arkadaslar bu kolumun fotografi,ameliyat olali 1.5 ay oldu. Ne dusunuyorsunuz?
kızlar ameliyat olalı 1 hafta oldu,yarın bandajlarım alıncak,görüntü şimdlik beni çok korkutacak ve kesin yine baylırım biliyorum..açıkçası ben bukdar zor geçeceğni zannetmiyodum,inşallh sonu iyi olur yoksa ben herşeye razyım.
birde iki koldan oldumya ameliyat mumya gibi geziyorum evde..
gelişmelerden haberdar edicem,öpüldünnüz..
sharap ameliyatın gayet başarılı ancak, yukarda senin izlerinin dikey olduğunu söylemişsin buna bağlı olarak çıkarılan alanın eni azdı sanırım?
öncelikle çok geçmiş olsun.bence 1,5 aya göre çok iyi görünüyor,cilt yapınla yada sigara alkol kulanımınla falan ilgili olsa gerek iyi toparlanmışsın,nerdeyse kızarıklık yok,ilaçlar da etkilidir mutlaka.tek iz kesinlikle çok mantıklı ama bazen karar vermek o kadar kolay değil işte.ben çok ince ve çizik gibi izlere sahibim o yüzden böyle bi operasyondan başka bi yolla en az hale nasıl getirebilirim diye burda paylaşıyorum osoruyorum falan.yani bu kararı verip kalacak olan izle rahat edecek herkesi anlarım ama ben bir türlü cesaret edemedim.dermaroller seanslarıyla uğraşıyorum şimdi de.kimyasal peelingler kryoterapiler bilmem ne tür ilaçlar bir ton şey,çok şey denedim,hiç sonuçsuz değilim ama en rahat edeceğim hale de henüz kavuşamadım.umarım sen bundan sonra rahat edersin sharap,hem bu kadar acısına sızına katlanıp hem de bu kadar paralar harcıyoruz değsin yeterki dimi?ama sana bişey daha sölicem,bence havalar ısınıncaya kadar senin çok daha iyi olacaktır,şu anda bile gayet iyi,tekrar geçmiş olsun.
cry selam canim. evet biliyorum seninde tek iz ameliyati oldugunu, ben bu forumu cok zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum. Tek iz ameliyatina da isin acikcasi senin kolunun durumunun cok iyi olduguna dair yorumlardan sonra karar verdim. Senin kolunun resimlerini bulmaya calistim ama bulamadim. Senin ne kadar oldu ameliyat olali, Su anda ne durumda kolun. Canim isin acikcasi ben de begendim ameliyati, simdilik cok ince bir iz seklinde iyilesiyor ama sence 1.5 aydan sonra hala acilma riski var mi. eger acilirsa cok uzulurum.
sharap sen ameliyatı kime oldun arkadaşım doktorun ismi nedir bence çok başarılı olmuş ameliyatın ama hala var sanki kenarda dimi
Merhaba arkadaşlar salı günü cengiz açıkel e ameliyat oldum sol kolum omuzdan bileğime kadardı çok vardı deri yaması yapıldı kolum alçıda bacağımdan ince deri alındı kolum zımparalandı ustune deri yapıştırıldı pazartesi kontrole gidicem iyi olmasını umuyorum.Doktorum çok iyi biri ona güvendim açıkçası... Lazere gitmeyin sakın hiç bir sonuç vermiuor, para tuzağı.Üzmeyin derdimize çare bulunuyor zamanla... :)