Popüler Konu Jilet izi giderme

teşekkür ederim canım... yarın dikişler alınacak.Tabii iyileşmesi yılları bulucak.Ama bklemekten başka birşey gelmez elimizden.Bu arada Cengiz beyin en genç hastası benmişim henüz 17 olarak... :) Daha diğer kolum var ahh ah zamaninda yaptik hepimiz bi hata umarım seninkilerde iyi sonuç verir canım benim...

sharap gerççekten çok iii olmuş geçmiş olsun kaç cm enine deri çıkARDILAR SHARAP şimdi bu soruyu soruyu sordum diye kızabilirler

sharap gerççekten çok iii olmuş geçmiş olsun kaç cm enine deri çıkARDILAR SHARAP şimdi bu soruyu soruyu sordum diye kızabilirler

busra tam olarak kac cm cikardigini bilmiyorum ama bence 1,5- 2cm falan civarinda vardi. Benim izlerim yanlamasina degil uzunlamasinaydi, ama yanyana bircok izim vardi.

cry canim sagol, bundan sonra daha da dikkat ederim, ben acilma artik olmaz diyordum cunku, umarim olmaz, tek istedigim bu. Hepimiz her yolu deniyoruz iste, bir anlik cahillik. Keske hic olmasaydi tabi ama artik onumuze bakip cozum yollari uretmek en dogrusu. Umarim ben dahil burdaki herkes bu izlerden kurtulabiliriz.

sharap sen ameliyatı kime oldun arkadaşım doktorun ismi nedir bence çok başarılı olmuş ameliyatın ama hala var sanki kenarda dimi

busra ben senin esinin kolundaki izlerin resmini gordum. Sanirim sizde tek iz ameliyati dusunuyorsunuz ama bak ben derim ki esinin kolundaki izler belli bile degil, hic ameliyata falan gerek yok. Cok bunaliyorsa kapatici surun. Kabarik bile degil kapatici hemen kapatir. Busra bunlari soyluyorum cunku cry da olmus bu ameliyati o da cok iyi bilir ki bu ameliyat cok kolay bir ameliyat degil. Ilk gunler cok agri aci oluyor. Kolunu hic oynatamiyorsun. Bakimi cok zor. Tabiki karar sizin ama bence o kadar aciyi bu kadar iz icin cekmeye degmez. Benim izlerim cok belliydi, ben esinide anlayabiliyorum o da kurtulmak istiyor tamamen ama iste bu izlerin tam kurtulusu yokki. Bu tek izle yasayacagim ben. Esinin izleri cok ince ayrica kabarikta degil bence lazer falan daha iyi sonuc verir, yada benzer seyler. Benim izlerim uzunlamasinaydi ve 2 tanesi korkunctu, onlarin yaninda sizinkiler iz bile sayilmaz. Bosuna uzmesin kendini yani.

Selam kızlar,
Ben bacaklarımı alırken bir hata yaptım ve bacağımın önünde 6-7 tane 1.5 aylık jilet izi var. Contractubex kullanıyorum. LAser vb.tedaviler yaptırmaya açıkası param yetmez. Tüm yorumları da okuyamadım. Ne diyorsunuz sizce geçer mi? Ya da başka bir yöntem bilen var mı ilaç falan doktoruma danışabileceğim. Çünkü doktorlar genelde geçmez diyip gönderiyorlar. En azından bilerek gitmek istiyorum :2:

Merhaba, izin yeni olduğu için tedavi sonucu daha iyi olacaktır.Mutlaka doktora git derim sana.Contractubex yeni izler için daha etkilidir ama doktorun önerebileceği başka yöntemler olabilir.Bence vakit kaybetmeden hemen tedaviye başla.

canım geçmiş olsunn... en doğru tedavi yolunu seçmişsin senin adına sevindim... Cengiz beyin yönteminde dikişler alınmıyor diye biliyordum? Bunu merak ettim? birde omzuma kadar demişşin üst kolundaki izlerinde biraz kabarıklık varmıydı? arkadaşlık gönderiyorum kabul edersenn sevinirim...

