Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar lazer yaptırtmayın bunu doktorlar söylüyor geçirmez diye tıpta şu anda izlere yapck bişi yok olmuyacakta böyl giderse ayşe seninki ne kadar kaçtane iz var kolunda belirginliği nedir birde cry ben hala fotolarını göremiyorum sadece lazer seansların var şu tek iz yatırdığını bir görebilirmiyim izin boyutu nasıl yeni oluşan izin yanlarında iz var mı boylamasına kaç cm deri çıkartıyolar yardımcı olursan sevinirim cryy lütfen

geçiceğini de doktor soylemıştı,yoksa kafamıza gore ıs yapmıyoruz.resımlerım var benım bakabılırsın.

ya arkadaşlar ben albümler harici hiç bir foto göremiyorum nedense nerden bakıyoruz fotolara yardımcı olurmusunuz lütfen

arkadaşlar kimse yardımcı olmuyacak mı ben fotoları göremiyorum nasıl bakıcaz yardımcı olun lütfennnn

ya arkadaşlar kimse birbirine yardımcı olmuyor anlamadım gitti lazer sonuç vermiyor sadece iki yol var elimizde bir tanesi cengiz açıkel diğeri yakup avşar tek iz hangisi daha iii sizceeee

hangisi daha iyi diye bişey yok. kimine 1. yöntem kimine 2. bunada kim karar verir. DOKTOR...

arkadaşlar bu konularda sakın doktora başvurmadan birşey yapmayınız

gördüm ayşe alah yardımcı olsun ama senin yan tarafta bu bir avantaj aslında neden izlerin hep kırmızı birrde sen nerdesin ayşe ne işle meşgulsün

sibel gelmiyor artık şu tek iz ameliyatı olanların ixzlerini görme imkanımız olsa kaç cm deri çıkaryolar en fazla ön kkoldan

resim yüklemiştim ben geçenlerde ama olmamış demekki,
şimdi bak istersen inşllh başarabilmişimdir,
bizde hep yardım bekliyoruz birilerinden ama bizede kimse yardım etmiyor busracım...ben vakit bulabilsen serkan dinara gidicem görüşücem,bana çok mantıklı geliyor derma abrazyon ile cilt soyuması ve üzerine hücre spreyini uygulaması,
varmı hücre spreyi yaptıran yada bir bilgisi olan.??? lütfen.???

sibelcim inşallah hep beraber kurtlabilirsiniz ne diyim allah yardomcınız olsun sibelcim serkan dinarın yaptığı olat cengiz açıkelin yaptığı olay değil mi benziyor birbirine fotonu gördüm hala kızarık ama iyi duruyor sibelcim kaç cm deri çıkardılar çünkü benim eşimin ki yan yana 7 cm lik alanda en uzunu 3,5 cm tamamını çıkartabilirlermi etrafında hiç iz kalırmı eğer cevaplarsan sevinirim bu sana son sorum çünkü bu forumda en güvendiğim insansın

offff offf ben de aynı dertten muzdaribim... liseyi yatılı okudum ben...lise 3 de yaptım bir hata ozaman böyle olacagını hiç düşünmemiştim benim kolumun omuza yakın kısmında ama yine kısa kollu gıyınce direk dısarda kalıyo .

dırseklerıme kadar yarım kollu gıyorum ben de ya da hep o kolumu arkadaslarımın goremeyecegı sekılde yuruyorum yanlarında .

üstelik benim annem babam da bilmiyo. hep sakladım saklıyorum... şimdi üniversiteyi yine şehir dışında okuyorum . eve gittiğim zaman ödüm kpuyo biri görcek diye. ne giyecegimi haftalar öncesinden düşünüyorum. bir düğün de gecede napcamı şaşırıyorum. ailem ögrense beni okulumdan bile alabilirler. bundan dolayı çok korkuyorum maddi olarak da sadece ögrenci olarak ne kadar harclık alıyosam o var işte... gercekten yasamayan bilmez
insanı çok üzen hayatını tatsızlaştıran birsey. biri gördüğünde direk ön yargılara kapılıyorlar.
çok üzülüyorum, korkuyorum kahroluyorum resmen . çok pişmanım ama ne çare....

krem merhem o tarzda 2-3 yıllık izleri en azından görünümünü azaltabilecek birsey biliyor musunuz ? ben ameliyatı ögrenci halımle yapamayacagım için en azından belirginliğini azaltacak herhangi birsey olsa ona da razıyım ....

bide

mesela tatıle gıttıgınızde yandıgınızda dahamı belirginlesiyor öyle bir sey var mı kızlar ?????????

malesef yok kuşyuvası üst koldaysa takılacak bişi yok üst koldan bişi olmaz herkesin alt kolda

malesef yok kuşyuvası üst koldaysa takılacak bişi yok üst koldan bişi olmaz herkesin alt kolda

ama dirsegime kadar yaklasıyo 9- 10 çizik ve de b 10 cm ile 2cm arasında degişiyo 6x10 cm alanında bır dikdortgen dsun orada yogun..

contractubex diye bir krem okudum forumlarda onun hakkındakı düşüncen ne canım o ne işe yarıyo biliyormusun (ismini yanlış yazmıs olabilirim)

canım o yeni oluşan izler için iii deniliyor ama çok ii bilgim yok bu konuda en tecrübeli cry yani sibel arkadaşmız frumda angelmask ve cryın düşncelerine önem ver hakkında hayırlısı olsun

keşke benimkilerde öyle olsa daha ne isterdim ki bence çok takma senin en azından altta değil diseğe kadar diyorsun yaz gelince dirsekte bady ler giyersin olur biter am biz uzun kollu giymek zorundayız hele de ben antalyanın 50 derece sıcağında Allah yardımcım olsun

canım dorope nin resimlerini nasıl nerden görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…