arkadaşlar lazer yaptırtmayın bunu doktorlar söylüyor geçirmez diye tıpta şu anda izlere yapck bişi yok olmuyacakta böyl giderse ayşe seninki ne kadar kaçtane iz var kolunda belirginliği nedir birde cry ben hala fotolarını göremiyorum sadece lazer seansların var şu tek iz yatırdığını bir görebilirmiyim izin boyutu nasıl yeni oluşan izin yanlarında iz var mı boylamasına kaç cm deri çıkartıyolar yardımcı olursan sevinirim cryy lütfen
arkadaşlar kimse yardımcı olmuyacak mı ben fotoları göremiyorum nasıl bakıcaz yardımcı olun lütfennnn
bebeğim eşin haklı o lanet izleri kolunda taşımayanlar bilemez ne kötü duygu olduğunu..benim nişanlımda takma diyor ama ne çare..izler o kadar azsa istersen bide Hayati Akbaş la görüş derim istanbulda falan da kliniği varmış bi ulaşmaya çalış istersen ezbere bişey söylemek istemiyorum ..ne desem yalan olur yani..:26:
malesef yok kuşyuvası üst koldaysa takılacak bişi yok üst koldan bişi olmaz herkesin alt kolda
canım o yeni oluşan izler için iii deniliyor ama çok ii bilgim yok bu konuda en tecrübeli cry yani sibel arkadaşmız frumda angelmask ve cryın düşncelerine önem ver hakkında hayırlısı olsun
offff offf ben de aynı dertten muzdaribim... liseyi yatılı okudum ben...lise 3 de yaptım bir hata ozaman böyle olacagını hiç düşünmemiştim benim kolumun omuza yakın kısmında ama yine kısa kollu gıyınce direk dısarda kalıyo .
dırseklerıme kadar yarım kollu gıyorum ben de ya da hep o kolumu arkadaslarımın goremeyecegı sekılde yuruyorum yanlarında .
üstelik benim annem babam da bilmiyo. hep sakladım saklıyorum... şimdi üniversiteyi yine şehir dışında okuyorum . eve gittiğim zaman ödüm kpuyo biri görcek diye. ne giyecegimi haftalar öncesinden düşünüyorum. bir düğün de gecede napcamı şaşırıyorum. ailem ögrense beni okulumdan bile alabilirler. bundan dolayı çok korkuyorum maddi olarak da sadece ögrenci olarak ne kadar harclık alıyosam o var işte... gercekten yasamayan bilmez
insanı çok üzen hayatını tatsızlaştıran birsey. biri gördüğünde direk ön yargılara kapılıyorlar.
çok üzülüyorum, korkuyorum kahroluyorum resmen . çok pişmanım ama ne çare....
şimdi bence şöyle ben dorope arkadaşımızın sonucunu aslında beğendim. Çünkü 2 ay gibi kısacık bir süreye göre iyi. Özellikle 7 - 8 ay sonra çok çok iyi duruma gelecektir. ve yanık izi değilde ton farkı olacak bir ize dönüşecek benim kanatimce. Çünkü önceden de bu operasyonun sonuçlarını gördük fotolarda. Öyle kırışık ve çekilmiş bir yanık izi gibi olmicak. Ayrıca o kadar bir alanı çıkartıp atmak iz alanından daha geniş bir dikiş hattına vede sonradan genişleyecek bir ize neden olacak(TEK İZ İÇİN). Bakın izleriniz çok çok hafif çok çok silik ise gidip Serkan Dinarla görüşün sorun soruşturun. Ha ama o uygun değilse en mantıklısı Cengiz beyin (dorope) un yaptırdığı sistem. En mantıklısı bu üç yoluda güvendiğiniz plastik cerrahlara danışarak masaya yatırmanızdır. Size en uygun olanı seçmek namına. Canınızı sıkmayın. "Sabreden derviş, muradına ermiş"