Popüler Konu Jilet izi giderme

Kolunuzdaki kesi izlerini tamamen yok etmek tıbben mümkün değildir, ancak bu izler daha iyi hale getirilebilir. Kalın, kaba izler ince hale getirilebilir, yönü bizim açımızdan kötü olan izlerin yönü değiştirilebilir, birden fazla olan izler tek bir iz haline getirilebilir, böylece jilet gibi değil ameliyat olmuşsunuz gibi değerlendirilecektir. Plastik cerrahide de izler olur ancak bu izler vücudun kendi çizgileri içinde gizlenmeye çalışılır. Yine kullanılan malzemeler son derece incedir. Bunun sonucunda kalacak iz de minimum olur. Yine sizi görmek kaydıyla, eğer yüzeyel izler varsa fraksiyonel lazer ile izleri daha da hafif hale getirebiliriz. Ancak sizi görüp değerlendirmek şarttır. Ortalama ücret 1700-2000 TL dir.

bu da başka gelen bir cevap arkadaşlar

hmm öyle olduğunu bilmiyodum poppycim.. ya kardeşinin aldığı silikon tabakalardan ben ümitliyim aslında hala.. bilmiyorum bi kullansın bakalım.

ya deniyor bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş canım zaten ilk olumlu gelişmede sizinle paylaşacağım

Cica-Care Silikon Jel Tabaka 12 x 15 cm

ETKİLİ SKAR TEDAVİSİ

CICA-CARE eski ve taze oluşmuş olan kırmızı ve ciltten kabarık skarların etkili tedavisi için geliştirilmiş ve tıbben etkinliği kanıtlanmış silikon jel tabakadır.
CICA-CARE yapışkanlı silikon jel tabakası yumuşak, konforlu ve kullanımı kolay bir üründür.
CICA-CARE skarın şekli ve büyüklüğüne göre kesilebilir, dayanıklı ve tekrar tekrar kullanılabilen bir üründür. Gece veya gündüz kullanabilirsiniz. Hypoallerjiktir ve çocuklarda güvenle kullanılabilir.
Her bir kesilmiş CICA-CARE parçası en az 1 ay süreyle kullanılabilir. En iyi tedavi sonuçlarını 2-4 aydan sonra gözleyebilirsiniz.
271,90 TL

kızlar sizin dediğiniz tabaka bumu bi bakın belki işinize yarar

kızlar bu izleri kapatmak için tavsiye edeceğiniz bir fondöten var mı?

kızlar bu izleri kapatmak için tavsiye edeceğiniz bir fondöten var mı?

vichy dermablend.. bende ondan alcam zaten. sengözlerimebaksanab

Ciddi cilt kusurlarını kapatıcı fondöten

Dermablend geçici ya da kalıcı tüm estetik cilt kusurlarını ortadan kaldırmak, yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla tasarlanmış bir kapatıcı fondötendir. Klasik bir fondötene göre iki kez daha güçlü bir kapatıcı özelliği olan fondöten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor. Dövme, vitiligo, varis gibi sorunlar kapatılabiliyor.

Özel bölgeler için lokal düzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dövmeleri bile bütünüyle kapatmak mümkün.

merhaba canlar...simdi fıstıgım cok güzel yazmıssında hani bi ön bilgi olsun diye söylim hayal kırıklıgı yasama emi :/ daha önceki mesajlarımdada var gidene kadar hersey iyi..bende iyi bir cerrahl görüstüm ama adam bana tek iz haline getirilebilir sadce kesin yöntem olarak dedi...artık neresi kesinse bunun..:kedi: benim kolum baya baya harita hatta ben resim ekleyemiyorum tarcıncım sana atmıstım ya ekleyebiliyosan bi zahmet ekle be anacımkaydirigubbakcemile5 her neyse benim izlerim dagınık ve irili ufaklı...doktor işte izlerin yogun oldugu bölge için ameliyat..onun haricinde kalan 3-5 cizik daha var onlarıda lazer yaparız cok gecirmez ama bi nebze hafifletir dedi ki lazer yaparız dedigi izler benim diger izlerin yanında hiç bişi ve bana tek iz haline getirmeye 1550tl lazerle seans bası o küçükler için 200tl dedi bu aklında bulunsun fıstıgım..... eyvahedigeldismile insallah yinede olumlu bi sonuc alırsınız fıstıklar..ben olmadı kısa tek iz haline getirmeyi düsünüyorum....ozaman söz koyarım resimleriiii:kedi:

