Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaslar herkese merhaba. Ben de bu lanet izlerden kafayi yemek uzereydim. En sonunda 1.5 ay once tek iz ameliyati oldum. Dikislerimi doktorum genisleme olmasin diye daha almadi. Su anda gunde 23 saat izin uzerinde sekilde silikon iz azaltici kullaniyorum. Iz azalticiyi kullanmaya basladigim gun doktorun verdigi kremden once izin uzerinden dermarollerla 5 dakika kadar geciyorum ve sonra kremi masajla suruyorum. Aslinda sadece o krem degil bircok seyi karistirarak bir karisim yaptim onuda uyguluyorum, ben burdaki arkadaslarin bazilarinin tek iz ameliyatinin izlerini gordum ama benimki daha mi iyi durumda cok emin olamadim. aslinda bana iz cok iyi durimda gibi geliyor ama. Eger fotograf ekleyebilirsem yorum yaparsaniz sevinirim. bence tek iz ameliyati en kesin cozum. Lazer falan sadec goruntuyu azaltiyor ama tamamen silmiyor.

arkadaslar bu kolumun fotografi,ameliyat olali 1.5 ay oldu. Ne dusunuyorsunuz?

Eklentiler

• $kol.jpg
    $kol.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 193

uzunluğu nasıl peki izlerin o kadar alandamıydı bu amaliyatta mı uzun iz bırakılyor uzun gibi geldi de
ama eskisinden ii olmuş en azından jilet izi değil
iyileşince daha ii olur açılma olmaz umarım
benimkiler 1 parmak mesafeli bir alnda var

kızlar ameliyat olalı 1 hafta oldu,yarın bandajlarım alıncak,görüntü şimdlik beni çok korkutacak ve kesin yine baylırım biliyorum.En Büyük KK.açıkçası ben bukdar zor geçeceğni zannetmiyodum,inşallh sonu iyi olur yoksa ben herşeye razyım.
birde iki koldan oldumya ameliyat mumya gibi geziyorum evde..
gelişmelerden haberdar edicem,öpüldünnüz..

senin ne ameliyatı canım tüm sayfaları okuyamdım kusura bakma

arkadaslar evet iz biraz uzun farkindayim ama benim jilet izlerim biraz garipti zaten. Normal jilet kesigi gibi yanlamasina degilde uzunlamasinaydi. o yuzden cikarildiklarinda kalan iz biraz uzun oldu. Umarim zamanla daha iyi olur ve bende artik bu eziyetten kurtulurum. 10 yildir bu izlerle yasamaktan kafayi yedim. Bir anlik birseyin bedeli bu olmamaliydi. En azindan anlami degisti o bile rahatlatici. Burada herkesi o kadar iyi anliyorumki, yazlari uzun kollular, kapaticilar, lazer, iz azalticilar denemedigim sey kalmadi. Umarim hepimiz bu izlerden kurtulabiliriz.

kolunun o kadar alanındamıydı yani?
izlerin olduğu bölgeden daha fazlamı kesik
benim az yerde var 1 parmak uznlupu kadar benimkide o kadar uzun olur mu?

açılıyor mu bide cevaplarsan sevinirim

beyazpati evet izler kolumun o kadar alaninda oldugu icin benim izim o kadar uzun oldu. Eger seninki sadece 1 parmaklik bi alandaysa izinin boyutuda o kadar olacaktir. Benim doktorum acilma olmasin diye 1.5 ay olmasina ragmen dikisleri henuz almadi ve su anda da uzerine silikon jel koyarak ve bazi kremler uygulayarak iz azaltici tedavi uyguluyoruz. Doktorum bu izin 6 ay sonra belli belirsiz olacagini soyledi. Tabi iyi bakmaklada alakali. Ilk 1 hafta kolunu zorlamaman gerekiyor acilma olmamasi icin. Ilk gunler gercekten biraz agrili geciyor, ben bunu azaltmak icin ilk 3 gun aski kullandim. onun disinda sonrasi icin hicbir sorun olmuyor. Ben minimum iz kalmasi icin elimden geldigince iyi bakmaya calisiyorum ama zaten dedigim gibi en azindan anlami degisti ve boyle ince bir iz zaten kapaticiyla cok kolay kapatilabilir. Sonunda artik bu yaz kisa kollu giyebilecegim. Gercekten beni mutlu ediyor bu. Ben ameliyati Ankarada oldum. 1500 tl odedim. Ogrenmek istedigin baska seyler olursa sorabilirsin. Ben paylasmak istedim cunku bana bu ameliyatin sonucu iyi olacakmis gibi geldi. Izim gercekten cok ince sekilde iyilesiyor. Eger ben kurtulabileceksem herkes kurtulsun bu lanet izlerden diye yardimci olayim istiyorum.

