Popüler Konu Jilet izi giderme

uyluktan deri alıp yama yapıyolar mosmori ama bana hep tek iz daha mantıklı geliyor sence mosmori eşimin koluna bu tek iz olurmu

izler çook belli oluo mu ki ya bna kçük gbi gldi.. erkek arkadaşlarmn kollarnda da görürdm ma onlar bayanlarda ki kdar belli olmuo gbi geldi bana

izler bu kadar ama rahatsız oluyor işte anlamının değişmesini istiyor hayırlısı bakalım çok kötü değil diyorum takma diyorum ama analatamıyorum ne yapayım sizce bellimi allah aşkına

busraaa tek iz düşünmeyin arkadaşım küçücük bir alan için fotoyu gördüm tek izde 7 cm ise, iz 10- 12 cm olur. gerek yok. cengiz beyin yönetemine çok çok uygun esin.
tüylerinin yataylığına bak. orada tüylerini dikine kesen bir iz fazlasıyla belli olacaktır. sen beni dinle cengiz beye olun... benden söylemesi.

Medikal dövme falan lafları okudum aman arkadaşlar. SAKIN.............

halecan ya doğruda oraya yama yapınca o rdan kıl çıkarmı bizim aklımızı karıştıran nokta o şimdi ordan kıl çıkmazsa daha kötü durmasından çekingemiz allah aşkına halecim hiç bellimi belli belirsiz bunu kafasına takıyor yapma diyorum ya sen bunu anlayamazsın diyor bana bende üstüne gitmiyorum ama ben onu herhali ile seviyorum

büşra sakın tek iz ameliyatı düşünmeyin..halecan haklı..Allah aşkına izler belli bile değil ya kafayı yicem siz 2-3 bellli belirsiz çizik için böyle sorun yapıyorsunuz benim ölmem lazım ..serkan dinara mail attım kolumun fotolarını hüçre spreyi için bakalım ne dicek..

çok haklsn cnm ya o izler hiç yok gbi zor drumda kalanlar için uygun o tek iz amelyatı greksz yere acı çekmenn ne mantgı var ki büşra ikna etmenin yollarını ara derim..

belli bile değil zaten kıllardan hiç gözükmütor ben izleri görmek için büyük çaba harcadım..bence hiç kafaya takılcak gibi değil büşraaa söyle eşine takmasın yaa hiç belli olmuyor sen eşine benim fotoları gösterde haline şükretsin

gelde anlat ona canım anlatamıyorum ki belli belirsiz diye ama anlamak istemiyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun

uğraşma büşra anlatamazsın, bu izler belli belirsiz de olsa az da olsa çok da olsa çekiniyor insan etrafından..o kadar zor ki..

pat diye dalıyorum sohbetin içine kusuruma bakmaz umarım kimse, dert ortaklarınızdanım, az sayıda çok derin olmayan 10 senelik yara izlerine sahibim ben de. operasyon dışında kalan bir çok yöntem denedim ilaçlar kremler falan,kryoterapi 7 seans,tekrar ilaçlar kremler yağlar ama hala sona ermedi,bitmedi bu sıkıntı.çekenler iyi bilir en zor zamanlarımız şu haziran günleri de..böyle zamanlarda paylaşacak birilerine ihtiyacı oluyor insanın.burda gördüğüm şey en güzel paylaşımlardan. kendime yer edinmek istedim. uzun zamandır okuyorum burda yazanları edenleri,biraz ben anlatayım dedim.

büşra bu arada böyle yazdım diye kızma bana, sadece eşinin sıkıntısını bildiğimi ve takmamanın ne kadar zor olduğunu yazmak istedim. bendeki izler de aynı hemen hemen ve ne kadar uğraştıysam takmaktan kurtulamadım. hatta bu takıntım için bile tedaviye giriştim. ayrıca ilaçlar seanslar falan ama hala çok sıkıntı veriyor bu izler. eşinin kolundaki izlerle ilgili fikrimse gerçekten çok çok az ve belirsiz olduğu. çözüm arayışındasınız biliyorum ama tek iz ameliyatına değecek türden değil bence. ben şu anda izler dışında kryoterapiden kalan yanık lekeleriyle de uğraşmaktayım. son olarak kimyasal peeling yaptırmıştım, yazı atlatınca kaldığım yerden devam edicem. çok yavaş ilerlediğim için önerebileceğim bişey yok tecrübelerimden yana. yine de tek iz ameliyetından başka alternatiflerinizi değerlendirin derim.

valla biz hiç bir işlem yaptırmadık ünideyken yapmış şimdi pişman ama bazen takıyor bazen takmıyor hakkımızda hayırlısı bakalım senin izlerin durumu nedir canım varmı biraz olsada bir gelişme sende

Ben de kolumdaki izlere lazer uygulatıştım,bende de yanık lekesi kaldı,bunlar için uyguladığın ve yararını gördüğün bir yöntem,krem vs var mı?

