Popüler Konu Jilet izi giderme

sagol canim. simdi rengi hafif boyle pembemsi oldu. haftada bir bide dermaroller yapmaya basladim. umarim faydali olur.
ama izlerim cok hafifledi. e vitaminine de devam ediyorum. dokuz aydir ugrasiyorum izlerim icin.

sherry derma roller uygulamasını kendin mi yapıyorsun? 10 gün önce dermatoloğa gittim 'derma roller uygulayabiliriz' dedi,ben de evet dedim araştırmıştım ben de zaten hem evde de uygulamak mümkün dedim,'evde yapmazsanız iyi olur,mikrop kapar falan bişey olur' dedi,abartıyor gibi geldi.sen nasıl uyguluyorsun biraz bahsedermisin?benim hafif lekelerim kaldı ve hafif izlerim,derma roller halledebilir gibi geliyor.

cok kolay aslinda neden dermatalog bu kadar abartmis anlamadim. alkolle ( cilt icin olani) iyice temizledikten sonra uygulayabilirsin. uygulamadan sonra
krem ve e vitamini suruyorum. daha iki kez yaptim bende.
lazerli yerler hala kirmizi o yuzden pek bisey farkedemedim. ama bacagimda variz vardi baya farketti. sonra karnimdaki yanik izi de farketti.

arkadaşlar birşeylerin düzelebildiğini söyleyen insanlar görmek umut verici. yine de gözüyle görüp kendini inandırmak istiyor insan. eğer fotoğraf paylaşımına devam ederseniz ve arkadaşlık isteklerimi kabul ederseniz sevinirim.

contratubex kullanmıştım ben. etkisi çok çok az. hiç birimiz sihir peşinde değiliz ama biraz daha etkili birşeyler olmalı.

evet contractubex tek başına çok az etkili,daha doğrusu yakın zamanlı yara izlerine sahip olmadığımız için çok fazla etkisini göremiyoruz.ben de uzun süre kullandım ama uygulama yapıldıktan sonra-kryoterapi-kullanırken iyileşmesini hızlandırıyordu.özellikle kabuğu yeni dökülen bölgeye hafif masajla iyi gelen bi ilaç.hassas tenlilerde uzun süre kullanımda alerjik etkisi olabiliyor yalnız,şahsen yaşadım.

diger arkadaslara gönderdiğimde size de gönderdim. önemsizler kutusuna düsmüs olabilir belki mailim.
ama yine göndereyim.

nurtencım aldım maılını cok teşekkür ederim benımle paylaştıgın ıçın.iyileşdiği zaman son halinide görmek lazım şu anda yanık gibi görunuyor gercekten diğer izden
daha iyidir tabi

nurtencım aldım maılını cok teşekkür ederim benımle paylaştıgın ıçın.iyileşdiği zaman son halinide görmek lazım şu anda yanık gibi görunuyor gercekten diğer izden
daha iyidir tabi

rica ederim ne demek :)
iyilestiğini söyleyebilirim rahatlıkla artık kabuklar da yok, attı hepsini ama yanık izi duruyor :)
jilet değil en azından :)))
daha da iyileşecek insallah, su anda yine kremleri ve losyonları kullanmaya basladım, bi ara vermistim bu kabuklar atana kadar.
yine paylasırım resimleri sizlerle.

mrb ve geçmiş olsun.. eğer izlerin önceki ve şu anki durumlarını gösteren fotoğraflarınızdan bana da gönderirseniz minnettar kalırım. mailim: oneki_1@hotmail.com

şimdiden teşekkürler..

doropeye mesajlar atıyorum ama nafile..nedense bu dertten kurtulan ortadan yok oluyor,bende bunu anlamıyorum...yarın cengiz açıkelden haftasonu için randevu alıcam ve biran önce ameliyat olucam ama ben burdakiler gibi ortadan kaybolmam..herkese yardımcı olucam Allahın izniyle...