canım vichy üretimini durdurmuş çünkü makyaj ürünlerinden çıkmış gerçi nette birkaç sitede var bize ekime kadar idare etsin yater ekimde bir araştırıp ya ameliyat ya lazer yaptıracağız bu yazı böyle atlatmak istiyoruz kolda fondöten belli olmaz heralde

kızlar benimde bacaklarımda çok derin yara izlerm vardı ve ben derma rollerla neredeyse kurtuldum esasında çatlaklarm için aldım onlar henüz yok olmadı ama izlerde müthiş bir azalma var birde contratubex sürüorum kesnlkle tavsiye ediorum inanılı gibi bişi diil bisürü paraya gerek yok lazerle falan uğraşmayın derm ben

mervecim baktım resimleri eklemek için ama silmişim canım yaa bilmiyorumkismile

biz kullancaz lazım ya üretimi de durur kaydirigubbakcemile3 off offf en iyi kapatıcı fondöten vichyninki diye baktım araştırdım arzu coverdermi söylemişti ama baktım ona pek memnun değil kullananlar.. diğer kapatıcılar kapatmıyo bendeki izleri. geçen bi denedim de ewdekilerle.. yok işe yaramadı.

olsun fıstıgım bosver

kızlar merhaba papatyanın dediği dermaroller ı araştırdım :)) netten bakarsanız öncesi sonrası resimleri var.. küçük iğnelerle yara yada iz olan yeri yeniden yara yapıyo gibi bişey.. vücut orayı yara olarak algılayıp kolajen üretiyomuş. mail gönderdim jilet izlerinde de etki eder mi diye.. baya işe yarayan bişeye benziyo. bide onu mu denesek acaba

peki nereler uyguluyor tontonum fiyat falan belirtilmiş mi?? ayyy sonuc verir mi ki acabaabilmiyorumkismile

walla sivilce izleri yanık izleri ameliyat izleri kırışıklıklar lekeler her şeyde uygulanıyomuş. angelina jolie da bunu kullanıyomuş yüzüne :)) haftada en fazla 3 kez yapmak gerekiyomuş etkisinide 3 hafta sonra gösteriyomuş zannedersem. 0,50 1,00 1,50 mm lik iğneli olanları var.. artık ne için kullanacaksan ona göre alıyosun iğne boyutunu. bizimkini 1,50 mmlik olan paklar bence en uzun olanı o. fiyatı da fazla bişey değil 59 69 tl alışveriş sitelerinde var. krem süreceğin zaman kremin etkisini %40 artırıyomuş. bunu alsakta üstünede kremlerle takviye yapsak bence işe yarar gibi duruyo. tamamen geçirmesini beklemiyorum. öteki kol gibi olmasını beklemiyorum. sadece hafifletse o bile yeter yani. 69 liralık bi ürün sonuçta. bide sen bak cicim ya sen ne diyeceksin kafana yatacak mı

dermaroller yaz hemen sitesi çıkıyo zaten. orda öncesi sonrası resimleri var. yada direk görsellerden araştır orda da öncesi sonrası resimleri çıkıyo. videoları bile var. bi bak bakalım işe yarar mı sence en azından bi kısmını hafifletir azaltır gibime geldi benim bilmiyorumkismile

dermarollerla ilgili bizim için faydalı olacak bikaç resim arkadaşlar bence işe yarar gibi duruyo ben alcam walla :)

cok özür dilerim mesajlar geldi hiç bakamadım şimdi gördüm çok utandım gerçekten çok özr dilerim 3.gün değil , ğer ben böyle bişey söylersem yalan söylemiş olurum :) üçüncü aşamaya geçtim her aşama kendi arasında 2 haftadan oluşuyor ilk halini naptıysam yüleyemedim görüntülenemiyor diyor , isteyen arkadaslarıma ilk halinide özelden mutlaka atmaya çalışırım ama genede önceki resimlerimden uzaktan olan bir resmimdeki kolumu kesip koyyorum uzaktan olmasna ragmen beliginligi görürsünüz tekrar çok özür dilerim mervecim sanada kaç kere attım cevap vermeyince bende merk ettim

Eklentiler

• $SDC11412.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 612
  • $SDC11168.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 317
ya lütfen zımparalatma falan yapmayın sonu hep hüsranla bitiyor contractubexte bir çözüm ama uzun sürelik yaraları geçirmiyor , coverderm gibi kremlerde aşırı yaglı denedim çünkü be topuk taşnı bilegime sürmüştüm ama orada dikiş izide vardı doktor burdaki sinirleri tamamen öldürmüşsün diyor hiç bir şekilde tepki vermyor o yüzden sakn yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…