sharap tek iz ameliyatnı çok beyendim,gayet iyi olmuş canm,bilmiyorm bi bilgin varmı bende tek iz ameliyatı olmuştum.
geçmiş olsun canm,çok iyi bakmalısın koluna ki açılma olmasın..

cry selam canim. evet biliyorum seninde tek iz ameliyati oldugunu, ben bu forumu cok zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum. Tek iz ameliyatina da isin acikcasi senin kolunun durumunun cok iyi olduguna dair yorumlardan sonra karar verdim. Senin kolunun resimlerini bulmaya calistim ama bulamadim. Senin ne kadar oldu ameliyat olali, Su anda ne durumda kolun. Canim isin acikcasi ben de begendim ameliyati, simdilik cok ince bir iz seklinde iyilesiyor ama sence 1.5 aydan sonra hala acilma riski var mi. eger acilirsa cok uzulurum.

sharap ameliyatın gayet başarılı ancak, yukarda senin izlerinin dikey olduğunu söylemişsin buna bağlı olarak çıkarılan alanın eni azdı sanırım?

öncelikle çok geçmiş olsun.bence 1,5 aya göre çok iyi görünüyor,cilt yapınla yada sigara alkol kulanımınla falan ilgili olsa gerek iyi toparlanmışsın,nerdeyse kızarıklık yok,ilaçlar da etkilidir mutlaka.tek iz kesinlikle çok mantıklı ama bazen karar vermek o kadar kolay değil işte.ben çok ince ve çizik gibi izlere sahibim o yüzden böyle bi operasyondan başka bi yolla en az hale nasıl getirebilirim diye burda paylaşıyorum osoruyorum falan.yani bu kararı verip kalacak olan izle rahat edecek herkesi anlarım ama ben bir türlü cesaret edemedim.dermaroller seanslarıyla uğraşıyorum şimdi de.kimyasal peelingler kryoterapiler bilmem ne tür ilaçlar bir ton şey,çok şey denedim,hiç sonuçsuz değilim ama en rahat edeceğim hale de henüz kavuşamadım.umarım sen bundan sonra rahat edersin sharap,hem bu kadar acısına sızına katlanıp hem de bu kadar paralar harcıyoruz değsin yeterki dimi?ama sana bişey daha sölicem,bence havalar ısınıncaya kadar senin çok daha iyi olacaktır,şu anda bile gayet iyi,tekrar geçmiş olsun.

sharap ameliyatın gayet başarılı ancak, yukarda senin izlerinin dikey olduğunu söylemişsin buna bağlı olarak çıkarılan alanın eni azdı sanırım?

Halecan cikarilan alanin eni cok az degildi, soyleki uzunlamasina ama yan yana bircok kesigim vardi, yani en az 2 cm lik bir alan cikarildi.

öncelikle çok geçmiş olsun.bence 1,5 aya göre çok iyi görünüyor,cilt yapınla yada sigara alkol kulanımınla falan ilgili olsa gerek iyi toparlanmışsın,nerdeyse kızarıklık yok,ilaçlar da etkilidir mutlaka.tek iz kesinlikle çok mantıklı ama bazen karar vermek o kadar kolay değil işte.ben çok ince ve çizik gibi izlere sahibim o yüzden böyle bi operasyondan başka bi yolla en az hale nasıl getirebilirim diye burda paylaşıyorum osoruyorum falan.yani bu kararı verip kalacak olan izle rahat edecek herkesi anlarım ama ben bir türlü cesaret edemedim.dermaroller seanslarıyla uğraşıyorum şimdi de.kimyasal peelingler kryoterapiler bilmem ne tür ilaçlar bir ton şey,çok şey denedim,hiç sonuçsuz değilim ama en rahat edeceğim hale de henüz kavuşamadım.umarım sen bundan sonra rahat edersin sharap,hem bu kadar acısına sızına katlanıp hem de bu kadar paralar harcıyoruz değsin yeterki dimi?ama sana bişey daha sölicem,bence havalar ısınıncaya kadar senin çok daha iyi olacaktır,şu anda bile gayet iyi,tekrar geçmiş olsun.

