kızlar hayatımda en büyük hatalarımdan birini yaptım diyebiliyorum. saklamıyorumda sol kolum dirsek altından itibaren kesik. bilek tarafı dikişlik diğer üst tarafda derin jilet izleri var. ne kullandıysam fayda etmedi. suan fen bölümü okuyorum ve okadar zorluk cekiyorumki uzun kollu giymek istiyorum hep. İSTİYORDUM hep diyim aslında :)
arkadaslar contractubex adlı bir kreme basladım bu krem taşmış jilet izlerini hafifletiyor.deriyiyi soyuyor . ve doktor yakup avşar var istanbuldaymış kolunun resmini maille yolluyorsun o işte sana tedavi sürecini söylüyormuş bana benim komsum söyledi onunda kolunda dövme varmış bu şekilde sildirmiş. biz mail attık bakalım tedavi için cevap bekliyoruz sizi bilgilendiririm kızlar asla üzülmeyin geçeceeek , herşeyin bir çaresi VAR !
aklıma geldi yazayım dedim 3 kez yaptım dermaroller ama bi değişiklik yok malesef
kuşyuvası bunlar fayda sağlamaz moralin bozulmasın ama doktorların düzeltemediği şeyi kremler mi düzeltcek allah aşkına
sibelcim inşallah hep beraber kurtlabilirsiniz ne diyim allah yardomcınız olsun sibelcim serkan dinarın yaptığı olat cengiz açıkelin yaptığı olay değil mi benziyor birbirine fotonu gördüm hala kızarık ama iyi duruyor sibelcim kaç cm deri çıkardılar çünkü benim eşimin ki yan yana 7 cm lik alanda en uzunu 3,5 cm tamamını çıkartabilirlermi etrafında hiç iz kalırmı eğer cevaplarsan sevinirim bu sana son sorum çünkü bu forumda en güvendiğim insansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?