Popüler Konu Jilet izi giderme

nedir bu sessizlik kızlar.?? yok dımı çaresi.? olsaydı şaşardm zaten..

hayırlısı olsun ayşecim ne diğm,inşllh iyi olursun,sana daha önce söylemiştim,ben 5 seans fraksyonel lazer olmuştum acıbadem hast.mağlesef hüsran.. inşllh sen şifa bulursun tatlım..
ben yaza evleniyorum,uzun kollu gelinlikler bakıyorum....inşllh gerek kalmaz,
kızlar çarşmba gunu ameliyat oluyorum,hücre spreyi serkan dinar'a...son çarem son denemem bu...yoruldum artık

Umarım işe yarar bu hücre spreyi de kurtulursun artık.ben de lazerle sonuna kadar gidicem,iz sayım azalırsa kalanlara da yama düşünüyorum.

iinşllh canm azalma olur,bak dermaabrazynuda araştır derim,ben kararsız kalmıştım acaba dermaabrzyonmu yaptırsam hücre spreyimi diye,dermaabrazyonla zımpara yapıyolar hani tek seansta del belki ama 2 veya 3 seansta ince izler mutlaka gidiyomuuş,inşllh bende doğru karar vermişimdir canm ya offf..
haber ver mutlaka bana lazerden ansıl gidiyo gelişmeler merak ediyorum...bende yazıcam canm..

arkadaşlar aralık geldi hala bişey yaptırmadım ve zaten gec kaldım anlaşılan bu yaz da böle gecicek şimdiden stress yapmaya başladom bile.sanırım tek cozum cengiz bey ama yaza rahat dolAŞmak için en mantıklı ay eyluldu gec kaldım anlıycagınız.şımdı yaptırsam yaza ciddi iz olucak.diğer sorunum ise ameliyat olacagımı erkek arkadasıma nasıl soleyecegım.sonucda 1 hafta yatıcam ve kolumu sargılı gorecek offfff bir turlu solyemıyorum onaa

temmuza kadar gayet güzel bir sonuç alırsın. altı yedi ayda yüzde 70-80 düzelme sağlıyor...

kızlar ameliyat olalı 1 hafta oldu,yarın bandajlarım alıncak,görüntü şimdlik beni çok korkutacak ve kesin yine baylırım biliyorum..açıkçası ben bukdar zor geçeceğni zannetmiyodum,inşallh sonu iyi olur yoksa ben herşeye razyım.
birde iki koldan oldumya ameliyat mumya gibi geziyorum evde..
gelişmelerden haberdar edicem,öpüldünnüz..

geçmiş olsun sibel innşallah kurtulursun allah emeklerini boşa çıkarmasın her ne kadar bana kızgın olsanda hayatında mutluuklar dilerim

serkan dinara mesaj attım iiileşme oranı yüzde 60 yüde 80 diyor fiyatınada 5000 tl diyor yuh diyorummm iiileşmiyecek yüzde yüz ve beş binlira saçmalamış

çok çok geçmiş olsun sibel,iyi haberlerle dönersin inşallah

teşkr ederim tatlm sağol..üzerinden ince bantlarda alındı,artık iyileşmsini bekliycem,parça alınan yer çok acıyor yaa,üzerinden bandaj alınırken aşırı canm yandı ve kanadı
artık bu izler geçsede geçmesede başka hiç bir işlem yaptırmıycam kızlar,yıllar önce keserken can acısını hatırlamıyorum ama eminim bukdar acımamıştır,
bedelini çok ağır ödedim...

bu bedeller..düzeltmek için katlanılan,düzeltmesen de katlanılan..nasıl birşeymiş ki bu yapıştı kaldı üzerimizde,hepimizde aynı ağır yük.birilerinin düşünüp de söylemekten çekinmeyeceği o cümleler yüzünden yaşadığımız o sıkıntılar..o korkular..kışın ortasındayken bile yaz geldiğinde yaşayabileceklerinin düşüncesiyle hep bi kıvranmalar..en iyisini yaparsın sibel,elinden geleni çok fazlasıyla yaptın zaten, artık daha öte bişey yapma.biz yazdığın kadarını biliyoruz,bi başına neler yaşadın ne kadar çektin kim bilir,buna bi de fiziksel acı ekleyip düzeltmek için bunları çekiyorsun,bırak bundan sonrası da olacağı kadar olsun.umarım seni en rahat ettirecek kadar olur ve olan haliyle kalır da çektiklerine değer.kendini en iyi hissettiğin zamanlarda yeni fotoğraflarını da ekle paylaş bizimle.güzel haberler alırız inşallah senden,kendine iyi bak..

Canım 3 hafta geçti lazerin seansının üzerinden iki bucuk hafta sonra ancak kalktı kabuklar,iyileşme var mı dersen varla yok arasında tam kestiremiyorum.
Bu arada lazer yapılan kısımlar beyazladı sanki,sende de olmuşmuydu ve kalıcı mı?

Bu arada sana da çok geçmiş olsun.Umarım istediğin gibi olur sonuç.

ben lazer yaptordığmda bendede aynı şey oldu canm,yapılan yerler beyazladı,yaklaşık 1 sene sonrda denize gittiğmde izler bembeyaz kaldı etrafı bronz olunca izler daha çok belli oldu,ben yandıkça yanıyorum izler beyazlıyo,nooluyo ya dedim başladım ağlamaya..
valla seni korkutmak istemem kusura bakma canm,ben zaten lazerde çaresini bulsaydım dünya paralar verdim zaten bugune dek,bidaha verirdim ama yokkk çok üzgünüm inşllh sen çaresini bulursun ne diğm..

misspurp çok teşekkr ederim tatlım yazdıkların için.
bıraktım zaten artık uğraşmayı lanet gelsin yeter..can acısına dayanamıyorum artık..biraz zaman geçsin koyucam resim, daha pembe kırmızı izler,bişey belli deil,bu beklemekte beni kahrediyo.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…