Meraba bende uzun zamandır bu yazıyı takip ediyorum. Ben 18 yaşındayım ve kolumda 4-5 tane jilet izi var . Ama santimlerce kalınlığında değil. Çok detaylı bakılınca ve bu izlern kolumda olduğunu bilenler farkedebiliyor. Yani çok belli olmasa da onların orda olması beni rahatsız ediyor.Rahatsız etmekle birlikte iyice psikolojik olarak da çöküntü içerisindeyim . Doktora gitmekten çekiniyorum yadırgarlar diye bu arada onları yapalı 3 sene oldu lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olun .

ilk doktora gidişimi hatırladım 3 sene önce,ağlamaktan anlatamamıştım,o kadar üzülüyodum ki-hala üzülüyoum ama eskisi kadar değil-aynı şeyleri düşünerek utanıp kafamı kaldırmadan anlatmaya çalışıyordum.kesinlikle yadırgamıyorlar emin ol,bu şekilde kaç kişi görmüşler,hatta bana benim kadar kendini üzeni görmediğini söylemişti yakup avşar görüşmeye gittiğimde.bu insanlar uzman ve yapabileceklerine göre bilgi veriyorlar sana sadece.benim de izlerim çok az ve çizik halinde,başka bir uzman da sen oraya bakmazsan kimse bakmaz demişti.sıkıntılı halimizle biz farkettiriyoruz bu ince izleri,kurtulmayı istemek doğal ama gereğinden çok takıp üzme kendni.madem forumu bu konuda takip ettin aklına yatan bi çözüm üzerine gidip bir uzmanla görüş derim ben.bişey daha söyliyeyim süre olarak 3 yıl kısa bi süre yapabileceklerin var demektir,ben 10 sene önceki izlerle uğraşıyorum daha ağır değişim gösteriyor.o yüzden sevinebilirsin bile :)

Yani okuduklarımda yapan kişilerin bu izleri yaptıktan sonraki zaman dilimi içersinde çok fazla senelerin geçtiğini , daha derin jilet izleri olduklarını duydum. Ama artık birşeyler yapmam gerek bir hastanede staj yapan arkadaşım var bu olayı kafama çok taktığımı biliyor. Ordaki doktorlar ile görüşmüş.Haftaya beni bekliyorlar inşallah kurtulurum bu izlerden .

bende bu izleri çok kafayı taktım ama başıma gelmeyen kalamdı...hiç birşeye inancım kalmadı...

evet kötü hemde çok kötü,
eskiden bu izler varken kısa kıllu giyebiliyodum,yıllarca guneşte ve solaryumda yana yana çok net belli deildi ama tedavilere bi başladım kabak gibi açıldı izler,canavara dönüştü kollarım...mahfetti beni bu dr.lar...tuzaklara düşemsin kimse,ben yandım sizler yanmayın arkadaşlar..

Kollarındaki izlerin resimlerini paylaştın mı peki ve hangi yöntemleri kullandın acaba :S

inan bana duyduğn yada hiç duyamdığn yöntemleri bile denedim,
sen yenisin burda anlaşılan,eskiler çok iyi biliyor neler yaşadım.boşver güzelim anlatmayada yoruldum,sana yemin ederim yaşadıklarımı anlatırken canım yanıyor...

sibel nerdesin yahu cevap vermiyosun tık yok... ne oldu kolların kötümü canım yaaa sonuç ne???

valla şekerim,geçen hafta serkan beye gittim,dedim serkan bey iyileşmedi bu kollarım bişey olmuyo,
bende bir evham bi telaş ses tonum yukseldi artık sinirlerim yıpranmış yahu :)
adam dedi dur sakin ol,daha çok erken,hücre spreyinde iyleşme 3 ay sonunda belli olmaya başlıyomuş,
hücreler yavaş yavaş oturuyomuş jilet izlerinin olduğu yerler derimin kendi rengini alıcakmış,
dün bidaha gittim serkana lazer uyguladı bide,öyle canm yandıki anlatamam

iyileşsin hemen resim koyucam vallahi,biliyosunuz ben diyer tedavisini olupta bidaha hiç buralara uğramayan vefasız arkadaşlardan deilim
zaten şimdi resim koysam korkarsınız,kıyamam size kızlar adeta bir canavarı andırıyo kollar

sıkma canını dur bakalım dediği gibi hele bir 3 ay olsun bakalım o zaman başına ekşirsin adamın..ben bu hücre spreyini cengiz beye sormuştum kesinlikle etkili değil çünkü sadece bölgenin üstüne işlem yapılıyor önemli olan kökünü tedavi etmek demişti vs vss resimlerle falan da tam anlamıyla açıklamşıtı..ben o yüzden yaptırma demiştim sana...ben kesin karar verdim cengiz beye gidicem ...bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için şu 2012 de kurtulsak bari lanet izlerden BIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…