Biraz toparlamak adına;

Kızlar;

Öncelikle şunu çok iyi bilmek gerekiyor ki, İnsanların özgür, keni özerklikleri olan yıllarda yaşıyoruz. Kimse deveyi pire, pireyide deve yapmamalı bence.
Ne demek istiyorum. Bizler sadece geçici olan bu dünyada bize vakfedilmiş günlerimizi huzur mutluluk ve en önemlisi sağlık ile idame ettirmemiz gerektiğini unutuyoruz.
Ve kabul etmek gerekir ki biraz şımarıklık yapıyoruz. Evet bu ortak bir sorun. AMA ÇÖZÜMÜ VAR! Hatta ÇÖZÜMLERİ... Aslında burada tartışılanlar kollardaki izler değil.
Tartışılan beynimizden silemediğimiz izler. Farkındamısınız herkes çözüm yollarının olduğunu bildiği çok mutsuz... Peki ama neden? Neden biliyomusunuz herkes çözüm yollarının uygulanışı sonucundaki sonuca takılmış durumda... HANİ DERT JİLET İZLERİYDİ... diyelim Cengiz beye ameliyat oldunuz ve evet kolunuzda o bölgede renk ve ton farkı oldu, eee ama jilet izleriniz yok. Hani dert jilet izleriydi... Yada tek iz. Diyelim tek iz operasyonu oldunuz kolunuzda o bölgede dikey bir ameliyat izi oldu. jilet izleriniz yine
yok oldu... OLAY İZLERİ BEYNİMİZDEN SİLMEK. ÇÜNKÜ KOLLARDAN SİLMEK ÇOK KOLAY... Lütfen duyarlı olalım. Beynimizde bitirelim. Bu yaz, önümüzdeki yaz hatta bir sonraki yaz dahi bu izlerle olmak çok zor bişey değil inanın. Hayattaki en önemli şey sağlık onlarında en önemlisi Ruh sağlığıdır...

Gelelim teknik konuya;

Bakın öncelikle burada tecrübelerden ve uzun sürelerdir yapılan araştırmalar sonucu bu sorunu kökten yok eden 2 ANA TEDAVİ VAR. İlki Tek iz ikincisi Cengiz Açıkel sistemi. Şimdi tek iz operasyonunda gerek kullanılan malzemelerin teknolojik olarak üst düzeyde olması hastanın tedavi sonrası kendine bakması ile ilintili başarılı sonuçlar alınabiliyor. ANCAK... Anatomik olarak yaradılışımızda kollar ve bacaklarımızda sadece yeteri kadar deri var. yani bir göbek bölgesi yada kalça gibi değil. Vede kollar hareketli ve aktif organlar bunun için tek iz operasyonu 1. sırada yer almıyor benim kanatimce. DİĞER bir yöntem ise Cengiz AÇIKELİN geliştirdiği ince yama tekniği. Bur teknikte ise o alan 0.05mm gibi ultra ince deri yaması ile kapatılıyor. Genelde kasık, kalça gibi yerlerden deri alınıyor. Bu yöntem bence bu tedavi için en uygunu. Sonucunda ise ton ve renk farkı oluşuyor ama ASLA BİR YANIK İZİ GİBİ OLMUYOR. İstanbulda olanlar cengiz beye gitsin muayene olsun ve fotoları görüp değerlendirsin. Yani ÇÖZÜMLER MEVCUT. LÜTFEN SADECE KOLLARINIZDAKİ İZLERİ DERT EDİN. Beyninizde izler yaratmayın sevgiler...

