Popüler Konu Jilet izi giderme

umarım söylediği gibidir de faydasını görürsün.ben heralde daha önce de senin yazdıklarında görmüştüm bu markayı,ilk başladığında da yazmıştın dimi? yanık lekelerin için önerdi heralde,izlere bir faydası varmı?yani izler için birşey dedimi?değişiklikleri paylaşırsın yine,iyi haberlerini bekliyor olucam.kapatıcı olarak ben de coverderm kullanıyorum,bolca pudralıyorum biraz bekledikten sonra ıslak mendil koyup diğer elimle hafif bastırıp bekletiyorum,pudranın kalıcılığını sağlıyor.mükemmel olmuyor tabiki ama yanıklardan dolayı oluşan renk farklılığını en iyi coverderm kapatıyor gibi.diğer kapatıcılar kiyafetlere daha fazla bulaşıyor ve bulaştıkça derideki renk farklılığı belli olmaya başlıyor.coverdermin diğer iyi yanı da denizde havuzda kalmaya devam ediyor.yani dediğin kadar kötü mü bilemiyorum sanki kötünün iyisi gibi geliyor bana ama kendimi çok rahat hissetmiyorum.çoğunlukla fakir kol giyiyorum zaten.sana birşey daha sorucam ben,önceki mesajımda da görmüşsündür,tarçınkokusu diye biri vardı dermaroller kullanmaya başlamıştı,hala üye kulübe ama bu konuya yazmayı bırakmış,ben yeni üye olduğum için mesaj da atamıyorum sen kendisine bu konuda özel mesaj attınmı hiç?atmadıysan eğer rica etsem atabilirmisin?ben çok merak ediyorum fayda gördü mü?benim de ince ve az sayıda izim var,yöntem mantıklı gibi gelmişti.yardım edersen çok mutlu edersin beni.

bence fayda görmedi görse zaten doktorlar yapar bunu bir cildiyeci doktorun dediği gibi asla ama asla şuanki yöntemlerle bu izleri yok edemezsinşiz cengiz beye ameliyat olan var ama artık girmiyor siteye biz istanbulda değiliz gidemiyorum cengiz beye mesaj attım izleriniz çok kötü değil ama en iyi yöntem kendi kanatimce benim yöntemim dedi ameliyat yerinin ve deri alınan yer 1sene içinde normale döner dedi ama eskisi gibi olmaz ve olmuyacakta dedi benim amacım izleri kamufle etmek dedi düşünürseniz beklerim dedi tekrar soruyorum istanbula gidipte cengiz açıkele muayene olan varmı varsa oluşan iz hakkında bilgi verirse sevinirim oluşan iz nasıl renk tonu farkı çokmu fazla ne kadar mesefaeden bakılınca farkediliyor çok kötü bir görüntü varmı vs vs vs dorope bize yardımcı olmadı çekti gittti forumdan izlerden kurtulsun eşim hepinize yardımcı olcam burdan hepniz kalın sağlıcakla hepinize kucak dolusu sevgiler
MİSRUP İZLERİNİN FOTOSUNU KOYARSAN SEVİNİRZ KAL SAĞLICAKLA

Büşracım merhaba foruma ne zamandır giremiyordum. Ben Cengiz Bey'e muayene oldum geçen sene yaptığı ameliyatların öncesini ve sonrasını gördüm. Yanık izi gibi bir iz kalıyor kolda o izler hiç anlaşılmıyor. Ben 20 ağustos'ta ameliyat olacağım. Özellikle küçük bir alan olduğu için hiç dikkat çekmeyecektir. Gidip muayene olmanızı ve öncesi sonrası resimleri görmenizi tavsiye ederim. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız Evet malesef dorope bize yardımcı olmadı Ne düşündü bilmiyorum ama ben bizleri anlamasını beklerdim.

