Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım hiç merak etme sen moralini de bozma.. ben seni haberdar ederim ...sevgiler...
doropeye mesajlar atıyorum ama nafile..nedense bu dertten kurtulan ortadan yok oluyor,bende bunu anlamıyorum...yarın cengiz açıkelden haftasonu için randevu alıcam ve biran önce ameliyat olucam ama ben burdakiler gibi ortadan kaybolmam..herkese yardımcı olucam Allahın izniyle...
Ben de lazer tedavisine devam etmeyi düşünüyordum.Doktorların herbiri farklı şeyler söylüyor.Kararsız kaldım şimdi.
Hangi doktorla görüştüğünüzü yazabilir misiniz?
canım kusura bakmayın.işlerden dolayı giremedim.fotograf koydum
slm tedaviye başlayalı 1.5 ay oldu memnunum sonuçta ne olursa olsun eskisinden iyi olacak moralim günden güne artıyor bu forumdaki bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle cry a.
dorope kolun çok iyi görünüyor.izlerden eser yok ve tamamen yanık izi gibi sanırım giderek de iz azalıyor.cengiz bey bana dikiş izi kalabilir diyordu ama sen de hiç kalmamış.sanırım ameliyat 6 ay önce falan oldu.dahada azalıcakmıymış izler
cengiz beye gittim..saolsun çok ilgilendi ve uzun uzun operasyonun herşeyini anlattı...ben sewgilimle gittim kendiside doktor..kesinlikle ikimizde tam anlamıyla tatmin olduk ..daha önce yakup avşara gitmiştik tek iz ameliyatı için..ama hiç tatmin olmamıştık..hücre spreyi zaten kalıcı bir çözüm değil izlewr geçmiyor..anlayacağınız kesin çözümü yama ameliyatı..ben kesinlikle olucam artık kafaya koydum hayırlısı inşşş...
evet tatlım azalıcaktır daha da ben inanıyorum.hiç dikiş izi kalmadı zaten.yanık gibi duruyo mart ayında tam sonuç görünücek.1 sne olmuş olucak
canım kusura bakmayın.işlerden dolayı giremedim.fotograf koydum
koyduğun fotoyu bulamadım görmem mümkün mü?
arkadaşlar merhaba,
kolumun su anki halini sizlerle paylaşmak istedim...
pek iyi bir görüntü olmasa da faca izinden daha iyidir diye düsünüyorum.
tabi tedavi sürecim hala devam ediyor...
iyi günler herkese.
Uploaded with ImageShack.us
acıbadem hastanesinde yasemin hnm sen nerelerle görüştün