Popüler Konu Jilet izi giderme

mosmor çok geçmiş olsun öncelikle,sen ameliyattan sonra normal hayatına hemen dönmüşsün fakat benm epey bi zaman aldı normale dönmem,
çünkü benim ameliyatım çok buyuktu,elimin üzerinden dirseyime kadar boydan boya resimlerime bakarsan anlarsın...
birde moralini bozmak istemem ama ameliyatını çok başarlı bulmadım açıkçası,çok açılma yapmış neden acab.??
ben ameliyat olduğmda dikiş falan aldırmadım hiç,sen aldırmışsın hayret.??

dha kolay kapansın diye üst kısma dikiş attıgını söyledi doktorum.. kolumu erken kullanmaya başladım açılma nedeni bu olablr mi acaba ??

Sibelcim hoşgeldin geldik yine ortak buluşma noktamıza mosmoriye doktoru krem falan vermemiş sanada mı vermemişti canım?

mosmor o kadarda kötü değil bence çok normal mosmori senin izlerin kaç cmdi kaçcm deri çıkardılar bilgi verirsen sevinirim şimdiden çok geçmiş olsun sibel varya seni görmedim ama çok sevdim senden allah razı olsun biraz senin sayende eşimin yüzünü güldürüyorum bak kurtulcan falan filan diye mosmori TEKRARDAN SORUYORUM KAÇCMDİ İZLERİN KAÇ CM DERİ ÇIKARDILAR ETRAFINDA HİÇ İZ KALDIMI CEVAPLARSAN SEVİNİRM

mosmori SENİN İZLER KAÇ CMLİK ALANDAYDI UZUNLUK OLARAK BU AMELİYATTAN SONRA MESELA BENİM EŞİMİN 7 CM LİK ALANDA BU AMELİYATTAN SONRA OLUŞACAK TEK İZ KAÇ CM OLUR 7 CM Mİ OLUR YKSA DAHA FAZLA MI OLUR BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM

benm izlerm dagınık degildi sıralı 3 tane derindi. o kısmn derisini kaldrdı snrada dikti ama kolumdaki gerginlk hala devam ediyo açılmalardan çook rahatsızm benn

doktorm kolu inceleyerk başka yöntemler de deneyebileceklerini söyledi.. mevsim uygun olsa zımpara yaptıracaktım o daha iyi mesela.. eger çook derinse amelyat etmş deri fln ekler.. ama 7 cmlk izler için amelyat fzla geleblr baya bi amelyat izi olr bnm 3 çizgi için bile böleyken..

canım benim uzunlukları 7 cm derken izlerin uzunluğu değil izlerin olduğu alan yoksa izlerin en uzunu 3,5 cm ve yanan yana benimki sonuçta senin izlerin kenarından kesip almadı mı onu soruyorum ve yan yana olan izlerin uzunlukları ne kadardı

ya resim büyü diyor yükleyemiyorum nasıl küçültcem resmi yardım edinnnn

kızlar bende katıldım aranıza.benimde sol kolumda 1 parmak aralıklarla dağınık jilet izlerim var çocukluk hatalarım bu zımpara nasıl oluyor? her hangi bir yan etkisi varmı? yaptırdıktan sonra ne kadar sürede kolumuz eski haline döner ya da eski haline dönmeye yakınlar? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim

canım zımparalansada eski haline dönmez moralini bozmak gibi olmasın ama ne yazık ki olmuyor sadece iki şans var birtanesi cengiz açıkelin yöntemi diğeri tek iz haline getirme yöntemi

ya resim nasıl konuluyor resim çok büyük diyor koyamıyorum bence bu ameliyatı uzman bir hekime yaptırırsan tek iz ameliyatını çok başarılı sonuçta izler kaybolmuyor ama zaten izlerin kaybolmayacağını söylüyolar anlamı değişmesi o kadar rahatlatacak ki bizleri mesela mosmori çok rahatlamıştır sonuçta anlamı değişti genişlesede iz sonuçta artık o 3 tane jilet izleri yok onun yerine tek bir iz var bunu kimse sormaz ama o izleri görünce millet soruyor neden yaptın ama öle bir izi kimse neden yaptın demez

evet cnm aynen öyle.. zımpara henüz yaptrmadm ama zımpara için en uygun mevsm kışmış.. ve asla güneş görmüycekmş güneş ışıgı dahi.. tmamen yok olması ihtimali yok ama %30 a kdar küçüleblrmş.. kçük iz içinde medical dövmeler düşünülebilir derim ben öle yapıcam çnkümm :)

mosmori sen kurtuldun bence artık daha uğraşma dah kötü yapma olasılığın var medikal dövmeler hiç bii işe yaramıyor çünkü kışın yaptırdığında yazın yanınca oradaki renk tonu oluyor belli oluyor o yüzden sakın medikal dövme yaptırmayın sonra o yaptırdığın dövmeyi çıkarmak için uğraşacaksınız bence tek iz yaptırdın kurtuldun dahada fazla uğraşmanın mantığı yok benim şahsi fikrim

tek izin iyileşmesi baya zman alıcak ama sanırım.. hem tek çizgi de hiç hoş degil ya insana sürekli hatrlatıo bşeler 3-4 senelek dövmeler dşünücem dha snrada lazerle kökten çözüm..

canım kökten çözüm yok o kolun eskisi gibi olmucak artık lazerle olsa o 3 tane izine yapılırdı bence yine söylüyorum benim şahsi fikrim artık fazla uğraşma daha kötü olabilir tek iz neden kötü sonuçta o 3 izden kurrtuldunmu kurtulmadın mı önemli olan o bence fazla uğraşma

ne oldu angelmask offf diyon benim de içimde offffffflamak var ama ne yapalım kader diyecez

artık sadece offluyorum çünkü umudum kalmadı.. ne olacak halimiz ??sıcaklarda bastırdı bıktım yaa

cengiz açıkelin yöntemide bize mantıklı gelmeye başladı bakalım hayırlısı ne olacak tek izin açılma riskine karşın cengiz beyin yapacağı olayda hiç risk yok gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…