına gittiğm zaman bana terapi gibi geliyor inanın benim gibi jilet izi olan hiç düşünmeden gidebilir,ben senelerce araştıramsını yaptım bu lanet izleri ne bir Lazer nede Zımpara hiç birşey geçirmiyor hepsini denedim yemin ederim daha berbat oldu leke kalıyor,Lazer yaptırdğım yerler daha belirgin eskiden enazından bukadar belli deildi şimdi daha berbat,kışa daha ameliyatım var işim daha çoook benim arkadaşlar,ama sonucu görünce deiğiyor inanın,artık kısa kollu giyebilicem

ben yokken neler olmus buralarda yav hatunlar bilmiyorumkismile hepinize merhabaaaaaa :) ama ben cok sey kacırmısım hepsinide okuyamadım acıkcası

sanırım izler çıkartılıp boylamasına dikilmiş 6 ay geçmesini bekliyor kol gerildiği için izler açılmış tekrar dikilip ince halini alacak çünkü tek dikilmesi hoş durmuyormuş yaptıranları okudum

Önce lazerle zımpara sonra yeni deri yaması
Tedavi yöntemi şu şekilde uygulanıyor, “İzlerin olduğu alanın, izler arasındaki normal deriyi de içerecek şekilde, 50-150 mikronluk üst deri tabakasını lazer veya dermabrazyon aleti yardımı ile kaldırılıyor. Daha sonra bu alanı, uyluk veya gizlenebilir başka alanlardan alınan, 0.2-0.3 mm kalınlığında çok ince deri yamaları ile kapatılıyor. Böylelikle uygulanan deri yaması alttaki jilet izi ve normal deri arasındaki renk farkının üzerini kapatıp kamufle ediyor, deri alınan alan ise kendiliğinden bir haftada iyileşiyor.

Tipik jiletleme görüntüsü kayboluyor
Yöntemin en önemli avantajı kendine özgü olan ve kolaylıkla anlaşılabilen jilet izlerinin tipik görüntüsünün ortadan kaldırılması ve yanık izi gibi “sosyal olarak kabul edilebilir. daha az dikkat çeken ve daha masum bir ize dönüşmesidir. Ameliyatlı alan ile normal deri arasındaki renk tonu farkı ilk aylarda daha belirgin iken 6’ıncı aydan itibaren gittikçe azalıyor.

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…