arkadaşlar selam
bgun doktora gittim lazer için doktor bana sadece 5 dk sını ayırdı ve bana kendinle barışık ol ve bunlarla yaşamayı öğren bence dedi.%20 iiyileşme gösteriyor asla garanti vermiyorum nasıl istersen sen karar ver dedi.gercekten sinirlerim cok bozuk en azından adam gibi muamele gösterebilirdi.sizin gibi insanlar bize böle davranırsa nasıl kendimle barışık olabilirim die bağırmak istedim orda.artık çıldırıcam lutfen bulunsun şunun çaresii

nurten merhaba, senin doktoruna mail attım 1 ay oldu cvp gelmedi.istanbulda bi doktor önerebilirmi acaba senin tedavini uygulayacak rica etsem sorabilirmisin.son umudum senin yöntemin kaldı

nurten merhaba, senin doktoruna mail attım 1 ay oldu cvp gelmedi.istanbulda bi doktor önerebilirmi acaba senin tedavini uygulayacak rica etsem sorabilirmisin.son umudum senin yöntemin kaldı

merhaba dreamer,
evet daha önce de görmüstüm, mail attım ama hala cvp yazmadı demiştin.
belki de maille cevap yazmayı uygun görmedği için cvp yazmamıs olabilir, bilmiyorum açıkçası.
istersen bi hafta sonu randevu al ve çık gel, bi muaeyene ol derim ben.
belki de görmeden bir yorum yapamayacağı için bisi yazmamıstır.
baya bir incelemisti benim tenimi kolumu falan.
ona göre bir tedavi yöntemi belirlemisti.
ben muayene oldum 2,5 ay oldu tekrar gitmedim, hala kremlerimi sürmeye ve kese yapmaya devam ediyorum.
2-3 ayda bi kere geleceğin için belki de çok bi zararı ve zaman kaybı yaratmaz senin için.
en azından bi tedaviye baslamıs olursun. hazır kıs mevsimi de gelmisken uzun kollu kıyafetler iiçinde daha rahat
bi tedavi süreci yasarsın.

bu arada kolumdaki izler hakkında da bilgi vereyim, yaralar iyice geçti, kabukları düstü,
tenimle aynı olmasa da , biraz daha açık bi ten kaldı geriye.
o da sanki kaynar su dökülmüs de yanmıs, geçmis , yanık izi kalmıs geriye gibi duruyor.
tabi pek hos bi görüntü değil belki yanık izi ama faca izinden daha iyi benim için.
psikolojik olarak daha iyi :)
arada bi yine gaza gelip banyoda biraz abartarak kese yapıyorum
sanki hemen gececekmis hevesine kapılıp da, aman siz benim gibi yapmayın :)) canı cok ama çok yanıyo insanın.

insallah hepimizin izleri geçer tez zamanda.
ama su diger tedavileri uygulayan arkadaslarımız da resimlerini koyabilirlerse biz de gelişim sürecini izleyelim.

herkese iyi günler arkadaslar...

slm kızlar bende kendimi hep tek zannederdim.Yıllardır bu forumu takip ederim ama bu forumda böyle bir sayfa olduğunu hiç görmemiştim.İnsanların bakışlarından bende bıktım.Sol dirsek altından bileğime kadar 8-10 tane var.Diğer sağ kolumda dirsek üstünden yukarıya doğru 8 harfli bir isim yazıyor.isim artık net okunmuyor ama bir isim yazdığı belli.Bazı görgüsüzler orda ne yazıyor diye bile soruyorlar.29 yaşındayım ve 7 yıllık evliyim.Kolumda yazan isimde kocamın ismi değil.Sıkıntım büyük anlayacağınız.Ben utancımdan doktora bile gidemedim.Sizler yine gidebilmişsiniz,Ben bu konu için kimseden destek isteyemiyorum.Bunları yapalı 15 yıl oldu.Bazı insanlar geçmişimde madde kullandığımı falan düşündüler.Asla sigara dışında zararlı bir alışkanlığım olmadı.Bazılarınızın dediği gibi otobüste,cafede,işyerinde,gittiğim misafirlikte yaa heryerde.Bıktım artık bu izlerden.Ne olur biri bana İstanbul Avrupa yakasında bir doktor önerebilirmi.Beni kınamayacak bir doktor olmalı.Artık bu konudan dolayı yüzümün kızarmasından bıktım(((

Ben de lazer tedavisine devam etmeyi düşünüyordum.Doktorların herbiri farklı şeyler söylüyor.Kararsız kaldım şimdi.
Hangi doktorla görüştüğünüzü yazabilir misiniz?

bana özelden mesaj atan arkadaşım,verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Mesaj sayım 100 olmadığından ben sana özelden mesaj atamıyormuşum.Sen muayene olduktan sonra bana tekrar bilgi verebilirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…