jilet izleri çok zor geçen izler, fakat hem yanık, hem sivilce hem de jilet izleri yazın güneşte bronzlaştığınızda geçer, beyazlama aşamasında ise cildin diğer yüzeyiyle birlikte rengi açılır ama tabi 1-2 senenizi alır:)

bir forumda biri paylaşmış aynen aktarıyorum ne kadar doğrudur ama belki bir işe yarıyordur -çok zor tabi-: "arkadaşlar bende bir bayanım ve 1,2 sene önce kollarımı çok derin kesmiştim ve pişman olmaya başladım ben façalarımı madecassol ve bepantell in pembe çizgili kremlerini birbirine karıştırıp koluma sürüyorum ve tülbent ile bağlıyorum inanmazsınız façalarım gözükmez hale geldi bence hiç terettüt etmeden deneyin faydasını görüceksiniz hem ücreti de gayet uygun "

arkadaşlar uzun süredir giremedim nete fakat yani bilen arkadaşlar benim durumumu biliyor niye sitem ediliyor anlamadım.evet ameliyat oldum ve bazı arkadaşlar gördü yanık izi gibi bir iz var şuan güneşten koruyorum ve belirli bi değişiklik oluncaya kadar buraya sürekli bir foto koymanın gereksiz oldugunu düşünüyorum.gitgide görüntü daha az belirgin hale geliyor gibi hissediyorum.Ve tam olarak 1 sene sonra farkı hissedeceksin demişti cengiz bey.biraz daha toparlansın koyucam fotograf o son gördügünzden renk açılması oldu ama biraz daha bekleyip öle foto koyucam.Tavsiyem eğer jilet izleri çok fazla değil az bir bölgede ise bu tedavi en dogru olanı bence.Sabır gerektiriyor ama

seni tekrar görmek güzel dorope.bu sana ilk mesajım olduğu için geçmiş olsun da demek istiyorum.ilk mesajım ama yazdıklarını en başından itibaren takip ediyordum,sürecini ben de çok merak edenlerdendim,anlattıkların rahatlatıcı.zor günlerdir mutlaka ama dediğin gibi sabır işte,geçmişteki zor günlerini düşün daha kolay sabredersin.artık biticeğini bilerek beklemek çok daha güzeldir bence.fotoğraf koyman konusunda beklemene gerek yok diye düşünüyorum,ayda bir yada iki ayda bir koy en azından,değişimi net olarak paylaşmış olursun.bu yöntemi düşünenler için çok faydalı olur.tekrar geçmiş olsun.dikkat et kendine ve koluna

büşra aynı şeyi düşündüm ben ama digital fotoğraf makinam olmadığı için kaliteli bir fotoğraf sağlayamadım sadece yanık lekeleri belli oluyor cep telefonu kamerası ile çekilenlerde.izlerim de çok belirgin değil.o yüzden iyi bir makinam olursa ki bakıyorum şu sıralar çekip koyarım.kolum için değil tabi fotoğrafla uğraşasım var

benim sorum şu kafama takılan renk tonu farkı çokmu fazla bir sonuçta deri alıp oraya yamıyolar o derinin altından kıl çıkıyormu ve benim eşimin izlerini gördünüz deri alınıp yamandıktan sonra kıl çıkarmı şimdiden teşekkürler istanbula gidebilsem gidicem ama şuanada gidemiyoruz yoksa cengiz hocaya bu ameliyatı olcak eşim çok ama çok üzülüyor dorope girersen fotma bakıp yardımcı olurmusun

busra sen daha önce kıl çıkma konusunda cengiz beyle konuşmuştun sana tam olarak ne dedi?

Her kelimesine katılıyorum.... iLERİKİ ZAMANLARDA FOTOLARINI BEKLİYORUZ. sevgiler dorope

Merhaba,

İzler çok da kötü değil. Ancak ilerde çocuğunuza veya 3. şahıslara açıklamakta zorluk çekeceğinizi düşünüyorsanız
benim yöntemi uygulayabiliriz. Sonuçta izler sıfırlanmaz ancak daha az belirgin hale gelebilir, özellikle de izin görünümü değişir;
bir kesi izi gibi değil de bir yanık izi gibi olabilir ve açıklaması daha kolay olabilir.

Tabiki her ameliyatın bazı riskleri ve sıkıntıları mevcut. Böyle bir ameliyattan sonra uyluğunuzdan deri aldığımız yerin ve ameliyat yerinin son halini alması en az bir yılı bulur.

