hmm öyle olduğunu bilmiyodum poppycim.. ya kardeşinin aldığı silikon tabakalardan ben ümitliyim aslında hala.. bilmiyorum bi kullansın bakalım.
kızlar bu izleri kapatmak için tavsiye edeceğiniz bir fondöten var mı?
Co2 fraxiyonel laser fiyatlarımız 200 TL den başlıyor.
Leke tedavilerinde 3-6 seans
Jilet izi tedavilerinde 4-8 seans tedavi gerekiyor.
Hasta resimlerimi yasal sıkıntılardan dolayı veremiyorum. Üzgünüm.
Geldiğinizde gösterebilirim.
Görüşme ve muayene ücretsizdir.
Saygılarımla
Dr.Nihat DİK
----- Original Message -----
CO2 Fraxiyonel Laser seans ücretleri minumum kaçtan başlıyor ayrıca jilet izlerinde ne kadar bir başarı oranı gösteriyor öncesi ve sonrası olmak üzere birkaç resim gönderebilirseniz çok sevinirim. şehir dışından geleceğim için bir fikir sahibi olmak istiyorum.
arkadaşlar benim attığım mesaj ve doktordan gelen cevabı paşlaşıyorum sizinle
vichy dermablend.. bende ondan alcam zaten. sengözlerimebaksanab
Ciddi cilt kusurlarını kapatıcı fondöten
Dermablend geçici ya da kalıcı tüm estetik cilt kusurlarını ortadan kaldırmak, yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla tasarlanmış bir kapatıcı fondötendir. Klasik bir fondötene göre iki kez daha güçlü bir kapatıcı özelliği olan fondöten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor. Dövme, vitiligo, varis gibi sorunlar kapatılabiliyor.
Özel bölgeler için lokal düzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dövmeleri bile bütünüyle kapatmak mümkün.
merhaba canlar...simdi fıstıgım cok güzel yazmıssında hani bi ön bilgi olsun diye söylim hayal kırıklıgı yasama emi :/ daha önceki mesajlarımdada var gidene kadar hersey iyi..bende iyi bir cerrahl görüstüm ama adam bana tek iz haline getirilebilir sadce kesin yöntem olarak dedi...artık neresi kesinse bunun..:kedi: benim kolum baya baya harita hatta ben resim ekleyemiyorum tarcıncım sana atmıstım ya ekleyebiliyosan bi zahmet ekle be anacımkaydirigubbakcemile5 her neyse benim izlerim dagınık ve irili ufaklı...doktor işte izlerin yogun oldugu bölge için ameliyat..onun haricinde kalan 3-5 cizik daha var onlarıda lazer yaparız cok gecirmez ama bi nebze hafifletir dedi ki lazer yaparız dedigi izler benim diger izlerin yanında hiç bişi ve bana tek iz haline getirmeye 1550tl lazerle seans bası o küçükler için 200tl dedi bu aklında bulunsun fıstıgım..... eyvahedigeldismile insallah yinede olumlu bi sonuc alırsınız fıstıklar..ben olmadı kısa tek iz haline getirmeyi düsünüyorum....ozaman söz koyarım resimleriiii:kedi:
canım vichy üretimini durdurmuş çünkü makyaj ürünlerinden çıkmış gerçi nette birkaç sitede var bize ekime kadar idare etsin yater ekimde bir araştırıp ya ameliyat ya lazer yaptıracağız bu yazı böyle atlatmak istiyoruz kolda fondöten belli olmaz heralde
biz kullancaz lazım ya üretimi de durur kaydirigubbakcemile3 off offf en iyi kapatıcı fondöten vichyninki diye baktım araştırdım arzu coverdermi söylemişti ama baktım ona pek memnun değil kullananlar.. diğer kapatıcılar kapatmıyo bendeki izleri. geçen bi denedim de ewdekilerle.. yok işe yaramadı.
kızlar merhaba papatyanın dediği dermaroller ı araştırdım :)) netten bakarsanız öncesi sonrası resimleri var.. küçük iğnelerle yara yada iz olan yeri yeniden yara yapıyo gibi bişey.. vücut orayı yara olarak algılayıp kolajen üretiyomuş. mail gönderdim jilet izlerinde de etki eder mi diye.. baya işe yarayan bişeye benziyo. bide onu mu denesek acaba
şu topuk taşıyla falan kazıma yapıyolar ya onu küçük bi yerde denesem mi acaba diyorum