Popüler Konu Jilet izi giderme

tamam canım hiç merak etme sen moralini de bozma.. ben seni haberdar ederim ...sevgiler...

canm nasılsın,konuşamdık hiç,ben bayramdan sonra oluyorm ameliyt kısmetse,msn de konuşamadk birtürlü,önümüzdeki hafta msn.hep açık olucak.

canım kusura bakmayın.işlerden dolayı giremedim.fotograf koydum

slm tedaviye başlayalı 1.5 ay oldu memnunum sonuçta ne olursa olsun eskisinden iyi olacak moralim günden güne artıyor bu forumdaki bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle cry a.

canım kusura bakmayın.işlerden dolayı giremedim.fotograf koydum

dorope kolun çok iyi görünüyor.izlerden eser yok ve tamamen yanık izi gibi sanırım giderek de iz azalıyor.cengiz bey bana dikiş izi kalabilir diyordu ama sen de hiç kalmamış.sanırım ameliyat 6 ay önce falan oldu.dahada azalıcakmıymış izler

slm tedaviye başlayalı 1.5 ay oldu memnunum sonuçta ne olursa olsun eskisinden iyi olacak moralim günden güne artıyor bu forumdaki bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle cry a.

slm hilary ne tedavisine başladın.ben hala neye başlamam konusunda karar veremiyorum.

cengiz beye gittim..saolsun çok ilgilendi ve uzun uzun operasyonun herşeyini anlattı...ben sewgilimle gittim kendiside doktor..kesinlikle ikimizde tam anlamıyla tatmin olduk ..daha önce yakup avşara gitmiştik tek iz ameliyatı için..ama hiç tatmin olmamıştık..hücre spreyi zaten kalıcı bir çözüm değil izlewr geçmiyor..anlayacağınız kesin çözümü yama ameliyatı..ben kesinlikle olucam artık kafaya koydum hayırlısı inşşş...

arkadaşlar merhaba,

kolumun su anki halini sizlerle paylaşmak istedim...
pek iyi bir görüntü olmasa da faca izinden daha iyidir diye düsünüyorum.
tabi tedavi sürecim hala devam ediyor...
iyi günler herkese.

Uploaded with ImageShack.us

evet tatlım azalıcaktır daha da ben inanıyorum.hiç dikiş izi kalmadı zaten.yanık gibi duruyo mart ayında tam sonuç görünücek.1 sne olmuş olucak

çok teşekkür ederim cnm mutlaka gidicem.En korktuğum şey çocuğum olduğunda anne bu ne dediğinde cevap veremeyecek olmam.Herkes hata yapar ama bunu bir ömür taşımak gittiğin yere onu da götürmek çok zor((Allahın izniyle şu izlerden kurtulalım .Bende en kısa zamanda bunlardan kurtulucam hayırlısıyla

evet tatlım azalıcaktır daha da ben inanıyorum.hiç dikiş izi kalmadı zaten.yanık gibi duruyo mart ayında tam sonuç görünücek.1 sne olmuş olucak

dorooope! harika sonuç! tebrik ederim zamanla hiç bişey kalmaz...

angel çok iyi edersin işte sonuç ortada... başka şeyler denemeyin bence...

cengiz beye olmuyorm canm,serkan dinara olucam.çunku daha öncede söylediğm gibi yapılan işlemlerden dolayı ' buz terapisi lazer v.s' gibi kötü denemelrden sonra sağ kolumda özellikle beyaz lekeler çok kaldı,sağ kolum zaten ince izierim,eskiden güneşte yanınca hiç belli bile olmuylardı,ama mağlesef yapılan yanlış uygulamalar izleri dahada belirgin hale getirdi,yazın denize gitmiştim,ben yanıyorum kollarım beyazlıyodu , dedimki nooluyor yaa,ağladım o an...
işte bu sebepten dolayı serkan dinara hücre spreyi tedavisi olucam ki bu beyaz olan yerler eski haline dönsün...

acıbadem hastanesinde yasemin hnm sen nerelerle görüştün

Daha önce 3 seans yaptırmıştım,Leventte bir doktora,doktor değiştiği için aynı yere gitmek istemiyorum.Bu haftasonu tekrardan lazere başlamaya karar verdim şimdi doktor araştırması yapıyorum.iyileşme oranı az,iyileşme süresi uzun ama şuan benim için daha uygun bir yöntem yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…