Son karar sizin bu izlerden ne kadar rahatsız olduğunuza bağlı. Eğer bir işlem yaptırmayı düşünüyorsanız en ümit verici yöntemin
benim uyguladığım yöntem olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla, BİR gönderdiği bu cengiz hocanın diğeri ise yani ikincisi şu:Ameliyat yöntemi, sonuçları ve diğer detaylar için en iyisi istanbula gelip benimle birebir görüşmeniz. Hem ben
izleri değerlendirip kullandığım teknik için uygun olup olmadığına karar verebilirim, hem de daha önceki
ameliyat sonuçlarını gösteririm ve siz sonuç hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. Şu aşamada söyleyebileceğim:

- Hasta fotoğraflarını prensip olarak e-maille göndermiyorum,
- Daha önce kıl çıkmayan kesi alanlarından ameliyat sonrası da kıl çıkmıyor, eğer bu izler çok geniş ise izi küçültüp üzerine deri yaması yapıyorum, ancak yine de çizgi halinde kılsız bir alan kalabiliyor. Bu durum izler çok kıllı bir yüzeyde ise (kolun dış kısmı gibi) dikkat çekebiliyor.
- Ameliyatın hedefi tamamen normal bir görünüm kazandırmaktan ziyade jilet izlerini yanık izi gibi sosyal olarak daha kabul edilebilir ve daha masum bir ize dönüştürmek.
- Ameliyat sonrası 5. ve 10. günler kontrole gelmeniz gerekiyor.
- Ameliyat sonrası ilk bir hafta fazla ayakta dolaşmamanızı, daha çok yatarak istirahat etmenizi istiyoruz (uyluğunuzdan deri aldığımız yer kanama ve ağrı yapmasın diye).
- Görsel anlamda ameliyat bölgesininin son halini alması ortalama bir yılı buluyor. Sabırlı olmanız gerekiyor.
- Ameliyat bölgesini size verilen bir bandajla güneşten ve mekanik travmalardan korumanız istenecek.

xxxxxxxxxxxxxxx

Saygılarımla,

Son düzenleyen: Moderatör:
angelmask serkan dinar döndümü geri sana varmı bir cevap

büşra bildiğim kadarıyla iz olan bölgeyi kıllandırıp izi saklama gibi yollara başvuran erkekler var. eğer olur da ameliyat olursa eşin ve o bölgeda kıl çıkmaz yada kalmazsa uygulanabilecek böyle bişey var mı bi araştırsana.

vallaha o kadar uğraşacak zamanımız yok kıllandırma yöntemide zor iş misrupp ya kabullencek böyle yaşıcak yada kabullencek yanık izi veya tek iz olacak

ne tedavisine gittin misrupp psikiyatristemi gittin psikiyatrist ne dedi sana takma her insan hata yapar dimi

BUSRA öncelikle sana söylüyorum,eşinin kolunu gördüm,bence bukadar veryansın edicek ortada çoook büyük bir iz varmışçasına sayfa sayfa yazmana hiç gerek yok,
burayı boşu boşuna meşkul etme.
senden daha derti insanlar var.iki çizik var kolunda onun için dünya kadar şey yazmışsın,sayfaları doldurmuşsun,gerek yok bunlara güzelim..bizim gibi kolu paramparça olsa ne yapardınız acaba.??? yakup avşarda sana demiş zaten hiç bir operasyona gerek yok.ha çok takıntılı diyosan piskolağa gitsin,buraya yazıpta boşuna sayfaları doldurma gündemi oyalama bi işe yaramaz...

sibelcim sonuçta bir çare arıyorum emin ol başka hiç bir amacım yok ama sen nedense çok agresifsin
bence sen bir psikoloğa görün bu sert çıkışını anlamş değilim neyse kusra bakma

Hiçbir üye hiçbir üyenin ne şekilde paylaşım yapacağına karışamaz. Saygı çerçevesinde yapılan her paylaşımın bu sitede yeri var. Gereksiz yere ortam gerilmesin lütfen..

Sibelcim senin izlerinin daha çok olması bizim gibi az izi olanların izlerini yok etmez ya da yok sayamayız. bu izlerin azı da çoğuda aynı sıkıntıları yaratıyor. Ayrıca burada çözüm yolu aradığımız gibi dertleşiyoruz da... Büşra da eşinin üzülmesine üzülüyor ona bir çözüm arıyor Senin bu konuda ki sert çıkışını anlamış değilim ama birbirimize karşı daha anlayışlı olmamız gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…