Bana eczacı Isıs pharma markadı bodytone reveal diye bi rkrem önerdi,onu kullanmaya başladım daha 2-3 gün oldu.1 ayda etkisini görürsün çok iyi bir krem dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Kapatıcı olarak ne kullanıyorsun, ben coverderm denedim ama daha kötü göründü kolum.
bence fayda görmedi görse zaten doktorlar yapar bunu bir cildiyeci doktorun dediği gibi asla ama asla şuanki yöntemlerle bu izleri yok edemezsinşiz cengiz beye ameliyat olan var ama artık girmiyor siteye biz istanbulda değiliz gidemiyorum cengiz beye mesaj attım izleriniz çok kötü değil ama en iyi yöntem kendi kanatimce benim yöntemim dedi ameliyat yerinin ve deri alınan yer 1sene içinde normale döner dedi ama eskisi gibi olmaz ve olmuyacakta dedi benim amacım izleri kamufle etmek dedi düşünürseniz beklerim dedi tekrar soruyorum istanbula gidipte cengiz açıkele muayene olan varmı varsa oluşan iz hakkında bilgi verirse sevinirim oluşan iz nasıl renk tonu farkı çokmu fazla ne kadar mesefaeden bakılınca farkediliyor çok kötü bir görüntü varmı vs vs vs dorope bize yardımcı olmadı çekti gittti forumdan izlerden kurtulsun eşim hepinize yardımcı olcam burdan hepniz kalın sağlıcakla hepinize kucak dolusu sevgiler
MİSRUP İZLERİNİN FOTOSUNU KOYARSAN SEVİNİRZ KAL SAĞLICAKLA
arkadaşlar uzun süredir giremedim nete fakat yani bilen arkadaşlar benim durumumu biliyor niye sitem ediliyor anlamadım.evet ameliyat oldum ve bazı arkadaşlar gördü yanık izi gibi bir iz var şuan güneşten koruyorum ve belirli bi değişiklik oluncaya kadar buraya sürekli bir foto koymanın gereksiz oldugunu düşünüyorum.gitgide görüntü daha az belirgin hale geliyor gibi hissediyorum.Ve tam olarak 1 sene sonra farkı hissedeceksin demişti cengiz bey.biraz daha toparlansın koyucam fotograf o son gördügünzden renk açılması oldu ama biraz daha bekleyip öle foto koyucam.Tavsiyem eğer jilet izleri çok fazla değil az bir bölgede ise bu tedavi en dogru olanı bence.Sabır gerektiriyor ama
bence fayda görmedi görse zaten doktorlar yapar bunu bir cildiyeci doktorun dediği gibi asla ama asla şuanki yöntemlerle bu izleri yok edemezsinşiz cengiz beye ameliyat olan var ama artık girmiyor siteye biz istanbulda değiliz gidemiyorum cengiz beye mesaj attım izleriniz çok kötü değil ama en iyi yöntem kendi kanatimce benim yöntemim dedi ameliyat yerinin ve deri alınan yer 1sene içinde normale döner dedi ama eskisi gibi olmaz ve olmuyacakta dedi benim amacım izleri kamufle etmek dedi düşünürseniz beklerim dedi tekrar soruyorum istanbula gidipte cengiz açıkele muayene olan varmı varsa oluşan iz hakkında bilgi verirse sevinirim oluşan iz nasıl renk tonu farkı çokmu fazla ne kadar mesefaeden bakılınca farkediliyor çok kötü bir görüntü varmı vs vs vs dorope bize yardımcı olmadı çekti gittti forumdan izlerden kurtulsun eşim hepinize yardımcı olcam burdan hepniz kalın sağlıcakla hepinize kucak dolusu sevgiler
MİSRUP İZLERİNİN FOTOSUNU KOYARSAN SEVİNİRZ KAL SAĞLICAKLA
arkadaşlar uzun süredir giremedim nete fakat yani bilen arkadaşlar benim durumumu biliyor niye sitem ediliyor anlamadım.evet ameliyat oldum ve bazı arkadaşlar gördü yanık izi gibi bir iz var şuan güneşten koruyorum ve belirli bi değişiklik oluncaya kadar buraya sürekli bir foto koymanın gereksiz oldugunu düşünüyorum.gitgide görüntü daha az belirgin hale geliyor gibi hissediyorum.Ve tam olarak 1 sene sonra farkı hissedeceksin demişti cengiz bey.biraz daha toparlansın koyucam fotograf o son gördügünzden renk açılması oldu ama biraz daha bekleyip öle foto koyucam.Tavsiyem eğer jilet izleri çok fazla değil az bir bölgede ise bu tedavi en dogru olanı bence.Sabır gerektiriyor ama
ne tedavisine gittin misrupp psikiyatristemi gittin psikiyatrist ne dedi sana takma her insan hata yapar dimibüşra bu arada böyle yazdım diye kızma bana, sadece eşinin sıkıntısını bildiğimi ve takmamanın ne kadar zor olduğunu yazmak istedim. bendeki izler de aynı hemen hemen ve ne kadar uğraştıysam takmaktan kurtulamadım. hatta bu takıntım için bile tedaviye giriştim. ayrıca ilaçlar seanslar falan ama hala çok sıkıntı veriyor bu izler. eşinin kolundaki izlerle ilgili fikrimse gerçekten çok çok az ve belirsiz olduğu. çözüm arayışındasınız biliyorum ama tek iz ameliyatına değecek türden değil bence. ben şu anda izler dışında kryoterapiden kalan yanık lekeleriyle de uğraşmaktayım. son olarak kimyasal peeling yaptırmıştım, yazı atlatınca kaldığım yerden devam edicem. çok yavaş ilerlediğim için önerebileceğim bişey yok tecrübelerimden yana. yine de tek iz ameliyetından başka alternatiflerinizi değerlendirin derim.
BUSRA öncelikle sana söylüyorum,eşinin kolunu gördüm,bence bukadar veryansın edicek ortada çoook büyük bir iz varmışçasına sayfa sayfa yazmana hiç gerek yok,
burayı boşu boşuna meşkul etme.
senden daha derti insanlar var.iki çizik var kolunda onun için dünya kadar şey yazmışsın,sayfaları doldurmuşsun,gerek yok bunlara güzelim..bizim gibi kolu paramparça olsa ne yapardınız acaba.??? yakup avşarda sana demiş zaten hiç bir operasyona gerek yok.ha çok takıntılı diyosan piskolağa gitsin,buraya yazıpta boşuna sayfaları doldurma gündemi oyalama bi işe yaramaz...