missrup dermarolleri ben de denedim daha once, bende en ince izlerimde bile etkili olmadi, sadece goruntuleri biraz hafifledi ama hala oradaydilar. Karar vermenin zor oldugu konusunda sana kesinlikle katiliyorum cunku ben de bu ameliyata karar verinceye kadar o kadar cok sey denedim ki tahmin edebiliyorsundur zaten. Lazer, dermaroller, iz azaltici kremler, peelingler, zimparalama binlerce sey denedim ama kurtulamadim bu lanet izlerden bir turlu. En sonunda bu ameliyata karar verdim. Evet gercekten cok kolay bir ameliyat degil, iyilesme sureci uzun, ozen gerekiyor, ilk gunler cok agrili geciyor ama baska secenek bulamadim artik. Umarim dedigin gibi yaza kadar daha iyi olur, sonucta kalacak iz jilet izlerinden daha iyi bence ve eger iyi bakilirsa belli belirsiz bir iz kalacagini soyledi doktorum. Onu da kapaticiyla falan halledebilirim sanirim. Birsey daha eklemek istiyorum, doktorum ameliyati gayet iyi yapti kesinlikle, ek olarakda ben 0.5 cmlik ev tipi ben dermaroller da kullaniyorum su an izin ustune. Kremleri uygulamadan once etkisi artsin diye yapiyorum, ben izin kisa zamanda daha iyi toparlanmasinin onemli bir nedenininde bu oldugunu dusunuyorum.

1.5 ay deil 1 sene sonra bile açılma riski var,bak ben mağzada çalışırken,kollar bütün gün hareket ediyo ya,eve geliyodum kollarım yorgunluktan şişiyodu sonra,ve hafif nir açılma yaptı,çok dikkat et,artık et yapıştı bişey olaz deme,benm ameliyatım daha buyk seninkinden,bileğimden dirseyime kadar,resim görmek istersen arkadşalk gönder kabul edeyim albume bakabilirsin..
cry selam canim. evet biliyorum seninde tek iz ameliyati oldugunu, ben bu forumu cok zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum. Tek iz ameliyatina da isin acikcasi senin kolunun durumunun cok iyi olduguna dair yorumlardan sonra karar verdim. Senin kolunun resimlerini bulmaya calistim ama bulamadim. Senin ne kadar oldu ameliyat olali, Su anda ne durumda kolun. Canim isin acikcasi ben de begendim ameliyati, simdilik cok ince bir iz seklinde iyilesiyor ama sence 1.5 aydan sonra hala acilma riski var mi. eger acilirsa cok uzulurum.

kolumun son halinin resminide şuan koymuycam resim,çunku hücre spreyi ameliyatı geçirdim,henüz 1 ay olmadı,kırmızı pembeli bütün izler,
biraz geçsin koyucam resim..

Merhaba arkadaşlar salı günü cengiz açıkel e ameliyat oldum sol kolum omuzdan bileğime kadardı çok vardı deri yaması yapıldı kolum alçıda bacağımdan ince deri alındı kolum zımparalandı ustune deri yapıştırıldı pazartesi kontrole gidicem iyi olmasını umuyorum.Doktorum çok iyi biri ona güvendim açıkçası... Lazere gitmeyin sakın hiç bir sonuç vermiuor, para tuzağı.Üzmeyin derdimize çare bulunuyor zamanla... :)

sharap sen ameliyatı kime oldun arkadaşım doktorun ismi nedir bence çok başarılı olmuş ameliyatın ama hala var sanki kenarda dimi

sharap sen ameliyatı kime oldun arkadaşım doktorun ismi nedir bence çok başarılı olmuş ameliyatın ama hala var sanki kenarda dimi

Busra o iz olarak gorunenler jilet izi degil degil, silikon jel yaranin ustunde 23 saat falan kaliyor, ustunede baskiyi artirici corap gibi birsey takiyorum. O kenarda gorduklerin o silikon jelin biraktigi izler, fotografi cekmeden hemen once cikarmistim, o yuzden oyle gorunuyor, yoksa tum jilet izlerini kesip cikardi doktorum. Doktorumun adi Ferruh Bingul, Ankarada GOP da klinigi var ama ameliyati hastanede yapiyor.

dicleee çok geçmiş olsun tatlım,senin adına sevindim,ben iyi olucağına inanıyorum,daha öncede dorope diye bi arkadaşımz cengiz beye ameliyat olmuştu ve son halini 1 ay önce falan resimle göstermişti bize,fakat ortalarda yok mağlesef,ama o son resimden çok belliydi durum gayet iyiydi canm,
ben serkan beye ameliyat oldum,daha sonuç belli deil bende ama keşke diyorum bende cengiz beye ameliyat olsaydım diyorum...
Merhaba arkadaşlar salı günü cengiz açıkel e ameliyat oldum sol kolum omuzdan bileğime kadardı çok vardı deri yaması yapıldı kolum alçıda bacağımdan ince deri alındı kolum zımparalandı ustune deri yapıştırıldı pazartesi kontrole gidicem iyi olmasını umuyorum.Doktorum çok iyi biri ona güvendim açıkçası... Lazere gitmeyin sakın hiç bir sonuç vermiuor, para tuzağı.Üzmeyin derdimize çare bulunuyor zamanla... :)

X