yaklaşımın çok ama çok insani.keşke etrafımızdaki insanların bakış açıları da buna -birazcık olsun- yakın olsa. bu tarz sorunu olmayanların genelde çok acımasız bir bakışı var,o bakışlardan dolayı da sürekli bi saklama ve saklanma halini alıyoruz. en önemli şeyin sağlık ve sonrasında ruh sağılığı olduğuna katılıyorum ama ne bu yaz ne de başka bi yaz kolay olmuyor işte bu izlerle. haklısın çözümler de mevcut,iyi ya da kötü sonuçlarıyla.bu arayıştan en az hasarla çıkmaya çalışıyoruz hepimiz.bu paylaşımdaki öncelikli amaç bu,en kabul ve en rahat edilebiliri arıyoruz. umarım herkes kendine göre olanı bulur.iyi dileklerin huzur veriyor halecan.iyiliğinle kal.

Ben de kolumdaki izlere lazer uygulatıştım,bende de yanık lekesi kaldı,bunlar için uyguladığın ve yararını gördüğün bir yöntem,krem vs var mı?

şu anda sadece akşamları kapatıcıyı temizledikten sonra yanık için krem kullanıyorum. kimyasal peelinge yaza yakın başlamıştım,yaz sonu kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. uyguladığım kremin gözle görülür büyük bir farkı yok sadece yanık var diye uyguluyorum,medicasol. lekeler için kimyasal peeling faydalı olacaktır diye düşünüyorum. tam olarak yarar gördüğüm birşeyden bahsedemediğim için üzgünüm. peeling ile ilgili başladıktan sonra değişikliğim olursa yazarım. senin bir uygulaman var mı?

bundan pişman olmayan insan azdır zaten. bir zaman bir şekilde yapılıyor işte. bazen az takıyorsun bazen çıldırtacak gibi oluyor. böyle bi problem bu da. benim izlerim eşin gibi az sayıda, belirgin denebilecek türden değil,sadece yakından belli olan iki izim var biri bileğe biri dirseğe yakın.diğerleri ince belirsiz izler ama farkedilenle beraber göze değiyorlar.yok sayamıyorum.kryoterapiden kalan yanık lekelerim izlerden daha belirgin diyebilirim.gelişme yok diyemem beklentimin altında da olsa.çoğu kişi de yaşamış aynı hayal kırıklığını okuduklarımdan gördüm.çok ince olanlar kayboldu nerdeyse ama kalan yanık lekeli haller de huzursuz ediyor. kapatıcılarla idare ediyorum ama kısa kollu giyemiyorum rahatça,bazen akşamları giyiyorum o kadar.gündüzleri kapatıcılar belli oluyor,izler de biraz oluyor. renk bozukluğu için kimyasal peeling yaptırmıştım bir kere,deri döküntülerim olmuştu renk durumunu düzeltici yönde geldi bana.yaz gelince yarıda kaldı.eylül gelsin başlıcam yine.birgün bitecek diyorum,sonra bak yeni bir gün diyorum.atlatmaya çalışıyorum.buraya gelerek iyi yapmışım.daha kolay atlatıcağıma inanıyorum.halecanın yazdıklarını okuduğumda içimde bir yer huzur buldu bu akşam.beynimdeki izlerden de kurtulucam.

sormak istediğim bişey var.bu konu için yazanlar arasında çeşitli tedavilere başlayan devam eden ve süreçleri ile ilgili bilgi verenlerden üyelik iptali olmadığı halde yazmayı bırakanlardan biri var ki sorum özellikle kendisine-tarçın kokusu umarım okursun.ben yeni üye oldum sana özel mesaj gönderemiyorum ama hala üyeliğinin devam ettiğini gördüm.doğru yazıyorsam eğer dermaroller kullanmaya başlamıştın son yazdıklarında,sonra yazmayı bırakmışsın.iz problemimizi benzer bulduğum için sayfalarca yazdıklarını takip ettim.daha fazla paylaşmak istemiyorsan senin kararın derim tabiki ama paylaşabileceklerin varsa eğer yazmanı bekliyor olucam.

Bana eczacı Isıs pharma markadı bodytone reveal diye bi rkrem önerdi,onu kullanmaya başladım daha 2-3 gün oldu.1 ayda etkisini görürsün çok iyi bir krem dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Kapatıcı olarak ne kullanıyorsun, ben coverderm denedim ama daha kötü göründü kolum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…