sharap gerççekten çok iii olmuş geçmiş olsun kaç cm enine deri çıkARDILAR SHARAP şimdi bu soruyu soruyu sordum diye kızabilirler
1.5 ay deil 1 sene sonra bile açılma riski var,bak ben mağzada çalışırken,kollar bütün gün hareket ediyo ya,eve geliyodum kollarım yorgunluktan şişiyodu sonra,ve hafif nir açılma yaptı,çok dikkat et,artık et yapıştı bişey olaz deme,benm ameliyatım daha buyk seninkinden,bileğimden dirseyime kadar,resim görmek istersen arkadşalk gönder kabul edeyim albume bakabilirsin..
sharap sen ameliyatı kime oldun arkadaşım doktorun ismi nedir bence çok başarılı olmuş ameliyatın ama hala var sanki kenarda dimi
Selam kızlar,
Ben bacaklarımı alırken bir hata yaptım ve bacağımın önünde 6-7 tane 1.5 aylık jilet izi var. Contractubex kullanıyorum. LAser vb.tedaviler yaptırmaya açıkası param yetmez. Tüm yorumları da okuyamadım. Ne diyorsunuz sizce geçer mi? Ya da başka bir yöntem bilen var mı ilaç falan doktoruma danışabileceğim. Çünkü doktorlar genelde geçmez diyip gönderiyorlar. En azından bilerek gitmek istiyorum :2:
teşekkür ederim canım... yarın dikişler alınacak.Tabii iyileşmesi yılları bulucak.Ama bklemekten başka birşey gelmez elimizden.Bu arada Cengiz beyin en genç hastası benmişim henüz 17 olarak... :) Daha diğer kolum var ahh ah zamaninda yaptik hepimiz bi hata umarım seninkilerde iyi sonuç verir canım benim...
Meraba bende uzun zamandır bu yazıyı takip ediyorum. Ben 18 yaşındayım ve kolumda 4-5 tane jilet izi var . Ama santimlerce kalınlığında değil. Çok detaylı bakılınca ve bu izlern kolumda olduğunu bilenler farkedebiliyor. Yani çok belli olmasa da onların orda olması beni rahatsız ediyor.Rahatsız etmekle birlikte iyice psikolojik olarak da çöküntü içerisindeyim . Doktora gitmekten çekiniyorum yadırgarlar diye bu arada onları yapalı 3 sene oldu lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olun .
ilk doktora gidişimi hatırladım 3 sene önce,ağlamaktan anlatamamıştım,o kadar üzülüyodum ki-hala üzülüyoum ama eskisi kadar değil-aynı şeyleri düşünerek utanıp kafamı kaldırmadan anlatmaya çalışıyordum.kesinlikle yadırgamıyorlar emin ol,bu şekilde kaç kişi görmüşler,hatta bana benim kadar kendini üzeni görmediğini söylemişti yakup avşar görüşmeye gittiğimde.bu insanlar uzman ve yapabileceklerine göre bilgi veriyorlar sana sadece.benim de izlerim çok az ve çizik halinde,başka bir uzman da sen oraya bakmazsan kimse bakmaz demişti.sıkıntılı halimizle biz farkettiriyoruz bu ince izleri,kurtulmayı istemek doğal ama gereğinden çok takıp üzme kendni.madem forumu bu konuda takip ettin aklına yatan bi çözüm üzerine gidip bir uzmanla görüş derim ben.bişey daha söyliyeyim süre olarak 3 yıl kısa bi süre yapabileceklerin var demektir,ben 10 sene önceki izlerle uğraşıyorum daha ağır değişim gösteriyor.o yüzden sevinebilirsin bile :)
bende bu izleri çok kafayı taktım ama başıma gelmeyen kalamdı...hiç birşeye inancım kalmadı...
evet kötü hemde çok kötü,
eskiden bu izler varken kısa kıllu giyebiliyodum,yıllarca guneşte ve solaryumda yana yana çok net belli deildi ama tedavilere bi başladım kabak gibi açıldı izler,canavara dönüştü kollarım...mahfetti beni bu dr.lar...tuzaklara düşemsin kimse,ben yandım sizler yanmayın arkadaşlar..