Popüler Konu Jilet izi giderme

büşra bence yakup avşara resim gönder ve sor.?? anladınmı burda boşuna zaman harcama... dağnık deilse izler yapılır tek iz halinde en iyisi..
birkaçtane çizginiz var yaptığnız muhabbete bakın... büyütmeyin bukadar,,,ben ne yapayım daha onlarca izim var kolumda ben ne yapayım ölsem daha iyi kurtulurum bari...
ameliyat oldum boydan boya iz var,lazer yaptırdım lekeler kaldı,buz terapisi yaptırdım kahverenghi lekeler kaldı,dünya param gitti canım yandı... bıktım bu hayattan..keşke benm de 3-4 çizgim olsa keşke..!!!!

cry bu sözler büşraya sanırım çünkü benim izlerimi gördün çok korkunç durumdalar.. yani öyle tek iz ameliyatı falan mümkün değil benimkilere.. o yüzden hiç umudum yok Allah yardımcımız olsun

ben yakup avşara gittim sibelcim benim eşimin izleri dağınık değil ya buna gerek yok dedi bana git medikal dövme yaptır dedi yani kalıcı makyaj ama benim arkadaşım olmaz dedi yani kısacası gittik yakup aavşara sen neden tatmin olmadın angelmask sibel seninkilerde o kadar kötü değil

Arkadaşlar, Lazer sonrası oluşan kahverengilikleri kapatması için coverderm denedim dün,hiç bir işe yaramadı daha
belirgin yaptı izleri hatta.Eczacının tavsiyesiyle ISIS Pharma markalı,bodytone reveal diye bir krem aldım.Onu kullanmaya başladım.

Arkadaşlar resim ekledim Albüm oluşturdum bakabilirsiniz. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
seninkilerde izmi yaa 2-3 tane çizik keşke benimkide öyle olsa..sen lazere mi gidiyorsun canım??

seninkilerde izmi yaa 2-3 tane çizik keşke benimkide öyle olsa..sen lazere mi gidiyorsun canım??

Ah o çizikler keşke hiç olmasaydı. Hayır lazere gitmiyorum Daha önce TCA yapmıştım ondan kalan lekeler.. Bana dediler yazın yapma diye ama o kadar bıkmıştım ki geçen sene yaptım güneşten leke kaldı...

Aslında lekeler belki kapatır o izleri sadece leke kalır diye de umdum ama o lanet izleri hiçbirşey kapatmıyor

senin izler bayağı hafiflemiş o zaman bişey kalmamış dert etme canım ben senin yerinde olsam hiç kafaya takmazdım

senin izler bayağı hafiflemiş o zaman bişey kalmamış dert etme canım ben senin yerinde olsam hiç kafaya takmazdım

Yani takmak istemiyorum ama elimde değil Dermarollerde kullanıyorum bakalım gerçi o uzun soluklu birşey ama bakalım etki edecek mi?

ben göremiyorum canım arkadşlık isteği gönderdim kabul edebilirmisin

Aslında lekeler belki kapatır o izleri sadece leke kalır diye de umdum ama o lanet izleri hiçbirşey kapatmıyor

cnm sennkiler burda gördügüm bi kaç fotoya göre hiç bşey deil bu kdar dert etme bence zımpara halledeblr çook problemse.. araştrmadan ilaç kullanma bnce

arkadaşlar buda benim eşimin kolundaki izler tek iz mi mantıklı yoksa cengiz açıkelin yaptığımı

uyluktan deri alıp yama yapıyolar mosmori ama bana hep tek iz daha mantıklı geliyor sence mosmori eşimin koluna bu tek iz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…