nurten merhaba, senin doktoruna mail attım 1 ay oldu cvp gelmedi.istanbulda bi doktor önerebilirmi acaba senin tedavini uygulayacak rica etsem sorabilirmisin.son umudum senin yöntemin kaldı
merhaba dreamer,
evet daha önce de görmüstüm, mail attım ama hala cvp yazmadı demiştin.
belki de maille cevap yazmayı uygun görmedği için cvp yazmamıs olabilir, bilmiyorum açıkçası.
istersen bi hafta sonu randevu al ve çık gel, bi muaeyene ol derim ben.
belki de görmeden bir yorum yapamayacağı için bisi yazmamıstır.
baya bir incelemisti benim tenimi kolumu falan.
ona göre bir tedavi yöntemi belirlemisti.
ben muayene oldum 2,5 ay oldu tekrar gitmedim, hala kremlerimi sürmeye ve kese yapmaya devam ediyorum.
2-3 ayda bi kere geleceğin için belki de çok bi zararı ve zaman kaybı yaratmaz senin için.
en azından bi tedaviye baslamıs olursun. hazır kıs mevsimi de gelmisken uzun kollu kıyafetler iiçinde daha rahat
bi tedavi süreci yasarsın.
bu arada kolumdaki izler hakkında da bilgi vereyim, yaralar iyice geçti, kabukları düstü,
tenimle aynı olmasa da , biraz daha açık bi ten kaldı geriye.
o da sanki kaynar su dökülmüs de yanmıs, geçmis , yanık izi kalmıs geriye gibi duruyor.
tabi pek hos bi görüntü değil belki yanık izi ama faca izinden daha iyi benim için.
psikolojik olarak daha iyi :)
arada bi yine gaza gelip banyoda biraz abartarak kese yapıyorum
sanki hemen gececekmis hevesine kapılıp da, aman siz benim gibi yapmayın :)) canı cok ama çok yanıyo insanın.
insallah hepimizin izleri geçer tez zamanda.
ama su diger tedavileri uygulayan arkadaslarımız da resimlerini koyabilirlerse biz de gelişim sürecini izleyelim.
herkese iyi günler arkadaslar...