Popüler Konu Jilet izi giderme

sibelcim izler herhalde yukarıda kalmış senin aşağılarda yok dimi birde kırmızılık geçmiştir herhalde şimdiye kadar kalmamıştır dimi kırmızlık sibel girdiğin zaman cevaplarsan sevinirim çünkü izin genişleme yapmamış çok düzgün duruyor

son halinin resmini koyucam yarın,ameliyat olalı tam 1 yıl oldu,
1.haziran.2010 da ameliyat olmuştum..

cry çok sağol yardımların için ama cry kaç cm çıkardıklarını yazmamışsın gerçekten izin son derce iii KAÇ CM İZ ÇIKARDILAR İZİN TAMAMININ YANLARINDA VAR MI YOKSA BELLİ BAŞLI KISIMLARIN MI YANLARINDA KALDI

kizlar merhaba,bu konuya daha once bircok denk geldim.Beni mazur gorun merak ettim,bu jilet izi nasi oluyor yani tuylerden kurtulmaya calisirken falan mi?

ahh canım benim yaa,biz ne hata yaptık böyle nasıl geçicek bu kollar.?? benimde aynı yaaa...çok moralim bozuk çokk..!!!gözüm açık gidicek benim bu dünyadan...

offf sorma yaa benim izlerde görüldüğü üzere tam bir felaket..yaz geldi kabuslarım başladı bilmiyorum ne olacak... aslında bana balon yöntemi mantıklı geliyor ama offff hiç birini gözüm kesmiyor ha bugün ha yarın derken geldim 29 yaşına Allah yardımcımız olsun

hakkımızda hayırlısı olsun vallaha angelmask benim eşimin belli belirsiz hatta 5 tane bir tanesi hiç belli değil ama kurtulcam diyor bakalım hayırlısı balon yöntemi kolda fazla tercih edilmiyor kutlu sevin yazısını oku bence en mantıklısı senin için cengiz açıkel gibi geliyor

çıkarılan deri sanırım 3- santim arasıydı,kenarlarda kaldı dediğm gibi çunku dağınktı benim izler..

hakkımızda hayırlısı olsun vallaha angelmask benim eşimin belli belirsiz hatta 5 tane bir tanesi hiç belli değil ama kurtulcam diyor bakalım hayırlısı balon yöntemi kolda fazla tercih edilmiyor kutlu sevin yazısını oku bence en mantıklısı senin için cengiz açıkel gibi geliyor

biliyorum tatlım ama benim izler dağınık tek iz yönteminde muhakkak kenarlarda izler kalıcak öyle oluncada ameliyat olmanın hiçbir anlamı yok bak cry ın izler kalmış dediğinize göre

canım herzaman dediğim gibi benim eşimin 3, 3,5 cm arası o zaman tüm izler çıkarılmış oluyor dağınık değil yan yana sadece son ikisi sola yakın diğerleri kolun sağ tarafına yatkın sibelcim ameliyat kaç saat sürüyor genişleme olayından başka riski varmı ve resi nasıl konulıyor angelmask bende koyucam yorumlarınızı bekliyom öncelikle sibel senin resimden sonra tek iz ameliyatı olur veya olmaz diye

sibelcim senin alt tarafta kenarlarda yok herhalde yukarlarda var değil miiii dağınık dediğin için

sibel girince cevap verirmisin senin alltta izler varmı birde fotoğraf nasılkoyuluyor yardımcı olun

dorope artık foruma girmiyor anlaşılan kurtulan forma girsede bizleri aydınlatsa ama kimse girmiyor

sibel girince cevap verirmisin senin alltta izler varmı birde fotoğraf nasılkoyuluyor yardımcı olun

Bir mesaja cevap yazıyomuş gibi yazı yazdığın sayfaya gir yine.
Yukardaki simgelerden ataç resmi var. Üzerine geldiğinde eklentiler yazıyo. Ona tıkla.
Yeni bir sayfa açılır. Sayfanın üstünde sağda dosya ekle yazıyor. Ona tıkla.
Altta dosyaları seç var. Ona tıkla ve resimlerin bilgisayarın neresindeyse bulup seç.
Eklenen resimleri zaten görürsün orda.
Sonra da aşağıda upload files yazan yere bas.

kimse ama kimse böle bişi yapmasın ben eşimin ne kadar neşeli ve ne kadar iii bir insan olduğunu biliyorum ama yaz gelince yüzde 90 değişiyor morali bozuluyor canı sıkılıyor allahım bu ne zor bişimiş tıp ne kadar ilerledi ama bu konuda yapacak hiç bişi yok sadece iki yol cengiz beyin yaptığı ve tek iz haline getirme tek izdede yanlarında iz kalıcaksa hiç bir mantığı yok ya yokmu kurtulann yarın foto koyucam buraya

yükleyemiyorum fotoğrafları nasıl yapıcaz deiğinizi yaptım ama olmuyor angelmask

ya doropenin fotolarını görüpte yorum yapacak olan varmı yardımlarınızı bekliyorum

3 tane jilet izim vardı ve ben bu izlern görünür pozisyonda olması dolayısıyla ameliyat oldum içten dikişlerm var üst kısımdaki dikişlermi aldrdım yara iyileşti fakat.. sol kolumda derin ameliyat izinin içi hala mosmor 1 ay oldu ameliyat olalı.. ve yara giderek genişliyor ne yapmalıyım.. lütfn yardmcı olun.. :KK43::KK43::KK43:

canım öncelikle geçmiş olsun resim koyabilirsen çok iyi olur hem fikir ediniriz hemde ona göre yorum yaparız

X