Popüler Konu Jilet izi giderme

sürekli error verior bi arkdşma sorucam brazdn.. acaba bu tarz bi sorun yaşamş kmse var mıdır yaa

öncelikle geçmiş olsun kime oldun ameliyatı gitgide genişliyor demişsin doktorunla bir görüşistersen çokmu kötü duruyor sonuçta izlerin kayboldu mu doktorun ilaç vardimi ilaçlarını kullan verdiyse

daha 1 ay olmuş ameliyat olalı bence çok yeni böyle olması normal gibi geliyor..birde kendine bakmak beslenmene dikkat etmek çok önemli..mesela sigara alkol bu gibi şeyler kesinlikle yasak..aslında cry arkadaşımız var burda oda ameliyat olalı 1 sene olmuş o daha çok aydınlatır diye düşünüyorum

son halinin resmini koyucam yarın,ameliyat olalı tam 1 yıl oldu,
1.haziran.2010 da ameliyat olmuştum..

benmkide yaklaşık 1 ay oldu amelyat olmş bri olarak benm kolumun hali normal mi bi yorumlar mısın? bi de senn 1 yıl snraki yara halini görmeyi çook istermm şmdiden teşekkrler..

ameliyatı devlet hastanesnde yaptrdm ücret ödemedm ablcm.. doktorm gayet başarlydı açılmalar olabilcegni sölemşti ama bnm yine de cnm sıkıldı.. tam iileşme gerçekleştikten sonra zımpara uygulayarak tüm izi %30 a kdar indireblcegmzi söyledi..ameliyatmı konyada oldum..

Öncelikle geçmiş olsun. mosmori bu ameliyatı devlet hastanesinde olunacağını bilmiyordum. Devlet hastanesi bu tür ameliyatları yapıyor mu? Ama daha bir ay olmuş daha çok yeni ama sana en doğru bilgiyi yine cry verir. mosmori bu ameliyat zor bir ameliyat mı? çok ağrısı oluyor mu? Kaç gün kolunu kullanamadın? Biraz bilgi veirsen sevinirim...

Son düzenleme:

evet konya da numune hastanesnn plastik cerrahi kısmında ameliay oldum.. yarım saat sürdü amalyatm lokal anestezi uygulandı.. 3 kesigim vardı benm derin olan onların derisini kaldırdı direkt çöpe attı :) dha sonrada içten onlarca dikiş attı fotoda görüosundur altı hala mosmor.. üst kısımda da 3 dikişm vardı başta ortada ve sonda.. 15 gün sonra bu dikişleri aldırdım.. dikşlerimi alana doktorda çook iz kalmıycagnı söyledi.. amelyatn ertesi gün cnm yandı bi de çok üşüdü kolum.. ama ilk haftadan snra normal kullanıma döndü.. her gün pansuman yaptık.. şimdi gayet iyi aslında ama yapıdan kaynaklı biraz açılmalar olmuş.. doktorum yarım santimi geçerse gel bi görüyüm demşti.. işte böyle yine bilgilendirirm canm benm zevkle hemde bu lanet izler resmen baş belasıydı.. şmdi ise bi çok bahanem hatta yalanm var.. yanık kaza vs vs :):)

Canım bilgi için teşekkürler en kısa zamanda devlet hastanesindeki doktorları araştırmaya başlayacağım. Evet o lanet ilerden kurtulalım da kaza dersin ameliyat izi denir ama façaymış jilet iziymiş demek çok berbat inan yazın uzun kollu giymekten bıktım. Evde bile misafir gelince o sıcaklarda uzun kollu giymek o izleri saklamaya çalışmak berbat bir duygu. o yüzden yine bu derdi çekenler birbirini en iyi anlar burası bizim için birazcık da dertleşme yeri gibi aslında...

yaa gerçekten öyle nasıl hemde varya çook sıkıntı çektim hem izlerden hem de onun pskolojsi hepimiz az ya da çok aynı durumları atlatmş insanlarız.. birbirimze yardmcı olmamız inanılmaz güzel.. ççook sevindmm cnm bnm..

Umarım bu dertten kurtulmak isteyen herkes tez zamanda kurtulur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin cnm benm inşallah.. ama benm sorduklarımada bi yanıt bulsam çok ii olcak

cry sorularını okursa cevap verir duyarsız kalmaz yani o da yardımcı olmayı seven biri... arkadaşlık gönder kabul ederse onun resimlerine bakıp kıyaslarsın kendi kolunu.

evet inş. yanıtlar yalnız degilim en azından.. senn kolunun fotoları var mı bir baksam keşke..

Benim yok resimler yok ama ama yarın akşam koyarım. Bakıp yorumlarını yazarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…